Belépés
5 reggeli rutin, amit mindenkinek meg kellene tennie
Léteznek olyan reggeli gyakorlatok, melyek az egész napunkra pozitív hatást gyakorolnak, reggeltől-estig segítségünkre lehetnek. A reggeli agytorna például nagyon hasznos lehet a nap folyamán, hiszen amellett, hogy rugalmassá válik a gondolkodásunk, nyugtatóan hat ránk, és a munkahelyi kommunikáció is sokkal gördülékenyebbé válik a munkaadónkkal és a kollégákkal egyaránt.
...
2021-04-07 22:55:05
Két év után hazatérhettek a szétválasztott Bangladesbe
... emberi és szakmai együttműködésért.
Az édesanya az elmúlt hónapokban a kislányokkal foglalkozó gyógytornász és foglalkozásterapeuta segítségével elsajátította az otthon végzendő gyakorlatokat, így mostantól kezdve csak időnként kell majd elutaznia a család lakóhelyéről Dakkába, a CRP Mirpur rehabilitációs intézménybe a gyermekek állapotfelmérése, az újabb fejlesztési tervek a...
2021-03-17 13:57:58
Az aerobic már régóta kedvelt mozgásforma a nők körében
... aerobic az aerob mozgásformák közé tartozik, és az elvégzése során megemelkedik a pulzus. Ez felpörgeti a szervezetet, ami így több energiát használ el, és ezáltal beindul a zsírégetés. A gyakorlatok a teljes testre hatnak, és egyik nagy előnye, hogy általánosságban nem kell szőnyegen végezni őket, tehát nem terhelik meg a derekat.

Zsírégető aerobic edzés otthon
Az...
2021-03-17 08:17:12
Toka-eltüntető torna
... kerül a nyak valódi nyugalmi helyzetbe.

Egy egyszerű, 5 lépésből álló gyakorlatsorozattal sokat javíthatsz az izmok állapotán, de fontos, hogy naponta szánj rá pár percet. A gyakorlatok helyes kivitelezéséhez videót is mutatunk.
Reklám után- amin átléphetsz indul :

A torna leírva :
- E...
2021-03-14 14:26:51
A mozgás és az egészség
... mértékét természetesen egyéni igényekhez kell alakítani, hiszen figyelembe kell vennünk az életkort és a fizikai állapotot is.

Emellett a mozgásprogramunkat célszerű erősítő gyakorlatokkal kiegészíteni, melyek során a végtagok és törzs izmaira megfelelő terhelést adunk. Használhatunk a torna során súlyzókat, illetve edzőgépekkel kivitelezett gyakorlatokat is.
...
2021-02-28 21:55:55
MIÉRT FONTOS és hogyan erősíthetjük LÉGZŐIZMAINKAT OTTHON?
..."Ha lakásunkhoz vagyunk kötve, naponta legalább háromszor végezzük el az itt látható egyszerű gyakorlatsort, mivel a légzés hatékonysága már egyetlen mozgásszegény hét alatt is romlani kezd.
A legjobb tehát, ha a rendszeres mozgás - így a légzőizom gyakorlatok is - a mindennapi életünk részévé válik." ...
2021-02-25 09:33:36
Az elhízás formái és megoldásuk
... futás.

6. Mozgáshiány okozta elhízás

Az ilyen típusú elhízás minden olyan embert fenyeget, akik legalább 8 órát egyhelyben ülnek munkájuk során. Jól összeállított edzés és mozgás gyakorlatok szükségesek ahhoz (legalább hetente háromszor, hogy le lehessen dolgozni ezt a többletet).
Forrás : https://blikkruzs.blikk.hu/test-es-l elek/fogyokura/tudod-me...
2021-01-20 00:19:56
Mai harmónia kártyám
... hetedik szentség a házasság, tehát erre is utalhat ez a kártya. Gyerekcsináló nap.

Ezt mondja neked:

A varázslatos praktikák, a mágikus mesterkedések, a beavató gyakorlatok napját jelenti. Nézd meg, hol áll a Hold a holdnaptáron, s a teliholdas vagy újholdas éjszakán a hatás tovább erősödik.
A gyerekekkel kapcsolatos teendőkről, gyermekvállalásról, gyerm...
2020-12-05 12:13:09
A rendszeres mozgás és a jóga pozitívumai
... elhízás esélyét, ami szintén sok betegség okozója lehet.

Bizonyára Ön is észrevette már, hogy amikor tornázik, sokkal jobban érezte magát lelkileg is. Nem véletlen, hiszen a gyakorlatok végzése közben endorfin hormon szabadul fel a szervezetben, ami boldogság és elégedettség érzését hozza az életünkbe.

A legutóbbi kutatások kimutatták, hogy a rendszeres mozgá...
2020-12-02 20:46:10
A krónikus fájdalom leküzdése
... ízületi gyulladástól szenved, akkor nem hozott jó döntést, hiszen az egyik hatékony segítség ebben a helyzetben az, ha mozgásban tartjuk az ízületeket.

A séta, a vízben végzett gyakorlatok, a jóga kíméletesen átmozgatnak, és nemcsak a rugalmasságot javítják, hanem csökkentik az ízületi gyulladás okozta fájdalmat, mindemellett fejlesztik az izmokat is. A testmozgás a pan...
2020-11-24 22:10:38
1 2 3 .................213 214 .........320 321 .........426 427 428 
Címkék: MIÉRT FONTOS, LÉGZŐIZMAINKAT OTTHON, Bizonyára Ön, szétválasztott Bangladesbe, elhízás formái, rendszeres mozgás, jóga pozitívumai, krónikus fájdalom, egész napunkra, reggeli agytorna, munkahelyi kommunikáció, kollégákkal egyaránt, elmúlt hónapokban, kislányokkal foglalkozó, otthon végzendő, család lakóhelyéről, gyermekek állapotfelmérése, újabb fejlesztési, aerob mozgásformák, elvégzése során, teljes testre, nyak valódi, izmok állapotán, gyakorlatok helyes, torna leírva, fizikai állapotot, torna során, légzés hatékonysága, legjobb tehát, légzőizom gyakorlatok, mindennapi életünk, ilyen típusú, varázslatos praktikák, mágikus mesterkedések, beavató gyakorlatok, teliholdas vagy, hatás tovább, gyerekekkel kapcsolatos, gyakorlatok végzése, legutóbbi kutatások, rendszeres mozgá, egyik hatékony, vízben végzett, jóga kíméletesen, rugalmasságot javítják, ízületi gyulladás, együttműködésért, állapotfelmérése, általánosságban, kivitelezéséhez, gördülékenyebbé, gondolkodásunk, légzőizmainkat, szétválasztott,
© 2013 TVN.HU Kft.