Belépés
Öngyilkos merénylő akart lenni a magyar iszlamista
... mind a kettőről beszél, mind a kettőt szeretné elkövetni" - tette hozzá Hajdu János.

A kitervelt terrortámadásoknak nem volt előre meghatározott időpontja, de a TEK szerint a férfi azokat a közeli hetekben tervezte végrehajtani.

Elfogása után a férfit a Fővárosi Nyomozó Ügyészségen kihallgatták, majd őrizetbe vették. A gyanú szerint olyan terrorc...
2021-06-03 19:30:45
COVID koronavírus kezelése otthon 11 pontban Mit mond a dr.
... sajnos még így is elég nagy) hányada pedig súlyos tünetekkel küzd. Nagyon sok embert a COVID otthon tart, ez a cikk elsősorban nekik szól. Az orvostudomány állása és a saját tapasztalataim szerint, 11 pontban.
A COVID otthon csapott le. A beteg a kanapén fekszik.
Amint erős a gyanú rá, hogy COVID fertőzött vagy, vagy már ki is derült, hogy COVID-os vagy, és a te esetedbe...
2020-11-09 20:54:17
TÁJÉKOZTATÓ COVID-19 Fertőzésben szenvedőknek
... EGY HÁZTARTÁSBAN FELTÉTLENÜL TÁJÉKOZTASSÁK A GYERMEKORVOST IS A BETEGSÉG FENNÁLLTÁRÓL!
OTTHONI TEENDŐK:
Izoláció a család többi, egészséges tagjától! (otthon is maszk, lehetőség szerint külön szoba, fürdő időben elosztott használata)
Rendszeres kéz és felületfertőtlenítés megfelelő fertőtlenítő szerekkel!
Bőséges folyadék fogyasztás, min 2liter/nap, de láz eset...
2020-11-03 08:00:55
Mivel egyre több a COVID pozitív beteg, néhány tudnivaló
... élnek egy háztartásban, a teszt eredményéig is fontos az otthoni elkülönítés a többi családtagtól is (külön szoba, zárt ajtóval, gyakori szellőztetés, külön használati tárgyak és lehetőség szerint külön mosdó/wc), ha a közösségi terek használata elkerülhetetlen, akkor ott feltétlen maszkviselés javasolt és rendszeres szellőztetés, és ezen terek használata csak a lehető legrövidebb...
2020-11-02 11:05:26
Karinthy Ferenc: Adagolás
... hirtelen kilobban belőle a nevetés, íróasztalomra dobja ellenőrző könyvecskéjét:
- Becsaptalak! Én is rossz voltam, én is kaptam intőt!
Homlokom ráncolva futom át a megrovást, mely szerint fiam rendetlenül viselkedett a tanórán, s ezúttal megjegyzés nélkül firkantom alá a nevem. Jó fél óra is belételik, míg sokfelé szaggatott agyamban felvillan a gyanú:
- Te Marc...
2020-09-01 16:28:25
Rendőrség: új, életveszélyes dizájnerdrog jelent meg a kábítószerpiacon
... az év eleje óta dolgoznak azon, hogy azonosítsák az úgynevezett számozott utcákban és a Lyukóvölgyben megjelenő dílereket - ismertette -, és elfogták azt a három férfit is, aki a gyanú szerint a "varázsdohányt" eladta a 23 éves lyukóvölgyi áldozatnak.
Csesztregi Tamás, a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ Kábítószervizsgáló Szakértői Intézet igazgatója elmondta, hogy a vegy...
2020-08-12 07:05:48
Hollik: az OLAF is vizsgálódik a baloldal "kamuvideója" ügyében
...
A politikus közölte: a "botrányos videó" azért keltette fel az OLAF érdeklődését, mert a gyanú szerint a baloldal uniós pénzekkel is visszaélt az anyag készítése során. A videó egyik készítője - aki a Népszabadság volt újságírója - ugyanis uniós pénzből fizetett alkalmazott: az MSZP és Ujhelyi István európai parlamenti asszisztense - mutatott rá Hollik István.
Hangsúlyoz...
2020-08-01 15:12:03
Új pszichoaktív anyaggal kereskedő bűnbandára csaptak le a rendőrök
... Rendőrkapitányság által koordinált rajtaütésben több tucat szolgálati autóval nyolcvan rendőr, három kutya, valamint a Terrorelhárítási Központ két műveleti egysége vett részt.
A tájékoztatás szerint az akció során öt embert előállítottak, közülük kéttőnek, R. Róbert János szolnoki és Zs. Ernő zagyvarékasi lakosnak kezdeményezték a letartóztatását.
R. Róbert János egy ko...
2020-07-31 09:21:20
Negyedmilliárdos áfacsalással gyanúsított bűnszervezet tagjait tartóztatták le
...
A megalapozott gyanú szerint az érintettek 2013 és 2017 között olyan bűnszervezetet működtettek, amelynek az volt a célja, hogy egy szórólapterjesztéssel foglalkozó gazdasági társaság kijátssza az áfafizetési kötelezettségét. Ennek érdekében az egyik szegedi férfihez köthető cég hamis számlákat fogadott be olyan cégektől, amelyeket kizárólag fiktív számlák kiállítására alapít...
2020-07-30 17:52:03
Többszázmilliós áfacsalással gyanúsított bűnszervezet nyolc tagjának letartóztatását kezdeményezte az ügyészség
...
A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség csütörtökön közleményében tudatta az MTI-vel: a gyanú szerint a szórólapterjesztéssel foglalkozó, a bűnszervezet tetején álló szegedi székhelyű gazdasági társaság 2013 és 2017 között valós gazdasági esemény nélküli számlákat fogadott be fiktív számlák kiállítására létrejött cégektől.
A számlázási lánc tetején álló cég a szórólapterjes...
2020-07-30 10:41:11
1 2 3 ..................226 227 ..........339 340 .........451 452 453 
Címkék: TÁJÉKOZTATÓ COVID-19, Karinthy Ferenc, Hajdu János, Fővárosi Nyomozó Ügyészségen, HÁZTARTÁSBAN FELTÉTLENÜL TÁJÉKOZTASSÁK GYERMEKORVOST IS BETEGSÉG FENNÁLLTÁRÓL, OTTHONI TEENDŐK, Csesztregi Tamás, Nemzeti Szakértői, Kutató Központ Kábítószervizsgáló Szakértői Intézet, Ujhelyi István, Hollik István, Terrorelhárítási Központ, Róbert János, Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség, magyar iszlamista, kettőről beszél, kettőt szeretné, férfi azokat, közeli hetekben, gyanú szerint, cikk elsősorban, orvostudomány állása, saját tapasztalataim, kanapén fekszik, család többi, teszt eredményéig, otthoni elkülönítés, többi családtagtól, közösségi terek, lehető legrövidebb, úgynevezett számozott, három férfit, politikus közölte, baloldal uniós, anyag készítése, videó egyik, tájékoztatás szerint, akció során, megalapozott gyanú, érintettek 2013, áfafizetési kötelezettségét, egyik szegedi, bűnszervezet tetején, számlázási lánc, kábítószerpiacon, negyedmilliárdos, terrorelhárítási, elkerülhetetlen, letartóztatását,
© 2013 TVN.HU Kft.