Belépés
Újra megjelent Magyarországon a madárinfluenza
...
A Nébih csütörtöki tájékoztatása szerint a Bács-Kiskun megyei Csólyospálos közelében található kacsatartó gazdaságban azonosították a madárinfluenza vírusát. A gazdaságban a hétvégén megemelkedett elhullást tapasztaltak, valamint megjelentek a betegségre jellemző klinikai tünetek is.
A hatóság a szükséges intézkedéseket haladéktalanul megtette - közölték. A fertőzött áll...
2020-03-26 10:21:37
Koronavírus - Az olasz forgatókönyv veszélyére figyelmeztette Putyint az új-moszkvai járványkórház főorvosa
... Oroszországban: a gyorsan lecsendesülő ázsiai vagy az egyre növekvő olasz. Hangsúlyozta: nagyon fontosnak tartja a második változatra való felkészülést a járvány fellángolása esetére.
Az orvos szerint Moszkva készül erre. Közölte, hogy kommunarkai kórház kész a 606 ágyából előbb 190-et, majd raktáron lévő további lélegeztető berendezések beállításával az összeset intenzív kez...
2020-03-24 17:43:53
Koronavírus - Országos tisztifőorvos: bárki megfertőződhet és bárki fertőzhet
... betegségben szenvedőknek külön "ellátó egységet" jelölnek ki, tehát fizikailag is elkülönítik őket a többi betegtől. Ez a rendszer jelenleg kialakítás, szervezés alatt van, de reményeik szerint egy héten belül működhet - tette hozzá.
Arra a kérdésre, hogy az elhunytakat tesztelik-e koronavírusra, Müller Cecília nemmel felelt. Jelezte, az emberi erőforrások minisztere felfügge...
2020-03-24 16:33:21
Letartóztatták a kétéves gyermekét megmérgező kecskeméti nőt
...
A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség korábbi közleményében azt írta, a gyanú szerint a kecskeméti nő múlt pénteken betegfelvételre jelentkezett 2 éves gyermekével a megyei kórházban. Közben nyugtatót adott be kislányának, hogy a gyereket a rosszulléte miatt benntartsák. A kislány a gyógyszer hatására elvesztette az eszméletét és életveszélyes mérgezést szenvedett.
A nőt, ak...
2020-03-23 17:52:14
Fenyő-gyilkosság - Hivatali visszaélés miatt vádat emeltek a volt fővárosi főügyész ellen
... elkövetését. Dr. I. S. P. - aki ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróságon nyújtották be a vádiratot - szabadlábon védekezik - tette hozzá.
A főügyészség 2018 áprilisában azt közölte: a gyanú szerint a volt főügyész 2017 októberében hivatalában átvette a Fenyő-gyilkossággal kapcsolatos beszélgetésekről készült hangfelvételek leiratát. Az átadó az utóbb felbujtással meggyanúsít...
2020-03-23 10:01:02
Koronavírus - A járvány alatt is nyitva tart a hajléktalan betegeket fogadó máltai rendelő
... azonban továbbra is fogadja a hajléktalan embereket.
A fővárosi Batthyány téri központban működő, hajléktalan betegeket ellátó 24 órás egészségügyi centrumban új eljárási protokoll szerint fogadják a pácienseket - írták, hozzátéve: a rendelés folyamatosan zajlik, az intézményt a járvány alatt is napi 20-40 beteg keresi fel.
Kitértek arra is, hogy az elmúlt napokban két b...
2020-03-22 20:42:25
Koronavírus - Putyin: fel kell készülni minden fejleményre, Lukasenka bírálja a járvány körül kialakult pánikot
... páciens egy járványkórházban kezelt 79 éves nő volt, akit korábban kettes típusú cukorbetegséggel, magas vérnyomással és ütőér-elmeszesedéssel is kezeltek.
A szerdai hivatalos adatok szerint Oroszországban 147 fertőzöttet tartottak számon, túlnyomó többségüket a fővárosban.
Anna Popova, a járvány elleni küzdelemben kulcsszerepet játszó fogyasztóvédelmi felügyelet (Roszpo...
2020-03-19 13:22:29
Koronavírus - Letartóztatták a szájmaszkokkal üzletelő hondurasi csalót
... a Fővárosi Főügyészség a törvény teljes szigorával fellép a világjárványon nyerészkedő bűnszövetség elfogott tagja és minden ilyen jellegű bűncselekmény elkövetője ellen.
A gyanú szerint a 35 éves hondurasi állampolgárságú férfi egyelőre ismeretlen társaival megállapodott abban, hogy a világjárvány okozta veszélyhelyzetet kihasználva vagyoni haszonszerzés érdekében bűncselek...
2020-03-17 11:11:36
Földdel megtöltött kartondobozokat adott el cigarettaként két szabolcsi férfi
...
Resán Dalma elmondta, a megalapozott gyanú szerint a két férfi és harmadik társuk nagy mennyiségben kartondobozokat szereztek, melyeket földdel és szalmával töltöttek meg, majd ukrán származású, magyar adó- és zárjegy nélküli cigarettaként akarták eladni.
Az így megtöltött dobozokért egy vevő 30 millió forintot fizetett 2019 augusztusában Mátészalkán, azonban az "árut" n...
2020-03-13 10:11:20
Koronavírus - Banki adathalász kísérletekre figyelmeztet az MNB
...
A jegybank tájékoztatása szerint előfordulhat, hogy a csaló elektronikus leveleket hivatalosnak látszó, akár külföldi székhelyű egészségügyi intézmények nevében küldik ki. Nem zárható ki az sem, hogy a levelekhez olyan csatolmányok is kapcsolódnak, amelyek megnyitása kémprogramokat, esetleg zsarolóvírusokat telepít az adott ügyfél számítógépére, mobiltelefonjára.
Az MNB ...
2020-03-12 10:31:18
1 2 3 ..................221 222 .........332 333 .........442 443 444 
Címkék: Müller Cecília, Bács-Kiskun Megyei Főügyészség, Pesti Központi Kerületi Bíróságon, Anna Popova, Fővárosi Főügyészség, Resán Dalma, olasz forgatókönyv, új-moszkvai járványkórház, kétéves gyermekét, volt fővárosi, járvány alatt, hajléktalan betegeket, járvány körül, szájmaszkokkal üzletelő, madárinfluenza vírusát, hétvégén megemelkedett, betegségre jellemző, szükséges intézkedéseket, gyorsan lecsendesülő, egyre növekvő, második változatra, járvány fellángolása, orvos szerint, összeset intenzív, többi betegtől, rendszer jelenleg, héten belül, elhunytakat tesztelik-e, emberi erőforrások, gyanú szerint, megyei kórházban, rosszulléte miatt, gyógyszer hatására, főügyészség 2018, volt főügyész, utóbb felbujtással, hajléktalan embereket, fővárosi Batthyány, rendelés folyamatosan, elmúlt napokban, járványkórházban kezelt, szerdai hivatalos, járvány elleni, törvény teljes, világjárványon nyerészkedő, világjárvány okozta, megalapozott gyanú, jegybank tájékoztatása, csaló elektronikus, levelekhez olyan,
© 2013 TVN.HU Kft.