Belépés
Egymilliárdos adóadócsalással gyanúsítanak egy nemzetközi céghálózatot
... megszerezett összegekből 12 ingatlant vásároltak, melyeket bérbeadás révén hasznosítottak.
A főügyészség az ügyben öt európai államhoz intézett jogsegélykérelmet, amelyek során gyanúsítotti, és tanúkihallgatások, vagyonbiztosítási intézkedések, kutatás, és lefoglalás történt.
A bűnszervezetben, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette, pénzmosá...
2019-10-17 14:02:42
A rendőrség az áldozat barátját gyanúsítja az óbudai gyilkossággal
... Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője szerdán, Budapesten tartott sajtótájékoztatón közölte: a feltételezett elkövető párkapcsolatban élt a lánnyal.
Elmondta, a gyanúsítottat szeptember 24-én, tehát még az áldozat holttestének megtalálása előtt állították elő a rendőrök a XIII. kerületből, mivel igazoltatása közben hamis adatokat adott meg.
A férfiről ...
2019-10-02 16:02:04
Illegális bevándorlás - A hatóságok felszámoltak egy embercsempész csoportot Belgiumban
...
A szövetségi ügyészség tájékoztatása szerint az üggyel kapcsolatban tíz embert vettek őrizetbe, hármukat azonban később szabadon engedték.
A többi gyanúsított ellen vádat emeltek bűnszervezetben való embercsempészet vádjával. Állampolgárságuk egyelőre nem ismert.
A vádhatóság arról számolt be, hogy a hálózat tagjai naponta körülbelül húsz embert szállítottak hűtőkoc...
2018-10-08 20:31:37
Merényletek Párizsban - Belgium átadta az egyik gyanúsítottat Franciaországnak
...
A 31 éves belga állampolgárságú férfit 2016 márciusában vették őrizetbe Brüsszelben, azóta egy belgiumi börtönben raboskodott.
Innen szállították át kedd reggel Franciaországba nemzetközi elfogatóparancs alapján, ahol is előzetes letartóztatásba fog kerülni - közölte Eric Van Der Sypt, a vádhatóság szóvivője.
Yassine Atar testvére, Oussama a nyomozók szerint szintén...
2018-06-05 12:21:21
Ők működtetik a NER üzleti hátországát: bemutatjuk az oligar
... is.

Antal Kadosa büntetőjogi munkásságát egy szombathelyi ügy kapcsán őrzi az internet: a város hírhedt revolverriporterét, Draskovits Drazsé Lászlót képviselte. Draskovitsot azzal gyanúsították, hogy lapját, a Drazsé Szemeket helyi közszereplők, köztük szép számmal fideszes politikusok zsarolására használta. Az ügy kapcsán a védő Kadosa is kapott a jobbos helyi médiátó...
2018-05-07 11:02:12
Iksz atkák
... kommandós?
- Nem! Büdös.
Sári gyorsan lenyúlta Kócsag szirénázó elakadásjelzőjét a kelléktárból, és már száguldottak a megadott címre. A helyszínen csak hűlt helyét találták a gyanúsítottnak így aztán forró nyomon indultak a kapitányságra, mert közben beszállították az illetőt. A kihallgatással természetesen megvárták őket.

REKLÁM

Kedves vás...
2017-09-06 12:33:33
Vonaton verték agyon Soros György nagybátyját
... vallomásáról:
Schwartz Viktor gyilkosának, Muley Aldebuheynek elfogatásáról a következőket jelentik: A belga rendőrség birtokában volt annak az algirinak a pontos személyleírása, akit alaposan gyanúsítottak azzal, hogy február 8-án a kölni gyorsvonaton egy holland kereskedő ellen rablótámadást követett el. Az ugyanezen a vonaton tegnap elkövetett gyilkosság külső körülményeib...
2017-07-07 22:33:59
Kohut magyar egyetlen teremtő Benkő nélkül
... halottan cipelve engem anyámmal, hogy személyesen vigyük el Müllerék által végrehajtott adósság halmaza elintézéséhez Brigittának végig Müllerékkel, az ügyvéd megsértve engem azzal gyanúsította meg Brigittát, hogy férfiak miatt vette fel a pénzt, hogy kitartsa őket. Hiába is bizonygattam születésem óta, hogy nem ismerem a kurva szót sem, ha gyaláztak minket folyamatosan, sértegetv...
2017-01-27 17:29:14
Hegedűs Béla
... magasban a fal síkján szögesdrót rozsdás hurkai kapcsolódtak
Az a hír járta az ablaktalan rész siralomház és akasztásokat hajtanak végre
vajon hány igazságtalanul elítélt gyanúsított életét oltották ki itt.
Az utcába benézve egy kisteherautó leengedett platóval
a lemezzel borított kiszárnyalt kapurészek előtt ált
hangok majd neh...
2016-11-18 16:28:42
Török puccskísérlet - Ismét a légierő katonái közül vettek őrizetbe
...
A gyanúsítottak állítólag kapcsolatban állnak az Egyesült Államokban élő Fethullah Gülen muzulmán hitszónokkal, akit Ankara a katonai hatalomátvétel kiterveléséért felelőssé tesz.
A puccskísérlet után átfogó nyomozások indultak az összeesküvők és támogatóik után. A vizsgálatok kiemelten érintik a haderőt, azon belül is leginkább a légierőt. A tábornoki kar 40 százalékát ...
2016-10-20 11:02:00
1 2 3 ..10 11 .15 16 19 20 21 
Címkék: Merényletek Párizsban, Soros György, Hegedűs Béla, Budapesti Rendőr-főkapitányság, Eric Van Der Sypt, Yassine Atar, Antal Kadosa, Draskovits Drazsé Lászlót, Drazsé Szemeket, Schwartz Viktor, Muley Aldebuheynek, Egyesült Államokban, Fethullah Gülen, nemzetközi céghálózatot, áldozat barátját, óbudai gyilkossággal, hatóságok felszámoltak, embercsempész csoportot, egyik gyanúsítottat, légierő katonái, feltételezett elkövető, gyanúsítottat szeptember, áldozat holttestének, szövetségi ügyészség, üggyel kapcsolatban, többi gyanúsított, vádhatóság arról, hálózat tagjai, belgiumi börtönben, vádhatóság szóvivője, nyomozók szerint, város hírhedt, védő Kadosa, jobbos helyi, megadott címre, helyszínen csak, kihallgatással természetesen, következőket jelentik, belga rendőrség, pontos személyleírása, kölni gyorsvonaton, holland kereskedő, vonaton tegnap, ügyvéd megsértve, kurva szót, ablaktalan rész, utcába benézve, kisteherautó leengedett, lemezzel borított, gyanúsítottak állítólag, katonai hatalomátvétel,
© 2013 TVN.HU Kft.