Belépés
Hongkongi tüntetések - Ismét erőszakos támadás áldozatává vált egy demokratapárti szervezet egyik vezetője
... maszkot viselő férfi támadt rájuk. Sham asszisztense zúzódásokat szenvedett, miközben megpróbált felettese védelmére kelni a támadókkal szemben. A rendőrség a támadás kapcsán három gyanúsítottat vett őrizetbe, köztük egy 15 éves fiút, aki ellen fizikai sérülést okozó támadásra való összeesküvés miatt emeltek vádat. Két további gyanúsított ellen pedig jelenleg is körözés folyik....
2019-10-17 07:04:48
A végleges adatok szerint öten sebesültek meg a manchesteri késeléses incidensben
... fegyveres egységek a bevásárlóközponton kívül, egy közeli utcában leszerelték.
Jackson nem említette, hogy miként tették ártalmatlanná az illetőt, de a korábbi beszámolók szerint a gyanúsítottat a rendőrök elektromos sokkolóval leterítették.
A manchesteri rendőrség helyettes vezetője megerősítette, hogy a negyvenes éveiben járó férfit először személyek ellen irányuló sú...
2019-10-11 20:02:04
Hárman megsebesültek egy manchesteri késeléses incidensben, terrorgyanúval vették őrizetbe az elkövetőt
... rendőrség nem részletezte, hogy esetében milyen sebesülésről van szó, csak annyit közölt, hogy az illető nem szorult kórházi ellátásra.
Az incidensnek nincs halálos áldozata.
A gyanúsítottat a rendőrök elektromos sokkolóval leterítették, majd őrizetbe vették.
A manchesteri rendőrség péntek délután közölte, hogy egy negyvenes éveiben járó férfit vettek őrizetbe, és k...
2019-10-11 17:01:54
Öten megsebesültek egy manchesteri késeléses incidensben
...
Az első jelentés négy sebesültről szólt, a nem sokkal későbbi, részletesebb beszámoló szerint öt embert vittek kórházba.
A gyanúsítottat a rendőrök elektromos sokkolóval leterítették, majd őrizetbe vették.
A manchesteri rendőrség pénteken kora délután közölte, hogy egy negyvenes éveiben járó férfit vettek őrizetbe a támadás gyanújával, kihallgatása megkezdődött....
2019-10-11 14:21:49
Horvát-magyar - Szurkolói összecsapások, egy magyar megsérült, egyet őrizetbe vettek
... folyamán több rendbontás is történt a dalmát városban.
Szerda délelőtt egy magyar rendszámú furgonnak betörték két ablakát, a gépjárműben senki sem tartózkodott. A rendőrség három gyanúsítottat vett őrizetbe.
Délután két magyar szurkolóra támadtak huligánok az utcán. A rendőrség azonnal közbelépett, és két embert letartóztatott, az incidensben senki nem sérült meg. Mind...
2019-10-10 09:41:16
Horvát-magyar - Megrongáltak egy autót, és magyar szurkolókra támadtak huligánok Splitben
...
Délelőtt egy magyar rendszámú furgonnak betörték két ablakát, a gépjárműben senki sem tartózkodott. A rendőrség három gyanúsítottat vett őrizetbe.
Délután két magyar szurkolóra támadtak huligánok az utcán. A rendőrség azonnal közbelépett, és két embert letartóztatott, az incidensben senki nem sérült meg. Mindkét esetben bűnügyi nyomozás indult az elkövetők ellen.
...
2019-10-09 19:22:17
Rendőrség: továbbra is ismeretlen a németországi Limburgban történt teherautós ütközés háttere
... személygépkocsi és egy kisteherautó. Nyolc ember és a gyanúsított könnyebb sérüléseket szenvedett.
Véletlenül a közelben tartózkodott a szövetségi rendőrség több munkatársa, akik a gyanúsítottat elfogták és átadták a helyi rendőrségnek. Az Offenbach járásban élő férfi előzetes letartóztatásáról kedden dönt az illetékes bíróság.
Két helyszínen házkutatást tartottak, lefo...
2019-10-08 16:12:11
Magyar-szlovák - Hat férfit fogott el a verekedések miatt a rendőrség
... utcai verekedéssel egy 25, egy 29 és egy 33 éves gyömrői férfi, a Vágóhíd utcaival pedig egy 23, egy 25 és egy 29 éves budapesti férfi gyanúsítható.
A rendőrök szerdán mind a hat gyanúsítottat elfogták. Három férfit súlyos testi sértés, kettőt garázdaság, egyet pedig súlyos testi sértés kísérlete és könnyű testi sértés gyanúja miatt hallgattak ki, és kezdeményezték bíróság el...
2019-10-03 11:07:41
A rendőrség az áldozat barátját gyanúsítja az óbudai gyilkossággal
... a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője szerdán, Budapesten tartott sajtótájékoztatón közölte: a feltételezett elkövető párkapcsolatban élt a lánnyal.
Elmondta, a gyanúsítottat szeptember 24-én, tehát még az áldozat holttestének megtalálása előtt állították elő a rendőrök a XIII. kerületből, mivel igazoltatása közben hamis adatokat adott meg.
A férfiről személ...
2019-10-02 16:02:04
Munkaerő-közvetítők csaltak el 1,6 milliárd forintot
...
A bűnszervezet irányítóit országos akcióban a NAV kommandósai fogták el, a nyomozók ötven helyszínen tartottak házkutatásokat, tucatnyi gyanúsítottat vettek őrizetbe. A költségvetésnek okozott 1,6 milliárd forintos kár megtérülésére többek között ingatlanokat, bankszámlákat zároltak és készpénzt, luxusautókat foglaltak le.
A vagyonvédelemmel, takarítással és munkaerő-köl...
2019-09-18 09:21:16
1 2 3 .......................75 76 ............113 114 ............150 151 152 
Címkék: Budapesti Rendőr-főkapitányság, demokratapárti szervezet, végleges adatok, manchesteri késeléses, magyar megsérült, németországi Limburgban, verekedések miatt, áldozat barátját, óbudai gyilkossággal, támadókkal szemben, támadás kapcsán, közeli utcában, korábbi beszámolók, rendőrök elektromos, manchesteri rendőrség, negyvenes éveiben, incidensnek nincs, első jelentés, támadás gyanújával, dalmát városban, magyar rendszámú, gépjárműben senki, rendőrség három, rendőrség azonnal, incidensben senki, elkövetők ellen, gyanúsított könnyebb, közelben tartózkodott, szövetségi rendőrség, gyanúsítottat elfogták, helyi rendőrségnek, illetékes bíróság, rendőrök szerdán, feltételezett elkövető, gyanúsítottat szeptember, áldozat holttestének, férfiről személ, bűnszervezet irányítóit, nyomozók ötven, költségvetésnek okozott, vagyonvédelemmel, párkapcsolatban, személygépkocsi, költségvetésnek, terrorgyanúval, kezdeményezték, demokratapárti, letartóztatott, házkutatásokat, gyanúsítottat, összecsapások,
© 2013 TVN.HU Kft.