Belépés
Terrorcselekményekért elítélt támadó késelt Londonban
... könnyebben.
Lucy D'Orsi úgy fogalmazott: a támadóval szemben fellépő fegyveres rendőrök egy "pro-aktív terrorellenes művelet" részeseiként voltak azonnal a helyszínen, és lelőtték a gyanúsítottat, aki meghalt.
A brit médiának nyilatkozó kormányforrások szerint a pro-aktív terrorellenes művelet azt jelenti, hogy Sudesh Amman folyamatos rendőrségi megfigyelés alatt volt, é...
2020-02-02 23:52:57
Londoni rendőrség: terrorellenes művelet közben lőtték le a késes támadót
... tájékoztatásában úgy fogalmazott: a támadóval szemben fellépő fegyveres rendőrök egy "pro-aktív terrorellenes művelet" részeseiként voltak azonnal a helyszínen, és lelőtték a férfi gyanúsítottat, aki meghalt.
Lucy D'Orsi elmondta: a támadó egy férfit és egy nőt sebesített meg. A férfit életveszélyes állapotban szállították kórházba, a nő sérülései nem életveszélyesek.
Az...
2020-02-02 21:42:40
Dunai hajóbaleset - Az ügyészség kezdeményezte a Viking Sigyn mögött haladó hajó kapitányának bűnügyi felügyele
... gyanúsítottként hallgatta ki harmincöt rendbeli segítségnyújtás elmulasztása vétségének megalapozott gyanúja miatt.
A férfi a rendőrségi idézésre önként jelent meg. A nyomozó hatóság a gyanúsítottat őrizetbe vette és előterjesztést tett letartóztatására. A Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség azonban a gyanúsított önkéntes megjelenésére is tekintettel a nyomozási bírónak ...
2020-01-29 17:32:13
Spiegel: Kínának folytatott kémkedés gyanúja miatt tartottak házkutatásokat Németországban és Belgiumban
... lobbicégnél, amelynek ügyfelei közé német nagyvállalatok is tartoztak. Ugyancsak 2017-től juttatott el információkat feltételezett kínai tartótisztjének, és beszervezte a két másik gyanúsítottat - áll a beszámolóban.
A szövetségi legfőbb ügyészség a Der Spiegel értesülését részben megerősítve közölte, hogy kémkedés gyanúja miatt nyomoznak három ember ellen, és az eljárás rész...
2020-01-15 17:32:31
Fénymásolószalonban készített hamis 500 eurósokat egy férfi
... bejelentő lapot kitölteni. Az átvett bankjegyet jobban megnézve észrevette, hogy az hamis. A recepciós értesítette a rendőrséget, akik rövid időn belül elfogták a menekülni próbáló gyanúsítottat. A férfitól a rendőrök további - feltehetően hamis - bankjegyeket foglaltak le, melyeket a gyanú szerint egy fénymásolószalonban nyomtatott.
A gyanúsított korábban már öt alkalommal á...
2020-01-15 09:21:19
Újabb gyanúsítottat fogtak el a dunavarsányi gyilkossággal összefüggésben
...
A közleményben felidézték, hogy a bíróság elrendelte az ügy eddigi gyanúsítottjainak - egy 36 éves és egy 18 éves férfinek, valamint egy 41 éves nőnek - a letartóztatását, mert a gyanú szerint szilveszterkor dunavarsányi otthonában olyan súlyosan bántalmazták az ott lakó 56 éves férfit, hogy belehalt sérüléseibe.
A nyomozók időközben olyan információkhoz jutottak, amelye...
2020-01-14 13:39:59
Elrendelték a letartóztatását annak a mórahalmi férfinak, aki meggyilkolta a testvérét
... megfékezniük, és a házban megtalálták az összeégett holttestet is.
A nyomozók a bejelentéstől számított 12 órán belül azonosították, elfogták, előállították, majd őrizetbe vették a gyanúsítottat, aki beismerő vallomást tett.
A nyomozási bíró a szökés, elrejtőzés, valamint az eljárás meghiúsításának veszélye miatt látta indokoltnak a kényszerintézkedés elrendelését. A dön...
2020-01-06 14:01:20
Járt a rendőrségen, de nem tett feljelentést az a nő, akit később megölt az élettársa Mélykúton
... Rendőr-főkapitányság korábban azt közölte, hogy egy férfi megölte élettársát Mélykúton szerda késő este, majd magukra gyújtotta a házat. A tűzoltók kivitték őket az égő ingatlanból, majd a gyanúsítottat életveszélyes sérülésekkel kórházba vitték.
Az ügyben a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés miatt indított büntetőeljárást.
A megyei hírportál, a baon.hu me...
2019-12-19 21:02:19
Robbantásos merényletek előkészülete és dzsihadista kiképzőtábor létrehozásának terve miatt volt börtönben a lo
... Staffordshire megyében.
Neil Basu, a Scotland Yard terrorellenes ügyosztályának vezetője szombati tájékoztatásában közölte, hogy a rendőrség a terrortámadással kapcsolatban más gyanúsítottat nem keres.
Basu megerősítette, hogy a késeléses merényletben két ember - egy férfi és egy nő - halt meg, egy férfi és két nő megsérült.
A londoni rendőrség vizsgálata alapján a ...
2019-11-30 09:31:05
Szijjártó Péter együttérzését fejezte ki a brit népnek a londoni terrortámadások miatt
... azonban hivatalos kormányzati forrásokat idézve péntek este azt közölte, hogy a sérültek közül ketten életüket vesztették.
A Scotland Yard nem sokkal korábban bejele...
2019-11-29 21:29:35
1 2 3 ........................76 77 ............114 115 ............152 153 154 
Címkék: Viking Sigyn, Szijjártó Péter, Lucy, Sudesh Amman, Budapesti VI, Kerületi Ügyészség, Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság, Neil Basu, Scotland Yard, késes támadót, ügyészség kezdeményezte, dunavarsányi gyilkossággal, letartóztatását annak, mórahalmi férfinak, élettársa Mélykúton, brit népnek, londoni terrortámadások, támadóval szemben, brit médiának, pro-aktív terrorellenes, férfi gyanúsítottat, férfit életveszélyes, rendőrségi idézésre, nyomozó hatóság, gyanúsítottat őrizetbe, gyanúsított önkéntes, nyomozási bírónak, szövetségi legfőbb, eljárás rész, átvett bankjegyet, recepciós értesítette, menekülni próbáló, rendőrök további, gyanú szerint, gyanúsított korábban, közleményben felidézték, bíróság elrendelte, nyomozók időközben, házban megtalálták, összeégett holttestet, bejelentéstől számított, nyomozási bíró, eljárás meghiúsításának, férfi megölte, tűzoltók kivitték, gyanúsítottat életveszélyes, megyei hírportál, terrortámadással kapcsolatban, késeléses merényletben, londoni rendőrség,
© 2013 TVN.HU Kft.