Belépés
Böjte Csaba szerint ha az orvosok azt mondják, hogy kell az
... tavasszal - mint elmondta - senki nem kapta el a vírust, és bár az őszi hullám nagyobb volt, de kórházba sem gondozó, sem gyermek nem került.
"Úgy látszik, én voltam a gyenge láncszem" - tréfálkozott.

A védekezéssel kapcsolatban közlekedési példát hozott:
"Ahol a hatóság egy csíkot húz az út közepére, ott az ember nem előz. Akkor sem, ha nem jön semmi szem...
2021-01-12 13:10:32
Az EU fokozza a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása elleni küzdelmet
... brüsszeli testület alelnöke sajtótájékoztatóján kiemelte, hogy véget kell vetni a "piszkos pénzek európai pénzügyi rendszerekbe történő beszivárgásának".
"Nem szabad, hogy gyenge láncszemek maradjanak szabályainkban és végrehajtásukban. Elkötelezettek vagyunk, hogy a ma bemutatott intézkedéseket gyorsan és következetesen hajtsuk végre" - hangsúlyozta.
A bizottság cselekv...
2020-05-07 15:02:22
Matos Maja versei
...
és nagyanyám, mint a villám,
szaladgál,
Kezeimről vékony szálat
motollál.
Sürög-forog, teker-csavar,
máris kész a gombolyag.
Fiók mélyről előkerül,
- láncszem, pálca, levegő -
meg-megvillan az a tű.
Tágult szemmel csak lesem,
mit varázsol énnekem.
Keze alól, csipke-csoda
kunkorodik kecsesen.

Könnyem hul...
2020-01-07 18:00:05
Átült Salvini pártjába a kormányon lévő Öt Csillag Mozgalom néhány szenátora
... ezért Matteo Salvini minden eszközzel gyorsítani próbálja a kormányválságot. Elemzők szerint Salvini a felmérésekben 17 százalékra süllyedt és belső vitáktól hangos M5S-ben látja a gyenge láncszemet, ezért próbálja az M5S-t támadva "kibillenteni" a Giuseppe Conte vezette kormányt. Ez az első alkalom, hogy a jobboldalt vezető Matteo Salvini nem a miniszterelnök, nem a PD, hanem kor...
2019-12-13 18:53:03
Októberben is csökkent a német magánszektor teljesítménye
...
Az IHS Markit londoni székhelyű pénzügyi-gazdasági adatszolgáltató felmérésének csütörtökön közölt előzetes adatai szerint a feldolgozóipar beszerzésimenedzser-indexe (BMI) 41,9 pontra emelkedett a tízéves mélypontot jelentő szeptemberi 41,7 pontról. Elemzők erősebb javulásra, 42,0 pontos értékre számítottak.
A szolgáltatóipari BMI előzetes értéke 51,2 pontra - 37 havi ...
2019-10-24 11:41:16
A vártnál gyengébben alakult a kiskereskedelmi forgalom májusban az euróövezetben
... emelkedést vártak az áprilisi 0,1 százalékos csökkenés után. Éves összevetésben 1,6 százalékos emelkedésre számítottak az elemzők az áprilisi 1,8 százalékos növekedés után.
A gyenge láncszem Németország volt, ahol 0,6 százalékos csökkenést mértek havi összevetésben, míg a második legnagyobb gazdaságban, Franciaországban 0,4 százalékos emelkedés volt.
A friss adatok öss...
2019-07-04 11:52:00
„Csodát vártunk a játékosoktól” – Giggs be
... minden mérkőzésünket meg kellene nyernünk, hogy legyen esélyünk kijutni az Eb-re" - olvasható Giggs nyilatkozata a BBC-n.
*
- A walesi sajtó szerint Bale volt a gyenge láncszem a magyarok ellen.
Kedden este a magyar válogatott okos és türelmes játékkal 1-0-ra verte Wales nemzeti csapatát az Európa-bajnoki selejtezősorozat E csoportjában, ezzel a nyári szünetet...
2019-06-12 15:53:01
Európai Bizottság: komoly biztonsági kockázatot jelentenek az úgynevezett aranyútlevél- és aranyvízum-programok
... az állampolgárság megszerzéséhez.
"Nagyobb átláthatóságot akarunk, hogy mi alapján adják meg az állampolgárságot, és szorosabb együttműködést a tagállamok között. Nem lehet gyenge láncszem az EU-ban" - jelentette ki Vera Jourová uniós igazságügyi biztos.
"Az érintettek nem pusztán valamely tagország, hanem egyúttal az Európai Unió állampolgárává is válnak, az azzal járó ...
2019-01-23 13:31:38
A cukorbetegség nem az inzulin hiányának betegsége...
... amelyekben mindenféle vegyi anyagok vannak, génmódosított ételek stb., amelyek sajnos dominálják a XXI századi ember mindennapi étrendjét. Mivel a hasnyálmirigy a gyomor után a következő láncszem az emésztés folyamatában, bármit eszel, ezen is keresztülmegy, pedig ez egy érzékeny szerv... Így, ahelyett, hogy az ételt emésztené és inzulint termelne ... a hasnyálmirigy egy &...
2018-11-14 08:20:28
Thomas O. Melia: Nem értem, hogyan tűrhetik ezt a magyarok
... Ukrajnában, és az oroszok újra meg újra fenyegetik a balti államokat, illetve az Oroszország perifériáján található többi országot. Ebben a helyzetben szerinte ,,Magyarország lett a gyenge láncszem a NATO-ban".

Thomas O. Melia beszélt a Soros György elleni kampányról is, melyet nagyon aggasztónak és szomorúnak nevezett.

,,Az, hogy Orbán Viktor...
2018-04-24 22:05:53
1 2 3 .8 9 .13 14 16 17 18 
Címkék: Böjte Csaba, Matos Maja, Átült Salvini, Csillag Mozgalom, Európai Bizottság, Thomas, Matteo Salvini, Giuseppe Conte, Vera Jourová, Európai Unió, Soros György, Orbán Viktor, terrorizmus finanszírozása, kormányon lévő, német magánszektor, vártnál gyengébben, kiskereskedelmi forgalom, úgynevezett aranyútlevél-, inzulin hiányának, őszi hullám, gyenge láncszem, védekezéssel kapcsolatban, bizottság cselekv, gyenge láncszemet, első alkalom, jobboldalt vezető, tízéves mélypontot, második legnagyobb, friss adatok, walesi sajtó, magyarok ellen, magyar válogatott, nyári szünetet, állampolgárság megszerzéséhez, tagállamok között, azzal járó, gyomor után, következő láncszem, emésztés folyamatában, érzékeny szerv&#8230, ételt emésztené, oroszok újra, balti államokat, helyzetben szerinte, állampolgárságot, selejtezősorozat, szolgáltatóipari, franciaországban, végrehajtásukban, kormányválságot, kiskereskedelmi, beszivárgásának, adatszolgáltató, állampolgárság, állampolgárává, feldolgozóipar, következetesen,
© 2013 TVN.HU Kft.