Belépés
Íme így “lopta” szét a Fidesz az országot
... felújítását is.

De itt nem álltak meg érzéketlenül ,,kifosztották a családokat, az embereket". Behatoltak a hálószobákba, sőt mint tudjuk egyesek méhébe is (Szél Bernadett, D. Tóth Kriszta). Ezért megalkották Európa egyik legbőkezűbb családtámogatási rendszerét.

Bevezették segély helyett a közmunkát, a kötelező óvodába járást, beindult egy bölcsőde...
2022-03-31 20:00:34
Krónika 14. rész (Erzsébet-táborok)
... vezető játékszerévé tegye ezeket a táborokat" - fogalmazott. Hozzátette, azt is ellenzik, hogy a táborokat ezek után állami pénzből újítsák fel.
Képviselői felszólalások
Szél Bernadett (független) azt mondta, hogy a kormánypártok a zavarosban halásznak, miközben a gyermekeket pajzsként tartják maguk elé.
A programba a nyugdíjasok és a fogyatékosággal élők sem kerül...
2020-05-20 00:03:45
Krónika 13. rész (örökbefogadás, Erzsébet-táborok)
... Anett (DK) arról beszélt, hogy a javaslatnak több, régen várt pontja is van, de ő is kifogásolta, hogy választhatóvá akarják tenni a felkészítő tanfolyamokon való részvételt.
Szél Bernadett (független) támogathatónak tartotta a benyújtók által javasolt változtatások többségét, de komoly problémának nevezte, ha eltörlik a felkészítő tanfolyamot.
Varga-Damm Andrea (Jobbik)...
2020-05-19 23:43:52
Mindenki Karácsonya - 300 gyereket lát vendégül a Fővárosi Önkormányzat és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat
... budapesti általános iskolákból és gyermekintézményekből hívták meg a rendezvényre, amelyen fellépnek a Budapesti Operettszínház művészei, Vágó Zsuzsi és Tassonyi Balázs, valamint Becz Bernadett, a Vasutas Zeneiskola Pesti Broadway Musical Stúdió növendéke. A szervezők a karácsonyi műsor mellett arcfestéssel, édességgel és ajándékokkal is várják a gyerekeket - közölte az NGYSZ az M...
2019-12-15 08:30:58
Elhunyt Hegedüs Judit balett táncosnő 85 évesen
... nagyszülőknek, hogy azonos nevelési elveket valljanak, hogy ne legyen kettős nevelés és konfliktus belőle. Hiszen rendkívüli értékeket tudnak közvetíteni a bölcsességük okán. Itt lesz velünk Sára Bernadette, Bán Teodóra, Simándy Judit és meglepetés férfi vendégünk.

- Magyar hölgy születésnapját ünneplik. Simándi Juditét. Aki kasseli fiatalokat hozott Balatongyörö...
2019-11-14 17:07:51
Szeged- Kamionos találkozó.....
... verseny, fagyinyaló vetélkedő hölgyeknek, sörivó bajnokság férfiaknak, kötélhúzás, kamionhúzás, kamion-szépségverseny és szkander. Este a Blackriders és a Kerozin együttes, illetve Raksa Bernadett lép fel.

...
2019-07-18 18:24:01
Közösen kezdeményezik ellenzéki képviselőnők a kilakoltatási moratórium meghosszabbítását
...
Szél Bernadett független országgyűlési képviselő a kezdeményezésről csütörtökön, Budapesten tartott sajtótájékoztatón közös céljuknak nevezte, hogy egyetlen embert se lehessen kilakoltatni olyan tisztességtelen szerződések alapján, amelyeket már az Európai Bíróság is elmarasztalt.
Kiemelte, a magyar kormánynak nem maradt más feladata, mint hogy érvényt szerezzen ennek a...
2019-04-18 12:31:17
Így lopta szét az országot az elmúlt 7 évben a Fidesz
... felújítását is.

De itt nem álltak meg érzéketlenül ,,kifosztották a családokat, az embereket". Behatoltak a hálószobákba, sőt mint tudjuk egyesek méhébe is (Szél Bernadett, D. Tóth Kriszta). Ezért megalkották Európa egyik legbőkezűbb családtámogatási rendszerét.

Bevezették segély helyett a közmunkát, a kötelező óvodába járást, beindult egy bölcsőde...
2019-03-02 21:29:20
Krónika 6. rész (Corvinus)
...
Szél Bernadett: a Fidesz megszorít a felsőoktatásban
Szél Bernadett (független) szerint a Fidesz a saját korabeli önmaga ellen hoz törvényjavaslatot a Corvinus átalakításával. Ha a fideszes versenyképességről beszél, az azt jelenti, rabolni akar, az autonómia esetükben pedig valójában fideszes kontrollt takar - fogalmazott.
A Fidesz megszorít a felsőoktatásban és fé...
2019-02-19 14:42:06
Kihirdették a Filmalap inkubátor programjának döntőseit
... 2018-as döntősei Csáki László Kék pelikán, Hegedűs Georgina Szemedbe nézek, Dudás Balázs Begyulladva, Dér Asia Nem haltam meg, Fatér Ambrus A gyerek, Podhradská Lea Drága Marikám!, Mayer Bernadette Szemem fénye, Szilágyi Fanni Veszélyes lehet a fagyi, Csoma Sándor Forráspont és Fazekas Máté Bence Kilakoltatás című filmtervei lettek - közölte az MTI-vel hétfőn a Filmalap.
Tájé...
2018-10-01 17:43:49
1 2 3 ..10 11 .15 16 19 20 21 
Címkék: Mindenki Karácsonya, Fővárosi Önkormányzat, Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat, Elhunyt Hegedüs Judit, Szeged- Kamionos, Szél Bernadett, Tóth Kriszta, Varga-Damm Andrea, Budapesti Operettszínház, Vágó Zsuzsi, Tassonyi Balázs, Becz Bernadett, Vasutas Zeneiskola Pesti Broadway Musical Stúdió, Sára Bernadette, Simándy Judit, Simándi Juditét, Raksa Bernadett, Európai Bíróság, Csáki László Kék, Hegedűs Georgina Szemedbe, Dudás Balázs Begyulladva, Asia Nem, Fatér Ambrus, Podhradská Lea Drága Marikám, Mayer Bernadette Szemem, Szilágyi Fanni Veszélyes, Csoma Sándor Forráspont, Fazekas Máté Bence Kilakoltatás, kilakoltatási moratórium, kötelező óvodába, táborokat ezek, zavarosban halásznak, gyermekeket pajzsként, fogyatékosággal élők, javaslatnak több, felkészítő tanfolyamokon, benyújtók által, felkészítő tanfolyamot, karácsonyi műsor, bölcsességük okán, kezdeményezésről csütörtökön, magyar kormánynak, saját korabeli, autonómia esetükben, családtámogatási, kezdeményezésről, tisztességtelen,
© 2013 TVN.HU Kft.