Belépés
Szalmonellafertőzés okozta a hajdúsámsoni gyerekek tömeges megbetegedését
...
M. Tóth Ildikó tájékoztatása szerint a Debreceni Egyetem klinikai központjában elvégzett laboratóriumi vizsgálatok igazolták a szalmonellafertőzést.
A klinikai központban és a Kenézy Gyula egyetemi kórházban csütörtök óta 75 beteget láttak el, közülük 11-en már hazamehettek. A gyermekgyógyászati klinikán jelenleg 41 gyerek van, az egyetemi kórházban 16 gyereket ápolnak....
2019-09-23 13:41:28
Átadták a 2019-es múzeumpedagógiai elismeréseket
... világszínvonalú - hangsúlyozta az eseményen Fülöp Péter művészeti, közművelődési és közgyűjteményi ügyekért felelős helyettes államtitkár. Hozzátette: a család a társadalom alapegysége, a gyerekek pedig a jövő zálogai. A mi felelősségünk átadni nekik az általunk is birtokolt tudást és szellemi örökséget.
A 2019-es Múzeumpedagógiai Nívódíjat a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM) Titk...
2019-09-23 12:21:26
A világ csodái és a felfedezések kora a 14. Múzeumok Őszi Fesztiválja témája
... ágazati feladatokért felelős főigazgató-helyettese.
A programok közül kiemelte többek között a Varázslények - Mesebeli küldetés című kiállítást, amelyre a Vajdahunyadvárba várják a gyerekeket, valamint a Ráth György-villa Mi szecessziónk című kiállításának tematikus tárlatvezetését.
A sétálj, gyalogolj bringázz velünk! csomagban 68 program kapott idén helyet. Lesz arboré...
2019-09-23 12:01:53
Talán egyszer majd hableányt tetováltatok a mellemre...
Böjte Csaba: Talán egyszer majd hableányt tetováltatok a mellemre...

A nyári vakáció egyik reggelén csengettek az ajtón, az egyik lányunk jött vissza az otthonba. Örömmel ugrott a nyakamba, s kérdezte: "Mikor megyünk a táborba?" A kislány egy ho...
2019-09-22 13:07:19
Png fiú
Babák,gyerekek...
2019-09-22 08:58:24
Gulyás Tibor: biztosítanunk kell, hogy a felsőoktatásba lépve a fiatalok ki tudják bontakoztatni a tehetségüket
... szereplők maguk tesznek annak érdekében, hogy például ilyen rendezvények révén népszerűsítsék és megismertessék az emberekkel az egyes tudományterületeket.
"Már a jelenlévő nagyon fiatal gyerekek is kézzel foghatóvá tehetik saját maguk számára, hogy az adott szakterületen mivel tudnak foglalkozni, és az ilyen kezdeményezések, felismerések tudnak segíteni abban, hogy ez a rend...
2019-09-21 15:12:02
Szalmonella-gyanúval 54 gyereket kezelnek debreceni kórházakban
... állapotát, senki sincs életveszélyben. Ketten már hazamehettek, a jövő héten pedig valószínűleg a többiek is hazatérhetnek" - jelezte a professzor.
Az egyetem korábbi közleménye szerint a gyerekek súlyosan kiszáradt, de nem életveszélyes állapotban hányással, hasmenéssel, magas lázzal kerültek kórházba. A tömeges megbetegedés okainak tisztázása folyamatban van.
Az egyete...
2019-09-21 14:52:18
Beneda Attila indította el a legszelídebb motorosok felvonulását
...
Az autómentes nap keretében tartott felvonuláson a gyerekek műanyag játékmotorokkal a Hősök teréről indulva az Andrássy úton vonultak fel családtagjaikkal.
A szervezők előzetes regisztráció után a helyszínen ingyenes kismotorokat ajándékoztak, rajta a Családbarát Magyarország program logójával, és a gyerekek biztonsági mellényt kaptak Családbarát Magyarország felirattal....
2019-09-21 12:51:45
A vörösáfonyalé
... vörösáfonyalével hatékonyan kezelhetőek az olyan fertőzések, mint a megfázás, influenza és fájó torok.
A lé nyugtatja a légzőszerveket és meggátolja a Haemophilus influenzát, amely gyerekeknél előforduló légzőszervi és fülfertőzés egyik általános okozója.
Számos kutatás szerint a vörösáfonyalé megvédi az agyat a neurológiai károsodástól és más agyhoz köthető bete...
2019-09-20 14:10:07
Soltész: a nemzetek és a nemzetiségek közti együttműködés szolgálja Magyarország felemelkedését és kereszténysé
...
Soltész Miklós azt mondta: felelősségünk, hogy a gyerekek a társadalmat, a közösséget erősítsék, színesítsék, és maguk is "kovászai legyenek annak a közösségnek, ahol élnek".
Az iskola megújítása egyrészt a faluban élőket, másrészt egy nemzetiség megtartását is szolgálja - emelte ki Soltész Miklós, rámutatva, amikor a szlovén közösség gyermekeit segítjük iskola, templom,...
2019-09-20 12:21:37
1 2 3 ............3716 3717 ......5574 5575 ......7431 7432 7433 
Címkék: Múzeumok Őszi Fesztiválja, Gulyás Tibor, Beneda Attila, Tóth Ildikó, Debreceni Egyetem, Kenézy Gyula, Fülöp Péter, Múzeumpedagógiai Nívódíjat, Petőfi Irodalmi Múzeum, Ráth György-villa Mi, Böjte Csaba, Családbarát Magyarország, Soltész Miklós, hajdúsámsoni gyerekek, 2019-es múzeumpedagógiai, világ csodái, felfedezések kora, felsőoktatásba lépve, legszelídebb motorosok, nemzetiségek közti, klinikai központban, egyetemi kórházban, eseményen Fülöp, társadalom alapegysége, gyerekek pedig, jövő zálogai, 2019-es Múzeumpedagógiai, programok közül, nyári vakáció, egyik lányunk, jelenlévő nagyon, adott szakterületen, ilyen kezdeményezések, jövő héten, egyetem korábbi, gyerekek súlyosan, tömeges megbetegedés, gyerekek műanyag, szervezők előzetes, helyszínen ingyenes, gyerekek biztonsági, olyan fertőzések, vörösáfonyalé megvédi, neurológiai károsodástól, közösséget erősítsék, iskola megújítása, faluban élőket, nemzetiség megtartását, szlovén közösség, múzeumpedagógiai, vörösáfonyalével, családtagjaikkal,
© 2013 TVN.HU Kft.