Belépés
„Ragadjátok meg Baal prófétáit!”
... hiszem, eleget idéztem, hogy mindnyájan megértsük a lényeget - az Ószövetségben Isten gyakran megparancsolta népének, hogy semmisítsen meg más népeket - férfiakat, nőket és gyerekeket. Hajthatatlan volt. Ezeknél az eseteknél a könyörületnek nem volt helye. Nem jöhetett szóba a megkegyelmezés. Megparancsolta nekik, hogy pusztítsák el őket.

Mit mondjunk minder...
2022-01-06 07:56:30
"Hiszen isten ő!"
... halála és feltámadása.

Találkozhatsz olyan személyekkel akik azt fogják mondani neked, hogy nincsenek rossz emberek.

Ez nevetséges. De ezt mondják nekünk. Leginkább gyerekekről hallani, de sokan mindenkire vonatkoztatják ezt a gondolatot. Azt mondják nekünk:

,,Van rossz viselkedés, de nincsenek rossz gyermekek."

Azt mondják ne...
2021-12-02 19:57:53
Attila népéből kivált testvéreink, a hunzák
... természetvallásában, az állatoknak, növényeknek is van lelkük, a létformák egymásra épülnek, a lélek egyre magasabb rendű alakba fejlődhet.A tündérek választják ki, kiből lesz sámán. 8-14 éves korukban a gyerekeknek egy-egy súlyos betegség alkalmával eljön egy tündér, és megváltoztatja az életüket (beavatás). Ha akkor elfogadják ezt, akkor életben maradnak, ha nem, megnyomorítják ...
2021-08-29 20:30:50
Pályaválasztás
... kiszállsz. Aztán egy eset hatására azt képzeled, hogy a tanítás lett neked rendelve, ezért beiratkozol egy tanárképző szakra, ám gyorsan feladod, hiszen a sok elméletet és a bömbölő, engedetlen gyerekeket nem tudod elviselni. És a sor tetszőlegesen tovább folytatható.
Nincs sem elég időd, sem elég anyagi kereted ahhoz, hogy mindent kipróbálj, ami csak hirtelen vagy egy megta...
2021-07-27 20:34:24
Akikre büszkék lehetünk
... postás mindig délelőtt hozta a pénzt. Nem szégyen kölcsönkérni, de nem akartam senkinek örömet szerezni, miután mindig mondták nekem, hogy Balczókám, felelőtlenség, fel is kell nevelni a gyerekeket. Betértem a postára, de semmi. Hazamentem. Hátul az udvaron köveket raktam le; ott térdeltem, mikor öt-hat óra tájban jött a legnagyobb gyerek, s azt mondja:

Kaptam ötezer-ha...
2021-03-12 20:45:14
Ki is Szent Miklós akiből a Mikulás lett?Patarában született
... bácsi (Markus Rautio) bejelentette, hogy a Mikulás Korvatunturin (Fül-hegyen) lakik, a Lappföldön. Egész éven át a nyuszifülre emlékeztető hegyen keresztül hallgatja, hogy jók voltak-e a gyerekek, vagy rosszak. A hegy gyomrában, ahol a játékok készülnek, feleségével és a szorgos manókkal éldegél már réges-rég óta. Az 1950-es évek óta a gyerekek a Lappföldön található Napapiiriben ...
2020-12-05 19:11:42
Boldog Bartolo Longo, a rózsafüzér apostola 10.05
... jómódú polgári családba született a dél-olaszországi Latianóban 1841. február 11-én. Édesapja orvos volt, ugyanakkor a művészetek nagy kedvelője. Édesanyja keresztény szellemben nevelte a gyerekeket. Bartolo eleven, öntudatos és intelligens fiú volt. Tízéves korában meghalt az édesanyja, ezután lassan eltávolodott a hittől.
Magántanárnál tanult, majd a nápolyi egyetem jogi ka...
2020-10-05 20:33:11
Koronavírus - Spanyolországban enyhén emelkedett a halálozás, elmarad a pamplonai bikafuttatás
... a héten arra tesz javaslatot a parlamentnek, hogy ezt hosszabbítsa meg május 9-ig.
A kabinet keddi ülésén tárgyal arról is, hogy ...
2020-04-21 14:43:04
Koronavírus - Franciaországban is emelkedett a fertőzöttek száma, az ország teljes területe érintett
... kapcsolatban fertőzöttekkel. Többször kiemelte, hogy az eddigi ismeretek szerint az új koronavírus elsősorban kézfogással terjed, s arra kérte a kockázatosnak tekinthető országokból hazatérő gyerekek szüleit, hogy a lappangási időnek tekintett két hétig ne vigyék a gyerekeket iskolába.
Franciaországban a járvány kezdete óta ketten vesztették életüket, egy hatvan éves francia ...
2020-02-28 21:42:39
Kanyaró - Az év eleje óta negyven megbetegedést regisztráltak Szlovéniában
...
A regisztrált betegek közül hat öt évesnél fiatalabb gyermek, négyen 15 és 24 év közöttiek, míg a többiek idősebb korúak.
A fertőzöttek közül többen nem voltak beoltva, a gyerekek közül senki sem, ami a közegészségügyi hivatal szerint aggodalomra ad okot.
Azoknál a személyeknél, akik felvették az oltást, de mégis megfertőződtek, a betegség gyorsabb lefolyású, és nem...
2019-12-17 17:33:21
1 2 3 .........32 33 .....49 50 ....64 65 66 
Címkék: Szent Miklós, Boldog Bartolo Longo, Ószövetségben Isten, Markus Rautio, Mikulás Korvatunturin, rózsafüzér apostola, pamplonai bikafuttatás, fertőzöttek száma, ország teljes, lényeget &#8211, létformák egymásra, lélek egyre, tündérek választják, gyerekeknek egy-egy, eset hatására, tanítás lett, tanárképző szakra, udvaron köveket, legnagyobb gyerek, nyuszifülre emlékeztető, hegy gyomrában, játékok készülnek, szorgos manókkal, 1950-es évek, dél-olaszországi Latianóban, művészetek nagy, nápolyi egyetem, héten arra, kabinet keddi, eddigi ismeretek, kockázatosnak tekinthető, lappangási időnek, gyerekeket iskolába, járvány kezdete, hatvan éves, regisztrált betegek, többiek idősebb, fertőzöttek közül, gyerekek közül, közegészségügyi hivatal, betegség gyorsabb, franciaországban, spanyolországban, közegészségügyi, pályaválasztás, megparancsolta, megváltoztatja, megkegyelmezés, megfertőződtek, fertőzöttekkel, megnyomorítják, vonatkoztatják, találkozhatsz, regisztráltak, felelőtlenség, tetszőlegesen,
© 2013 TVN.HU Kft.