Belépés
Az MSZP és a Párbeszéd főpolgármester-jelöltje is zöldebb Budapestet, jobb közösségi közlekedést szeretne
... különbségnek és közölte, fontos a környezeti terhelés csökkentése, ezért környezetkímélőre kell cserélni a jelenlegi buszokat. Szólt arról is, tervei között szerepel, hogy minden születendő gyermek után ültetnek egy fát, ez évente 15 ezer új fát jelent. Hozzátette: évente 100 ezer négyzetméter parkot építenek, újítanak fel.
Karácsony Gergely a BKK megerősítéséről beszélt és ...
2019-01-20 18:42:39
Két év alatt húsz százalékkal emelné dolgozói bérét az Audi Hungaria
... százalékkal, de minimum 75 ezer forinttal emeljék meg. Ezen felül az alapbérbe a mozgóbér négy százalékát építsék be, kapjon minden munkavállaló egy hónapban egy teljes szabad hétvégét, a gyermekek és az életkor után járó szabadságokkal pedig a munkavállaló rendelkezhessen. A választható béren kívüli juttatás keretösszegét a jelenlegi 620 ezer forintról 787 ezer forintra növeljék,...
2019-01-16 15:42:13
Sztrájkbizottság alakult az Audi Hungariánál
... százalékkal, de minimum 75 ezer forinttal emeljék meg. Ezen felül az alapbérbe a mozgóbér négy százalékát építsék be, kapjon minden munkavállaló egy hónapban egy teljes szabad hétvégét, a gyermekek és az életkor után járó szabadságokkal pedig a munkavállaló rendelkezhessen.
A választható béren kívüli juttatás keretösszegét a jelenlegi 620 ezer forintról 787 ezer forintra növ...
2019-01-15 19:32:16
Jó reggelt!
... reggel lelkem újra ébred ,Isten előtt hajtok előbb térdet,
Édes nékem Uramat dicsérnem,ki új napot engedett megérnem.
Homlokomra keresztjelét írom,hála néked Őrangyalom hívom,
Gyermek módra bízom magam erre ,hogy egész nap gondomat viselje.

Ámen.


...
2019-01-14 10:43:41
Cukorbetegség, lúgosítás
... ő rizikója egy újabb infarktus elszenvedésére 10-30-szor nagyobb!!

A cukorbetegek kb. 90%-a II-es típusú cukorbeteg, és 80%-uk elhízott. A II-es típusú cukorbetegség korábban gyermekeknél elvétve fordult csak elő, szinte ismeretlen volt, azonban mára számuk aggasztóan megemelkedett.

dr. Robert Young hosszú éveken keresztül vizsgálta a cukorbetegség mögött rej...
2019-01-13 19:23:40
Gyöngy versei
... puszi helyett, remegő kezű gyertyagyújtás.

Köszönöm, hogy vártál, s életet adtál nekem.
Köszönöm azt a sok szépet, és jót mire tanítottál.
Köszönöm a boldog, gondtalan gyermekéveket.
Eltéphetetlen szál köt hozzád egy életen át.

Nem feledtelek drága ÉDESANYÁM!

(A margaréta volt édesanyám kedvenc virágja)


...
2019-01-12 21:45:24
Káptalanfai gyilkosság - Továbbra is életveszélyben van két sérült
... MTI kérdésére közölte: a 3 éves kislányt életveszélyes koponyasérüléssel szállították intézményükbe, ahol koponyacsonttörés, agyzúzódás és koponyaűri vérzés miatt operálták. Jelenleg a gyermekintenzív osztályon gépi lélegeztetés mellett kezelik, állapota továbbra is életveszélyes.
A 22 éves élettársat a mentők a szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórházba vitték. Káldy ...
2019-01-11 12:22:19
Romák valódi eredete 2
... mint pl. a halotti tor, jóslás stb.
Nem lehetetlen (de ez csak találgatás), hogy a romák első találkozása a keresztény hittel a bibliai mági vallással kapcsolatos, amely tisztelte a gyermek názáreti Yeshua. Nyilvánvaló, hogy a romák a tűzimádó vallás gyakorlásában nem mentek el addig, mint a Perzsák, ők hittek a Messiás eljövetelében. Ők, az északi Izraeli Királyság népe a za...
2019-01-10 10:41:47
Kilenced Árpád Házi Szent Margithoz..
........1 nap

Jézusom, add, hogy minden szülő felismerhesse, hogy gyermeke Istené és nem az övé. Felismerhesse, hogy ajándékba kapja őket az Atyától, s nevelnie kell a jóra, a Te dicsőségedre, az evangéliumi életre.
Uram, küldd el Szentlelkedet minden szülőnek, hogy felismerhessék ezt az igazságot!

Miatyánk....Üdvözlégy....Dicsőség...
Árpád-...
2019-01-10 09:49:33
Cink - jó tudni róla
... magas koleszterinszinttel. A cink egyik fő előnye, hogy segítséget nyújt az immunrendszer számára a fertőzések legyőzésében. A DNS szintetizálásában is kulcsfontosságú.

A cink a gyermekek egészségéhez és fejlődéséhez is elengedhetetlen. A cinkkiegészítés a gyermekeknél drámaian csökkenti a tüdőgyulladás és a hasmenés kialakulásának kockázatát. Ezek az eredmények azokban...
2019-01-05 17:53:57
1 2 3 ................591 592 ........886 887 ........1181 1182 1183 
Címkék: Audi Hungaria, Audi Hungariánál, Kilenced Árpád Házi Szent Margithoz, Karácsony Gergely, Robert Young, Markusovszky Egyetemi Oktatókórházba, Izraeli Királyság, környezeti terhelés, jelenlegi buszokat, mozgóbér négy, teljes szabad, életkor után, munkavállaló rendelkezhessen, választható béren, újabb infarktus, cukorbetegség mögött, margaréta volt, gyermekintenzív osztályon, szombathelyi Markusovszky, romák első, keresztény hittel, bibliai mági, gyermek názáreti, tűzimádó vallás, északi Izraeli, evangéliumi életre, cink egyik, immunrendszer számára, fertőzések legyőzésében, gyermekek egészségéhez, gyermekeknél drámaian, hasmenés kialakulásának, eredmények azokban, sztrájkbizottság, elengedhetetlen, cinkkiegészítés, gyermekintenzív, kulcsfontosságú, rendelkezhessen, megerősítéséről, életveszélyben, főpolgármester, szabadságokkal, kialakulásának, elszenvedésére, felismerhessék, gyertyagyújtás, oktatókórházba, felismerhesse, cukorbetegség, gyakorlásában, keretösszegét, életveszélyes, intézményükbe,
© 2013 TVN.HU Kft.