Belépés
A bojtorján gyógyhatásairól
... hasonló, édeskés íze van.

Tinktúrából fél-egy teáskanálnyit fogyasszunk, naponta legfeljebb háromszor.

Kétévesnél fiatalabb gyermeknek ne adjunk bojtorjánt. Nagyobb gyermekek, illetve 65 évesnél idősebbek kezdetben kisebb töménységűt használjanak, s csak szükség esetén térjenek át a töményebb készítményekre.

Intelmek a bojtorján fogyasztásával k...
2021-01-15 23:58:02
Elhunyt Fehér Anna nővér, ......
... tudatjuk mindazokkal, akik szerették és ismerték, hogy Fehér Anna nővér, aki a Vakok Batthyány László Római Katolikus Gyermekotthonának vezetőjeként évtizedek óta gondozta a látássérült gyermekeket, ma hajnalban hazatért megváltó Urához. Emléke örökké szívünkben él!" - adta hírül január 13-án az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye honlapja.
Fehér M. Anna gyógypedagó...
2021-01-14 10:05:10
Ferenc pápa: A szeretettel végzett hétköznapi dolgok.....
... pápa: A szeretettel végzett hétköznapi dolgok rendkívülivé válnak!
A világjárvány miatt nem volt lehetőség arra, hogy január 10-én, Jézus megkeresztelkedésének ünnepén a Szentatya gyermekeket kereszteljen a Sixtus-kápolnában, ezért csak a déli Angelus keretében elmélkedett a keresztségről és üdvözölte az ezekben a napokban megkeresztelt gyermekeket és családjaikat.
...
2021-01-11 15:19:46
Imádkozzunk Fehér Anna nővér gyógyulásáért!
Fehér Anna nővér, aki a Vakok Batthyány-Strattmann László Gyermekotthonának vezetőjeként évtizedek óta gondozza a látássérült gyermekeket, a Covid-19 víros-fertőzés következtében súlyos állapotban kórházba került.
Kérünk mindenkit, hogy imádkozzon Anna nővér gyógyulásáért.
.....................
2021-01-10 20:40:58
A trónus
... ajtóval és magával a trónussal kezdődik.
Ő ,,a trónuson ülő". Egy trón van a világmindenség fölött. A háborúk, csapások és az éhínség fenyegetése, az emberek félelme és a gyermekek sírása fölött van egy trónus. A háborúk nem ellenőrzés nélkül folynak és a sírást is meghallja valaki, mert van Valaki, aki a trónuson ül.
Manapság jobb helyzetben van az ember, mi...
2021-01-10 20:33:15
/4/ Kezelheted magad a gyógyító természettel
... amikor más gyógynövények tiltottak. Főleg a levél alkalmazása nem igényel óvatosságot. Húgyúti fertőzések esetén, főleg a felfázásból eredő fájdalmas, sűrű vizelés, húgycsőgyulladás, gyermekek vizeletmegrekedése esetén teakeverékek alkotórésze. Ajánlott bodzával és babhüvellyel együtt alkalmazni. Ebből a keverékből ülőfürdőt is vehetünk. Nagy megkönnyebbülést hoz.

Küls...
2021-01-09 22:11:26
/3/ Kezelheted magad a gyógyító természettel
... megjegecesedik, később azonban levet ereszt, ezt kell azután naponta többször leinni róla. Ugyanezt megtehetjük vastag sárgarépával is. Ez a legjobb nyálkaoldó és köptető úgy felnőtteknek, mint gyermekeknek.

Limonádé lázas betegeknek
Egy pohárba csavard 1 citromnak a levét, tégy 1 evőkanál mézet hozzá, kavard jól össze, öntsd tele a poharat hideg vízzel. Meghűlésk...
2021-01-09 22:04:04
/2/ Kezelheted magad a gyógyító természettel
... Szilárdítja a tüdőszövetet és elősegíti a tüdő savóshártyáinak gyógyulását. Krónikus, szövetpusztulással járó tüdőbajokra kiváló. Tüdőerősítőként édesgyökérrel kombinálható.

A gyermekek, de a felnőttek, és az idős emberek is szívesen fogyasztják a következő keveréket: 1 evőkanál (kókuszreszelék) mák, 1 evőkanál mazsola, 1 evőkanál szezámmag vagy lenmag, 1 teáskanál bar...
2021-01-09 21:59:21
Harmónia......
... csillagjeggyel. Olvasd Benjámin László, Béke című versét: "Tavasz van, milyen szép tavasz van, de jó futkosni a szabadban, a fű magas, sűrű a lomb, csíz búvi...
2021-01-05 13:18:23
Békesség e háznak és minden lakójának! - Vízkereszt
... legeldugottabb zugaiba is eljuthat ilyenkor: a hálószobába vagy a gyerekszobába, az éléskamrába és a mosdóba is - jó, ha semmi nem marad ki a kis körmenetből, amit közös éneklés kísérhet. A gyermekek ilyenkor kisállataikat vagy éppen karácsonyra kapott játékaikat is áldásra nyújthatják. Énekelhetjük Mária hálaénekét, a Magnificatot vagy például a 136. zsoltárt, az állandóan ...
2021-01-04 21:14:24
1 2 3 ...............1578 1579 ........2367 2368 ........3155 3156 3157 
Címkék: Elhunyt Fehér Anna, Imádkozzunk Fehér Anna, Fehér Anna, Vakok Batthyány László Római Katolikus Gyermekotthonának, Esztergom-Budapesti Főegyházmegye, Fehér, Vakok Batthyány-Strattmann László Gyermekotthonának, Olvasd Benjámin László, Énekelhetjük Mária, bojtorján gyógyhatásairól, szeretettel végzett, gyógyító természettel, töményebb készítményekre, bojtorján fogyasztásával, látássérült gyermekeket, világjárvány miatt, déli Angelus, napokban megkeresztelt, trónussal kezdődik, trónuson ülő&#8221, világmindenség fölött, éhínség fenyegetése, emberek félelme, gyermekek sírása, levél alkalmazása, felfázásból eredő, keverékből ülőfürdőt, legjobb nyálkaoldó, pohárba csavard, poharat hideg, tüdő savóshártyáinak, idős emberek, következő keveréket, hálószobába vagy, gyermekek ilyenkor, húgycsőgyulladás, megkönnyebbülést, tüdőerősítőként, savóshártyáinak, gyógyhatásairól, csillagjeggyel, megjegecesedik, legeldugottabb, kókuszreszelék, világmindenség, készítményekre, fogyasztásával, gyógynövények,
© 2013 TVN.HU Kft.