Belépés
Liget Budapest - Az őszi szünet kezdetén nyílik meg a városligeti Nagyjátszótér
... Nagyjátszótér a Városliget dél-keleti részén, a Dózsa György út - Ajtósi Dürer sor kereszteződéséhez közeli területen kapott helyet, így könnyen és akadálymentesen megközelíthető. A gyerekek biztonsága érdekében a területet egy másfél méter magas, egyedi tervezésű kerítés védi, melyen öt bejáratot alakítottak ki.
A játszótér szerkezetét úgy tervezték, hogy a legkisebbek egy v...
2019-10-09 07:10:50
Gyermekmentő szolgálat: tízéves a biztonságos internetezést segítő program
... ingyenes oktatást diákok és felnőttek körében szerte az országban.
Sterner Zoltán kitért arra is, hogy az NGYSZ a Legfőbb Ügyészséggel is együttműködik a gyermekek kibertérben való biztonsága érdekében.
Kósa Éva, az ELTE egyetemi tanára arról beszélt, mit tehetnek a szülők a gyermekek biztonságos médiahasználatáért. Azt mondta, a tiltás helyett a helyes és jó médiahaszná...
2019-10-01 11:21:28
Önkormányzat 2019 - A szegedi Fidesz támogatja Nemesi Pál a migrációról kialakított álláspontját
... betelepítési célpont lesz. Nem tűrjük, hogy Botka László, egyetértésben a bevándorláspárti politikusokkal migránsvárossá változtassa Szegedet" - áll a közleményben.
A szegediek biztonsága az első. A szegedi Fidesz - csakúgy, mint Nemesi Pál -, kiáll a családok és gyermekek biztonságos jövőjéért, Szeged nyugalmáért és függetlenségéért - hangsúlyozta közleményében a kormánypárt...
2019-09-30 18:22:03
Átadták a felújított Vaskapu utcai gyermekorvosi rendelőt Ferencvárosban
...
Bácskai János (Fidesz-KDNP), a IX. kerület polgármestere a keddi átadáson közölte, a beruházás 45 millió forintból valósult meg, az összeget az önkormányzat a költségvetéséből biztosította.
A középső-ferencvárosi gyermekorvosi rendelőben évente 30 ezer orvos-beteg találkozó történik. A felújításnak köszönhetően ezentúl méltó körülmények között várják a betegeket - mondt...
2019-09-10 12:21:52
Tanévkezdés - Kásler: a kormány célja, hogy mindenben támogassa a gyermekeket nevelő családokat
... amelyet az iskola diákjainak műsora színesített - úgy fogalmazott: a gyógyfürdőjéről és szállodáiról közismert településen "ötcsillagos várost" építenek, ahol kiemelten fontos a városlakók biztonsága és az a törekvés, hogy a város lakói és az odaérkező turisták is a lehető legjobban érezzék magukat, "boldogok legyenek".
A X. Nemzeti Tanévnyitón, amelyet idén a sárvári Nádasdy...
2019-09-01 14:21:20
Amerikai tagállamok pert indítottak a Trump-kormány ellen a fiatalkorú migránsok fogva tartása miatt
...
A keresetet egy szövetségi bíróságnál nyújtották be Los Angelesben, mint Becerra elmondta, azért, mert Donald Trump amerikai elnök kormányzatának új döntése "érzéketlenül kockára teszi a gyermekek biztonságát és jólétét". Az ügyész hozzáfűzte: a kormányzat tervezett szabályozása aláássa a Flores bírósági egyezségként ismert megállapodást.
A Fehér Ház nem kommentálta a k...
2019-08-27 07:04:13
Simicskó: biztonságukat szolgáló hivatásokkal is megismerkedhetnek a fiatalok az Erzsébet-táborokban
...
Simicskó István kiemelte: fontos, hogy a gyermekek a táborban töltött egy hetet minél aktívabban töltsék, lehetőséget kapjanak arra, hogy kipróbálhassák önmagukat. Hangsúlyozta: a Hősök Napja nevű tematikus napok - ahol a fiatalok katonákkal, tűzoltókkal, mentőkkel, rendőrökkel is találkozhatnak - a haza védelmét és egyben a hazaszeretetet is erősítik.
A Honvédelmi Sport...
2019-07-31 12:31:36
Trump megerősítette, hogy vasárnap 10 amerikai városban megkezdik az illegális migránsok kitoloncolását
... helyezik el, ám előfordulhat, hogy a kiskorú gyermekekre külön központokban vigyáznak majd.
Matthew Bourke, az ICE szóvivője szerdán közleményben tudatta, hogy a hivatal a munkatársak biztonsága és védelme érdekében nem hoz nyilvánosságra részleteket az intézkedésről. Az ICE tisztségviselői azonban újságíróknak elmondták: az akciók során elsősorban mintegy kétezer olyan illeg...
2019-07-12 18:51:56
Költségvetés - Kocsis: a cél, hogy Magyarország tovább erősödjön
...
Kifejtette: a büdzsé fókuszában a családvédelmi akcióterv végrehajtása áll, hogy Magyarország családbarát hely legyen, és a gyermekeket vállalni akarók minél nagyobb és minél szélesebb körű támogatásban részesüljenek.
A kiemelt célok között említette, hogy Magyarország a lassuló európai gazdasági környezetben is megtartsa gazdasági eredményességét, valamint a biztonság f...
2019-07-12 15:11:28
Ingyenes önvédelmi oktatást szerveztek a XII. kerületben
... Normafánál is van futókör. Hozzátette, biztonságos is a kerület, nagyon jó a kapcsolatuk a helyi rendőrséggel, van külön rendészetük, polgárőreik.
Közölte, az emberek még nagyobb biztonsága érdekében fejlesztették ki a mobiltelefonos alkalmazást, amelyet a XII. kerület területén bárki használhat vészhelyzet esetén.
Buranits Ildikó, a MoM Sport ügyvezető igazgatója azt m...
2019-02-11 11:11:50
1 2 3 .....21 22 ..31 32 ...41 42 43 
Címkék: Liget Budapest, Nemesi Pál, Dózsa György, Ajtósi Dürer, Sterner Zoltán, Legfőbb Ügyészséggel, Kósa Éva, Botka László, Bácskai János, Nemzeti Tanévnyitón, Donald Trump, Fehér Ház, Simicskó István, Hősök Napja, Honvédelmi Sport, Matthew Bourke, Buranits Ildikó, őszi szünet, városligeti Nagyjátszótér, biztonságos internetezést, szegedi Fidesz, migrációról kialakított, felújított Vaskapu, kormány célja, gyermekeket nevelő, fiatalkorú migránsok, illegális migránsok, gyerekek biztonsága, másfél méter, játszótér szerkezetét, gyermekek kibertérben, gyermekek biztonságos, tiltás helyett, bevándorláspárti politikusokkal, szegediek biztonsága, keddi átadáson, költségvetéséből biztosította, felújításnak köszönhetően, iskola diákjainak, városlakók biztonsága, város lakói, odaérkező turisták, lehető legjobban, sárvári Nádasdy, szövetségi bíróságnál, gyermekek biztonságát, ügyész hozzáfűzte, kormányzat tervezett, táborban töltött, hetet minél, fiatalok katonákkal, haza védelmét, kiskorú gyermekekre, munkatársak biztonsága,
© 2013 TVN.HU Kft.