Belépés
Bezár az ország
... szabályokat, mert azok a tavaszi szünet végéig tartanak.

A miniszter arra kért minden munkaadót, ahol lehetséges, biztosítsa az otthoni munkavégzést, különös tekintettel a gyermekes családok esetében - írja a Ripost.

Fontos tudni: A maszkhasználat szabadtéren mindenhol kötelező!


A Miniszterelnökséget vezető miniszter más témát érintve e...
2021-03-05 21:29:44
Fidesz: ha a baloldalon múlna, akkor se ingyenes tankönyv, se családi adókedvezmény, se családtámogatások nem l
...
A nagyobbik kormánypárt MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: ha a baloldalt valóban egy percig is érdekelné a gyermekes családok megélhetése, akkor támogatták volna az eddigi család- és gazdaságvédelmi intézkedéseket, a családi adókedvezmény bevezetését és bővítését, a kisgyermekes családokat segítő támogatásokat, a devizahitelek eltörlését, az otthonteremtési támogatá...
2020-08-13 17:22:33
NAK: évente 1,5-2 millió embert érhet el az Európai friss kalandok kampány
... Turcsán Tünde, a GfK fogyasztói panel szolgáltatások kereskedelmi igazgatója ismertette, hogy adataik szerint továbbra is a nyugdíjasok vásárolnak leginkább zöldséget és gyümölcsöt, de a gyermekes családok körében is intenzívebb a fogyasztás az év első öt hónapjában a korábbi évekhez képest. A nyugdíjasok a január-májusi időszakban átlagosan 19 ezer forintot költöttek gyümölcsre, ...
2020-07-17 12:22:10
Több mint félmilliárd forintból korszerűsítik a szabadstrandot és környékét Tiszafüreden
... teraszrendszer épül, valamint játszóteret alakítanak ki és parkosítanak is.
A harmadik, a Magyar Turisztikai Ügynökség 15 millió forintos támogatásából megvalósuló projekt során kizárólag gyermekes családok számára fenntartott mosdót, öltözőkabinokat alakítanak ki - tájékoztatott.
Iden Tiszafüreden kívül még négy Tisza-tavi településen - Abádszalókon, Kiskörén, Sarudon ...
2020-07-13 15:52:02
ÁSZ: kevesebben élnek szegénységben, a munkahelyek megőrzése a kulcs
... munkahelyek létrehozásának ösztönzése előtérbe kerüljön. A relatív szegénységben élők, illetve a szegénység k...
2020-06-26 11:31:50
Költségvetés - Fidesz: Gyurcsányék már megint a magyar gazdaságot, a magyar vállalkozásokat és a gyermekes csal
... koronavírus-járvány okozta károkból helyre tudjon állni a magyar gazdaság, megvédjék a vírus által veszélybe sodort munkahelyeket, új munkahelyeket teremtsenek, emellett több pénz maradjon a gyermekes családoknál, a nyugdíjasoknál, és továbbra is meg tudják védeni Magyarországot a bevándorlástól.
A gazdaság- és munkahelyvédelmi alapra 2500 milliárd forintot, a járvány elleni ...
2020-06-24 14:11:49
Koronavírus - Elemzők és szakszervezetek is üdvözlik a német kormány 130 milliárd eurós gazdaságösztönző progra
... küzdelmet szolgáló technológiák és infrastruktúra fejlesztésének támogatása.
A DGB elnöke, Reiner Hoffmann a program szociális elemeit méltatta. Nyilatkozatában kiemelte, hogy a gyermekes családok kiemelt támogatása szakszervezeti követelés volt, és megvalósulása "erőteljes jelzés a válságot megszenvedő családoknak".
A gyermeket nevelő családokat gyermekenkénti 300 eurós...
2020-06-04 17:53:38
A nagycsaládosok a Liget projekt befejezését kérik a fővárostól
...
Azt kérik, hogy a főváros vezetése a gyermekes családok, a fiatal generációk érdekében vonja vissza a Városligeti Építészeti Szabályzat módosítására vonatkozó javaslatát, amellyel "utólagosan akarja megakadályozni" a projekt még el nem készült elemeinek, többek között a Gyermek- és Ifjúsági Színháznak a megépítését.
A NOE szerint a fejlesztés megkezdése előtt széles körű...
2020-06-03 15:32:15
Koronavírus - Fidesz: a nehezebb időkben is a gyermek az első
... a mostanihoz hasonló nehezebb idők sem változtatnak.
A baloldal politikájával ellentétben a válságkezelésnél nem a családokat sújtó megszorításokban hisznek, hanem abban, hogy a gyermekes családokat még fokozottabban kell segíteni tették hozzá.
Ezt tartják szem előtt a koronavírus-járvány alatt is, amikor több családtámogatás elérését tették könnyebbé és hiteltörlesztés...
2020-05-31 12:31:44
Megkezdődhet a kelenföldi állomásépület felújításának előkészítése
... hogy a bezárt épületbe kulturális és közösségi funkciókat hoz létre, illetve egy olyan vasúti fókuszú kiállítóhelyet alakít ki, amely tematikus programokkal, kiállításokkal, különösen a gyermekes családok és vasútbarátok körében népszerű terepasztalokkal, valamint a múzeum világhírű vasútmodelljeivel méltó funkciót ad a régi állomási épületnek.
A közlemény szerint az épület ...
2020-05-12 12:11:41
1 2 3 ........31 32 ....46 47 ....61 62 63 
Címkék: Turcsán Tünde, Magyar Turisztikai Ügynökség, Iden Tiszafüreden, Reiner Hoffmann, Városligeti Építészeti Szabályzat, Ifjúsági Színháznak, baloldalon múlna, munkahelyek megőrzése, magyar gazdaságot, magyar vállalkozásokat, gyermekes csal, német kormány, nehezebb időkben, kelenföldi állomásépület, tavaszi szünet, miniszter arra, otthoni munkavégzést, gyermekes családok, maszkhasználat szabadtéren, nagyobbik kormánypárt, baloldalt valóban, eddigi család-, családi adókedvezmény, kisgyermekes családokat, devizahitelek eltörlését, otthonteremtési támogatá, nyugdíjasok vásárolnak, korábbi évekhez, január-májusi időszakban, relatív szegénységben, magyar gazdaság, vírus által, gyermekes családoknál, járvány elleni, program szociális, válságot megszenvedő, gyermeket nevelő, főváros vezetése, fiatal generációk, fejlesztés megkezdése, mostanihoz hasonló, baloldal politikájával, családokat sújtó, gyermekes családokat, bezárt épületbe, olyan vasúti, múzeum világhírű, régi állomási, közlemény szerint,
© 2013 TVN.HU Kft.