Belépés
Egy érdekes és megfontolandó cikk a rákról
... mennyiségben. Az asztali só kifehérítésére vegyszereket használnak. Jobb megoldás a tengeri só.

b. A tej a szervezetet nyálkaképződésre serkenti, különösen a gyomor-bél traktusban. A nyálka táplálja a daganatokat. A tej megvonásával, esetleg helyette édesítőszer-mentes szójatej fogyasztásával a ráksejtek éhezni kényszerülnek.

c. A ráksejtek virulnak s...
2012-03-15 21:59:23
Gyömbértea.......
... vérben.

A gyömbérteát az étkezések között ajánlatos fogyasztani kis adagokban. Elősegíti a gyomorsavtermelést, az étel normális feldolgozását, valamint a gyomor- és bélrendszeri traktusban felszaporodott mérgek semlegesítését. A gyömbértea nem csak az anyagcserét stimulálja, görcsoldó hatása is van, és segít a hasban keletkező fájdalmak csillapításában.

Él...
2010-12-30 16:49:24
Kúrák
... anyagcsere és a vérkeringés is kevésbé terhelt. Panaszainknak megfelelő leveket fogyasszunk. Néhány példa: A káposztafélékben lévő metil-metioninszulfoniumbromid a gyomor-bél traktusban keletkező hurut és fekély hatásos ellenszere. A céklában a májsejtek mûködését szabályozó aminosav, betain van, és beta-nint is tartalmaz, amely színezőanyag a baktériumok ...
2010-10-30 09:00:18
Miért reggelizzünk úgy, mint a
... mint a koldus", hiszen ez mi máson, mint a megfigyelésen, a tapasztaláson alapult. Manapság már muszerekkel is mérhetôk az étkezés hatására bekövetkezô változások a gyomor-bél traktusban, ami szintén igazolja a régiek tapasztalását.
Újkori, tudományos - alig merem leírni, hiszen a ,,korszeru étrend" is az (az?) - megfogalmazásban tehát: az étkezé...
2008-07-26 09:22:10
1 
Címkék: szervezetet nyálkaképződésre, gyomor-bél traktusban, nyálka táplálja, ráksejtek éhezni, ráksejtek virulnak, étkezések között, étel normális, anyagcserét stimulálja, hasban keletkező, káposztafélékben lév&#245, májsejtek m&#251, tapasztaláson alapult, étkezés hatására, régiek tapasztalását, megfogalmazásban, káposztafélékben, nyálkaképződésre, csillapításában, semlegesítését, kifehérítésére, fogyasztásával, felszaporodott, feldolgozását, tapasztalását, megfontolandó, megfigyelésen, tapasztaláson, panaszainknak, kényszerülnek, reggelizzünk, bélrendszeri, mennyiségben, vegyszereket, megvonásával, fogyasztani, szervezetet, gyömbérteát, édesítőszer, baktériumok, vérkeringés, muszerekkel, anyagcserét, fogyasszunk, daganatokat, tudományos, ellenszere, traktusban, bekövetkez, gyömbértea, anyagcsere, szabályozó, stimulálja, változások, használnak, étkezések, ráksejtek, tartalmaz, ajánlatos, görcsoldó, elősegíti, adagokban, májsejtek, keletkező, különösen, fájdalmak, helyette, hatására, normális, manapság, igazolja, korszeru,
© 2013 TVN.HU Kft.