Belépés
De jó lenne itt is!!!!
Íme, az ország, ahol nincs se gyorsétterem se kaszinó, de az energia és az egyetemek ingyenesek, továbbá senki nem zárja be a bejárati ajtót!
Számos filozófus és gondolkodó álmodta meg és írta le, milyen is egy tökéletes társadalmi rendszer; az ország...
2018-10-26 10:37:16
Összekulcsolt kéz
Marco vagyok, és már elmúltam ötéves. Nagyon szeretem a karácsonyt!
Mindig megünnepeljük otthon, mert ez nálunk szokás. Anya szerint ez
azért jó, mert ilyenkor legalább együtt van a család. Máskor is
együtt van, de mondjuk nem ennyire. Az oviban Kati néni elmesélte,
hogy szenteste megszületett a kis Jézus egy istállóban. Senki nem
akarta beengedni a szül...
2018-09-27 07:42:37
Fűszeres rántott csirke, ami olyan, mint a gyorsétteremi
Fűszeres rántott csirke, ami olyan, mint a gyorsétteremi

Hozzávalók

2 db csirkecomb (felső)
2 db csirkecomb (alsó)
6 db csirkeszárny
2 db csirkemell (feldarabolva)
1 bögre liszt
1 tk csilipor...
2018-09-17 11:18:53
Elfogták a szexuális erőszakkal gyanúsított menekült afgán férfit
...
A férfit Linz környékén, egy Frankfurtba tartó vonaton igazoltatták és fogták el.
A 18 éves afgán férfi a gyanú szerint vasárnap hajnalban Budapesten, egy belvárosi gyorsétterem mosdójában szexuális aktusra kényszerített egy nőt, korábban pedig kétszer is szeméremsértést követett el a VII. kerületben.
A rendőrség a férfi elfogása érdekében európai elfogatóparancsot ...
2018-09-11 08:51:42
Egymillió forintos nyomravezetői díj a menekült afgán erőszakoló ügyében
... szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi - írták.
Emlékeztettek: az afgán férfi vasárnap a hajnali órákban Budapesten, egy belvárosi gyorsétterem mosdójában szexuális aktusra kényszerített egy nőt. A sértett feljelentésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság szexuális kényszerítés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást.
A rendő...
2018-09-10 22:02:29
Bakondi: felháborító a vasárnap történt szexuális kényszerítés
... képviseli és folytatja - jelentette ki Bakondi György.
A rendőrség közlése szerint a 18 éves afgán menekült férfi, Sarhadi Bilal Ahmad vasárnap hajnali 3 órakor egy V. kerületi gyorsétterem mosdójában szexuális aktus eltűrésére kényszerített egy nőt, majd elmenekült a helyszínről. A férfit nagy erőkkel keresik, ellene esetleges külföldre szökése miatt európai elfogatóparancso...
2018-09-10 13:11:54
Szexuális erőszak miatt egy menekült státuszú afgán férfit keres a rendőrség
...
A belvárosi rendőrök azért indítottak nyomozást Sarhadi Bilal Ahmad ellen, mert - információk szerint - a férfi vasárnap hajnali 3 órakor egy V. kerületi gyorsétterem mosdójában "szexuális aktus eltűrésére" kényszerített egy nőt.
A rendőrség azt kéri, hogy aki a fényképen közzétett férfit felismeri, tudomása van hollétéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információj...
2018-09-09 11:04:54
Friends: Heartlake autósmozi és gyorsétterem 41349- Lego Friends


A Friends: Heartlake autósmozi és gyorsétterem 41349- Lego Friends leírása:Péntek este már mindenki bulizik, hiszen szombaton már nem kell menni dolgozni, így késő estig lehet szórakozni. A legjobb időtöltésnek egy izgalmas film ígérkezik amit a Heartlake autós...
2018-07-22 09:16:32
Érdekesség
... csalogatva.

Bár Abu Dhabiban a világ összes luxushotel lánca képviselteti magát, a hozzájuk tartozó étterem különlegességekkel, egyre jobban terjed az utcai ételárusítás és a gyorsétterem láncok is jelen vannak a városban. Ételfesztivált is tartanak, ahol a különleges éttermektől a streetfoodig minden kipróbálható.

Ha olyan luxusautókat szeretnénk látni, amel...
2018-06-26 22:06:27
Tőzsde - Vegyesen alakult a kereskedés New Yorkban
... értelmezték a döntést, hogy a kereskedelmi feszültségek enyhülnek. Az amerikai csipgyártók közül a Qualcomm 0,9 százalékkal, a Broadcom pedig 0,54 százalékkal drágult.
A McDonald's gyorsétterem-lánc árfolyama közel 4 százalékkal, 168,72 dollárra, négyhavi csúcsra emelkedett arra a hírre, hogy a vállalat újabb leépítést tervez.
Egy euróért 1,1814 dollárt adtak, 0,33 száza...
2018-06-07 20:12:18
1 2 3 .....20 21 ...30 31 ..39 40 41 
Címkék: Lego Friends, Budapesti Rendőr-főkapitányság, Bakondi György, Sarhadi Bilal Ahmad, szexuális erőszakkal, menekült afgán, vasárnap történt, menekült státuszú, egyetemek ingyenesek, bejárati ajtót, tökéletes társadalmi, oviban Kati, férfit Linz, gyanú szerint, belvárosi gyorsétterem, férfi elfogása, eljáró hatóság, tanú védelmére, szükséges intézkedéseket, afgán férfi, hajnali órákban, sértett feljelentésére, rendőrség közlése, férfit nagy, belvárosi rendőrök, férfi vasárnap, fényképen közzétett, bűncselekménnyel kapcsolatban, legjobb időtöltésnek, izgalmas film, világ összes, hozzájuk tartozó, utcai ételárusítás, gyorsétterem láncok, különleges éttermektől, streetfoodig minden, kereskedelmi feszültségek, amerikai csipgyártók, vállalat újabb, elfogatóparancso, bűncselekménnyel, szeméremsértést, intézkedéseket, ételfesztivált, feljelentésére, kényszerített, főkapitányság, gyorsétteremi, nyomravezetői, emlékeztettek, megünnepeljük, összekulcsolt, gyorsétterem, kapcsolatban, időtöltésnek, képviselteti,
© 2013 TVN.HU Kft.