Belépés
Koronavírus - Szünetel a nemzetközi vasúti forgalom a magyar-horvát és a magyar-román határon
...
A közlemény szerint a 204-es és 201-es számú, Budapest-Déli pályaudvar-Zágráb közötti Agram gyorsvonatpár nem lép ki Horvátországba, illetve nem lép be Horvátországból. Belföldi forgalomban közlekedik, csak magyar állampolgárok és állandó magyar lakóhellyel rendelkező utasok utazhatnak rajta.
A nemzetközi vonatok nem lépnek be Magyarország területére és innen sem lépnek...
2020-03-17 16:22:17
Újraindult a nemzetközi vasúti közlekedés a gyékényesi vasúti határon
...
A közlemény szerint a 204/201-es számú Agram nemzetközi gyorsvonatpár a teljes útvonalon, Budapest-Déli pályaudvar-Zágráb között, oda-vissza közlekedik.
Korábban azt írták, hogy a horvát, a szlovén és az ukrán vasúttársaság nem indít és nem is fogad vonatokat Magyarországról....
2020-03-16 10:31:13
Koronavírus - Mávinform: szünetel a vasúti forgalom a horvát, szlovén és ukrán határon
... hétfőn 0.00 órától nem fogad és nem is indít személyszállító vonatokat Magyarországra.
A budapesti Déli pályaudvar és Ljubljana közötti 246/247-es számú Citadella nemzetközi gyorsvonatpár ezért csak belföldi forgalomban közlekedik Budapest és Őriszentpéter között.
Hozzátették: a szlovén határszakaszon a Zalaegerszeg és Őrihodos közötti kishatárforgalomban sem közlekedn...
2020-03-15 17:12:38
Szombattól több vonat jár a Balatonra
... Székesfehérvár, Agárd, Gárdony, Velencefürdő, Velence és Kelenföld állomáson szállhatnak le vagy fel rá az utasok.
Budapest és Keszthely között már április 26-tól közlekedik gyorsvonatpár péntekenként, szombatonként, vasárnaponként és ünnepnapokon, ami Keszthelyről 20:48-kor, a Déli pályaudvarról 21:35-kor indul.
A dél-balatoni vonalon új sebesvonat indul a Déli pályaudv...
2019-04-26 09:21:13
Mától változik a vasúti menetrend
... kínál.
Újra közlekedik közvetlen vonat Szófiába (Serdica) és Ljubljanába (Citadella EC) is. A magyar és a szerb főváros között biztosít új kapcsolatot az Ivo Andric nemzetközi gyorsvonatpár, amely a nyári szezonban hetente egyszer közvetlen eljutási lehetőséget nyújt Thesszalonikibe is.
A nyári szezonban már heti háromszor indul közvetlen vonat Split-be, és újdonságként...
2014-12-14 07:04:00
Rövidebb menetidő, sűrűbb vonatközlekedés az új vasúti menetrendben
... kínál.
Újra közlekedik közvetlen vonat Szófiába (Serdica) és Ljubljana-ba (Citadella EC) is. A magyar és a szerb főváros között biztosít új kapcsolatot az Ivo Andric nemzetközi gyorsvonatpár, amely a nyári szezonban hetente egyszer közvetlen eljutási lehetőséget nyújt Thesszalonikibe is.
A nyári szezonban már heti háromszor indul közvetlen vonat Split-be, és újdonságkén...
2014-12-12 16:22:24
Rövidebb menetidő, sűrűbb vonatközlekedés az új vasúti menetrendben
... összeköttetést, a Citadella EuroCity vonatpár pedig ismét Budapest és Ljubljana között közlekedik. A magyar és a szerb főváros között biztosít új kapcsolatot az Ivo Andric nemzetközi gyorsvonatpár, amely a nyári szezonban hetente egyszer közvetlen eljutási lehetőséget nyújt Budapest és Tesszaloniki között. Nyáron hetente háromszor indulnak vonatok az Adriai-tengerhez, kétszer pedi...
2014-11-18 09:11:06
MÁV-Start: hétfőtől nyári menetrend bővülő szolgáltatásokkal
... vonatokat a Balatonhoz a MÁV-Start. Az Ezüstpart Expressz Miskolc és Keszthely között, az Aranyhíd Expressz pedig Szeged és Keszthely között közlekedik minden nap. Hétvégéken egy új gyorsvonatpár is az utazók rendelkezésére áll Szolnok-Siófok viszonylatban, továbbá naponta közvetlenül juthatnak el az utasok a Balatonra egyebek mellett Záhonyból, Sátoraljaújhelyről, Győrből és Szom...
2014-06-20 12:23:06
1 
Címkék: Citadella EC, Citadella EuroCity, Ezüstpart Expressz Miskolc, Aranyhíd Expressz, nemzetközi vasúti, magyar-román határon, gyékényesi vasúti, vasúti forgalom, vasúti menetrend, közlemény szerint, nemzetközi vonatok, teljes útvonalon, ukrán vasúttársaság, budapesti Déli, szlovén határszakaszon, dél-balatoni vonalon, szerb főváros, nyári szezonban, utazók rendelkezésére, vonatközlekedés, thesszalonikibe, személyszállító, horvátországból, magyarországról, magyarországra, határszakaszon, rendelkezésére, vasárnaponként, horvátországba, székesfehérvár, összeköttetést, gyorsvonatpár, szombatonként, pályaudvarról, állampolgárok, vasúttársaság, őriszentpéter, viszonylatban, zalaegerszeg, menetrendben, újdonságként, velencefürdő, tesszaloniki, péntekenként, keszthelyről, ünnepnapokon, magyarország, forgalomban, koronavírus, kapcsolatot, szállhatnak, lakóhellyel, hozzátették, újdonságkén, ljubljanába, lehetőséget, közvetlenül, nemzetközi, rendelkező, utazhatnak, szombattól, közlekedik, gyékényesi, közlekedés, területére, balatonhoz,
© 2013 TVN.HU Kft.