Belépés
Oroszországban
... félelemből, és megértsék, hogy nem vírus, hanem egyszerűen egy 5 G sugárzásnak kitett baktérium.
Az ok az, hogy nagyon alacsony immunitással bántsuk az embereket. Ez a sugárzás gyulladást és hipoxiát is okoz. Aki áldozata, szedjen Asprint-100 mg és Apronikot vagy Paracetamolt 650 mg-ot.
Mert kimutatták, hogy a covid-19 vérrögöt okoz, ami az emberben trombózist okoz, és m...
2021-02-23 16:00:45
Gyomorégésre és refluxra
... szódabikarbónát és ezt elfogyasztja. Ezt a módszert egy hétnél tovább ne alkalmazza, mindent jobb csak kúraszerűen használni, így ezt a keveréket is.

Az Aloe vera csökkenti a gyulladást, és a savas reflux tüneteire is bátran alkalmazható, hiszen a belőle készült ital hozzájárul a gyulladás megszüntetéséhez.

Érdekes, hogy a savas refluxot sok esetben az okozza...
2021-02-17 20:14:10
Húgyuti fertőzések leküzdésére
... komoly szövődményeket is okozhat, ha nem kezdjük el időben a kezelését.

A húgyúti fertőzés során kórokozók kerülnek a húgyutakba és a hólyagba, ahol elszaporodnak. A kórokozók gyulladást okoznak, fájdalmat generálnak. Amennyiben nem kezeljük a problémát, úgy könnyen vesebetegség is kialakulhat belőle.

A húgyúti fertőzéseknek vannak kisebb tünetei. A vizeletür...
2021-02-07 12:12:58
A zöld tea jótékony hatásairól
... baktériumok szaporodását is. Egyszerűen öblögessen magas koncentrációjú zöld teával (egy filter egy pohár vízbe), ami így azonnal frissebbé teszi majd a leheletét.

A zöldtea a fogínygyulladást is csökkenti. A zöldtea levelekből kenőcsöt vagy saját fogkrémet is készíthet, ha magas koncentrációjú zöldteát és egy teáskanál szódabikarbónát használ. Ez nem csak csökkenti az ...
2021-02-03 21:42:42
Kezelheted magad a gyógyító természettel / 1
... vagy meleg, főtt krumplival gőzölik, és helyileg ezzel melegítik a fájdalmas részeket.

A nyers reszelt burgonya talpra kötve lázcsillapító, szemre téve pedig enyhíti a szemgyulladást.
Cukron, dextrinen, keményítőn, aminosavakon, alma- és tejsavon és C-vitaminon kívül bőr- és nyálkahártya-védő A- és F-vitamint is tartalmaz, a bőrelváltozásokra ezért fejthet ki kedve...
2021-01-09 21:54:08
A szájhigiénia fenntartása gyógynövényekkel
... zöld tea, hiszen tele van antioxidánssal, így remek gyulladáscsökkentőnek számít. Ez azért előnyös, mert a rossz szájszagot gyakran a gyulladt íny okozza. A zöld tea azonban csökkenti a gyulladást, így az ínyproblémák is megoldódhatnak.

Az alma több ok miatt is gyógynövénynek számíthat. Egyrészről azért, mert sok rostot tartalmaz, amely orvosolhatja a bél- és gyomorprob...
2020-12-29 14:14:22
Gyógyító zöldségek
... a méregtelenítés egyik legfőbb szerve.

Fülfájásnál, a dióból kipréselt kis mennyiségű olajat a fülbe cseppentsük bele. Feloldja a lerakódott zsírt, azt ki is folyasztja. A gyulladást okozó baktériumokat felszámolja. Nagyon hamar gyógyít.

Olaját, pépjét, kelések és daganatok érlelésére, vagy felszámolására is alkalmazzák.

Segít megvédeni a szívet a ...
2020-12-27 23:54:26
Gyógyteák téli időszakra
... a különleges ízű teának a rendszeres fogyasztása azoknak is javasolható, akik szervezetében magas a gyulladás szintje, hiszen ez a gyógynövény csökkentheti, sőt meg is szüntetheti a gyulladást.

Mivel a csipkebogyó rendkívül sok C-vitamint tartalmaz, így a megfázásos, influenzás időszakban megelőzésként is szinte kötelező lenne fogyasztani. A gyógynövényt gyomorgondok es...
2020-12-03 13:38:05
A covid...
... munkatársaknak... stb... és a környezetüknek általában... Covid-19... ez nem vírus, ahogy elhitették velünk. Ez egy baktérium, amelyet 5 G elektromágneses sugárzás erősít fel, ami gyulladást és hipoxiát okoz. Most a következőket kell tenned: Szedjen 100 mg aszpirint és vagy paracetamolt... Miért?... * mert a Covid-19 kimutatta, hogy vastagítja a vért, serkentve va...
2020-11-25 06:09:22
Agyi funkciót támogató tápanyagok
... Alzheimer-kór.

Az agy számára fontos tápanyagokat tartalmaz a bacopa nevű gyógynövény. Ma már hazánkban sem ismeretlen, hiszen bioboltokban többféle formában is kapható. A bacopa nemcsak a gyulladást csökkenti, hanem antioxidáns hatással is rendelkezik, így eredményesen csökkenti az oxidatív károsodást okozó szabad gyököket.

A bacopa segítségünkre lehet a bet...
2020-11-19 12:59:22
1 2 3 ......22 23 ...33 34 ..43 44 45 
Címkék: gyógyító természettel, szájhigiénia fenntartása, sugárzás gyulladást, covid-19 vérrögöt, emberben trombózist, hétnél tovább, savas reflux, belőle készült, gyulladás megszüntetéséhez, savas refluxot, húgyúti fertőzés, kórokozók gyulladást, húgyúti fertőzéseknek, pohár vízbe, zöldtea levelekből, teáskanál szódabikarbónát, fájdalmas részeket, nyers reszelt, bőrelváltozásokra ezért, rossz szájszagot, alma több, méregtelenítés egyik, dióból kipréselt, fülbe cseppentsük, lerakódott zsírt, gyulladást okozó, rendszeres fogyasztása, gyulladás szintje, gyógynövény csökkentheti, csipkebogyó rendkívül, gyógynövényt gyomorgondok, környezetüknek általában, következőket kell, bacopa nevű, bacopa nemcsak, gyulladást csökkenti, oxidatív károsodást, bacopa segítségünkre, fogínygyulladást, gyógynövényekkel, megszüntetéséhez, elektromágneses, szódabikarbónát, szövődményeket, megoldódhatnak, koncentrációjú, oroszországban, szemgyulladást, gyógynövénynek, antioxidánssal, munkatársaknak, környezetüknek, felszámolására,
© 2013 TVN.HU Kft.