Belépés
Illegális bevándorlás - XXI. Század Intézet: 2020 az erősödő migráció és az útkeresés éve lesz Európában
... túlnépesedési problémák, a klímaváltozás és a háborús konfliktusok miatt több száz millió, de akár egymilliárd ember is útra kelhet 2050-ig. A Világbank jelentése alapján csak a nehéz időjárási körülmények miatt az Európai Unió jelenlegi lakosságának több mint negyedével megegyező számban, 143 millióan indulhatnak el - fűzték hozzá.
Azt írták: a magyar rendőrség adatai szerin...
2019-12-18 15:51:49
Harminc év börtönre ítélték Bosco Ntaganda volt kongói lázadóvezért Hágában
... üldözés, nemi erőszak, szexrabszolgaságra kényszerítés és gyerekkatonák toborzása miatt.
Robert Fremr, az ügyben eljáró bíró csütörtökön úgy vélekedett, hogy nincsenek valódi enyhítő körülmények, és ezért indokolt a három évtizedes szabadságvesztés. Több áldozat ugyanakkor életfogytig tartó börtönbüntetés kiszabását tartotta volna megfelelőnek.
A 46 éves elítélt sötét öl...
2019-11-07 12:32:31
Több halálos áldozata van az amerikai bombázó repülőgép katasztrófájának
... sérültek egyike a kifutópályán tartózkodó repülőtéri alkalmazott.
A Bradley ...
2019-10-02 21:12:19
Lezuhant egy második világháborús bombázó az amerikai Connecticut államban
... egy háborús bombázóval, és közben rövid repülőútra viszik őket.
A Bradley l...
2019-10-02 18:01:53
Európai Bizottság: az EU havonta nyújt pénzbeli támogatást a törökországi menekült családoknak
... a világon, jelenleg mintegy 3,5 millió ember, akiknek a túlnyomó többsége a szíriai konfliktus elől menekült el.
A Törökország által regisztrált menekültek, menedékkérők nehéz körülmények között élnek, küzdenek a normális élet lehetőségéért, ellátásuk pedig Törökország számára hatalmas kihívást jelent - hangsúlyozta a bizottság.
Közleményében aláhúzta, a háborús övezetek...
2019-05-02 19:43:10
A Ku Klux Klán története
... saját vallásukat saját templomaikban gyakorolták, biztonságukat pedig saját embereikből felállított félkatonai szervezetek által vigyázták. Az új bevándorlók remekül alkalmazkodtak a körülményekhez és gyorsan gyökeret növesztettek, ám egyszersmind féltve őrizték az óhazából származó hagyományaikat, és nem kívántak beleolvadni a többségi társadalomba. A protestáns amerikaiak eleint...
2019-03-27 07:38:11
Siklósi Beatrix dokumentumfilmje is versenyez a Nemzetközi Keresztény Filmfesztiválon
... kutazó csapat tagja volt Hölvényi György európai parlamenti képviselő, Böjte Csaba ferences és Sajgó Szabolcs jezsuita szerzetes is. A film hat nap alatt, feszített tempóban, háborús körülmények között készült, operatőre Marossy Géza.
A stábnak sikerült exkluzív interjút készítenie a szír főmuftival, de a filmben megszólalnak a keresztény vezetők mellett azok is, akik vállal...
2019-03-20 16:31:55
Százhúsz éves a Honvédkórház
... betegellátást.
Kitért rá, hogy a kórház kiemelt szerepet kap a katonai missziók egészségügyi ellátásának biztosításában. Jelenleg is tíz dolgozója szolgál külföldön válságövezetben, nem mindennapi körülmények között.
Az intézmény az országban egyedülálló módon a kardiológiai ellátás teljes spektrumát biztosítja. Szintén unikális az alváslabor, és nagy elismertségnek örve...
2019-03-06 13:52:43
Francis Frangipane : Az ambíció halála
... éretlenségünkben és ambíciónkban is. Viszont azt is meg kell értenünk: Egy igazi látás megöl téged, mielőtt beteljesít téged. Józsefnek meg kellett tanulnia bízni Istenben, bármilyen körülmények vagy igazságtalanságok között is találta magát; hosszú tűrővé kellett válnia, másokat szolgálva, míg el nem érkezett az idő, amikor álmai valóra váltak.

"Mindaz ideig, amíg szav...
2019-02-06 21:59:44
Az Egység Törvénye
AZ EGYSÉG TÖRVÉNYE, HETEDIK ÜLÉS
1981. január 25.

7.0 Ré: Ré vagyok. Üdvözöllek titeket a mi Végtelen Teremtőnk szeretetében és fényében. Most kommunikálok.

7.1 Kérdező: Említetted, hogy egy bizonyos számú tagja van a Bolygók Konföderációjának. Miféle szolgálatok, vagy szolgálat fajták állnak nyitva a Konföderáció tagjai előtt?

Ré: Ré vagyok. F...
2019-01-29 11:29:54
1 2 3 ................52 53 ........78 79 ........104 105 106 
Címkék: Század Intézet, Bosco Ntaganda, Európai Bizottság, Klux Klán, Siklósi Beatrix, Nemzetközi Keresztény Filmfesztiválon, Francis Frangipane, Egység Törvénye, Európai Unió, Robert Fremr, Hölvényi György, Böjte Csaba, Sajgó Szabolcs, Marossy Géza, EGYSÉG TÖRVÉNYE, HETEDIK ÜLÉS, Végtelen Teremtőnk, Bolygók Konföderációjának, erősödő migráció, amerikai bombázó, második világháborús, amerikai Connecticut, törökországi menekült, ambíció halála, háborús konfliktusok, nehéz időjárási, magyar rendőrség, ügyben eljáró, három évtizedes, kifutópályán tartózkodó, háborús bombázóval, túlnyomó többsége, szíriai konfliktus, normális élet, háborús övezetek, óhazából származó, többségi társadalomba, protestáns amerikaiak, stábnak sikerült, szír főmuftival, filmben megszólalnak, keresztény vezetők, kórház kiemelt, katonai missziók, országban egyedülálló, kardiológiai ellátás, igazi látás, bizonyos számú, szabadságvesztés, katasztrófájának, dokumentumfilmje, éretlenségünkben, filmfesztiválon, válságövezetben, börtönbüntetés,
© 2013 TVN.HU Kft.