Belépés
Női kézilabda-vb - Hibátlan a svéd, a norvég és a német csapat
... Jelena Lavko háromszor volt eredményes.
A játéknap rangadóján a németek 26-25-re győzték le Dániát. A skandinávoknál a Siófok szélsője, Simone Böhme egyszer talált be.
A svédek a házigazda Japánt győzték le magabiztosan, nyolc góllal.
Eredmények, csoportkör, 3. forduló:
A csoport:
---------Norvégia-Szerbia 28-25 (13-12)
korábban:Angola-Szlovénia 33-24...
2019-12-03 14:31:44
Magyarország egy svéd világutazó szemével
Magyarország egy svéd világutazó szemével
2018.03.7 07:36 Akt.: 2018.03.7 07:37
Christine, Alex barátnője Debrecenben, a Csokonai Színház előtt
Christine, Alex barátnője Debrecenben, a Csokonai Színház előtt - © Fotó: Swedish Nomad
Magyarország - A fiatal blogger 55 pontban fogalmazta meg, miért érdemes hazánkba ellátogatni.

,,Magyar...
2018-03-07 08:50:01
Phjongcshang 2018 - Thomas Bach az olimpiai fegyverszünetért szólalt fel az ENSZ közgyűlésén
...
"Azok a sportolók, akik az olimpiai játékok idején Phjongcshangban gyűlnek össze, azok számára ez az állásfoglalás különleges jelentőségű, mélyen személyes jellegű lesz" - idézi a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) honlapjának szerdai beszámolója a februári téli olimpiára utaló Thomas Bachot.
"Az olimpiai fegyverszünetre vonatkozó határozatával az Egyesült Nemzetek közgyűlé...
2017-11-15 17:23:19
Négy nemzet jégkorongtorna - Szétlövéssel kikapott, harmadik a magyar válogatott
... Kiemelte, a korong nélküli hatékonyságon szeretne javítani az együttessel.
A magyar válogatott februárban Lengyelországban három vb-ellenféllel is találkozik felkészülési tornán: a házigazda lengyel, az olasz és a kazah csapat ellen is jégre lép. Az áprilisi budapesti világbajnokságon a szlovén és a brit csapat lesz még a magyar válogatott riválisa.
korábban:Olaszország-...
2017-11-12 21:14:22
Női kézilabda V.B. Magyarország - Dánia 29:22
... Piroska látható
.........
Egy nappal a Montenegró elleni történelmi vereség után a házigazda volt a magyar női kézilabda-válogatott ellenfele a dániai világbajnokságon. Teljesen másik magyar csapat volt a pályán, a játék és a hozzáállás is tökéletes volt.
Az első félidőben S...
2015-12-10 15:41:31
Furcsa szex szokások
... legális foglalkozás a szigeten.

2. A vendégszerető maszájoknál az a hagyomány, hogy amikor egy idegen betér a faluban, akkor abban a kunyhóban szállhat meg, amelyikben akar. A házigazda pedig még néhány feleségét is felajánlja az idegennek, hogy az ne unatkozzon, amíg a faluban van. Amennyiben gyerek születik ebből a kapcsolatból, akkor a kicsi a falué lesz.

...
2015-01-29 09:10:57
Nincs Cím
... Lussininak. Karácsonyra meghívta. Eljött, elegáns volt és vidám, világfias; és szerencséjére nem tudott annyira magyarul, hogy megérezhesse egészen az apa ellenszenvét, mit éppen csak a házigazdakötelesség palástolt; s hogy lehangoltassa magát az itthoni, feszült és nehéz levegőtől. Éva együtt ment vele látogatóba néhány ismerős családhoz.

- Hát mi lesz? - kérdezte apa....
2013-02-10 13:06:52
Akutagawa A vihar kapujában
... "munkások és tisztviselők leölését szabályozó törvény" - felelte Pepp, aki savanyú arccal szemlélgetett egy cserépbe ültetett vadkörtefát.
Én mindezt persze visszataszítónak találtam. A házigazda azonban, sőt Pepp és dr. Csakk is, egészen természetesnek vélte ezt a megoldást. Sőt az orvos még el is nevette magát, és gúnyosan mondta:
- Hiszen csak országos méretekben ment...
2013-02-08 11:53:03
A bilológiai zsidó
... Másodszor, a parazita csoport zárt, jól (belülről) irányított. Harmadszor a parazita csoport, hogy megtartsa parazita helyzetét, bizonyos módon irányítania kell házigazdáját, mert egyetlen házigazda sem tűrné másképpen el a parazita jelenlétét. Az irányítás egyik nyilvánvaló formája lenne annak irányítása, hogy a házigazda mit gondol, mit olvas és lát oktatása, tanulása, szórakozá...
2011-03-07 20:53:36
Koós Kálmán -Voltunk, vagyunk2
... elnöke, meg Kánya Kálmán, a többi mind gróf: Bethlen gróf, Eszterházy Móric gróf, Károlyi gróf, Bánffy Dániel gróf és Teleky Béla gróf.

Szeptember 9-én Faragó Gábor lakásán a házigazda, tovább Lakatos, Hennyey és Szentiványi Domonkos, már mint biztos tényt tárgyalják meg a fegyverszünetet.

Szeptember 22-én Horthy az angolszász főhadiszállásra küldi Náday tábo...
2010-12-04 18:26:15
1 2 
Címkék: Thomas Bach, Nincs Cím, Akutagawa, Koós Kálmán, Jelena Lavko, Simone Böhme, Csokonai Színház, Swedish Nomad, Magyar Olimpiai Bizottság, Thomas Bachot, Egyesült Nemzetek, Kánya Kálmán, Eszterházy Móric, Bánffy Dániel, Teleky Béla, Faragó Gábor, Szentiványi Domonkos, német csapat, svéd világutazó, olimpiai fegyverszünetért, magyar válogatott, vihar kapujában, bilológiai zsidó, játéknap rangadóján, németek 26-25-re, házigazda Japánt, fiatal blogger, olimpiai játékok, állásfoglalás különleges, februári téli, olimpiai fegyverszünetre, korong nélküli, házigazda lengyel, kazah csapat, áprilisi budapesti, brit csapat, házigazda volt, dániai világbajnokságon, első félidőben, vendégszerető maszájoknál, idegen betér, kunyhóban szállhat, házigazda pedig, falué lesz, cserépbe ültetett, házigazda azonban, parazita csoport, parazita jelenlétét, irányítás egyik, többi mind, angolszász főhadiszállásra, világbajnokságon, visszataszítónak, fegyverszünetért, lengyelországban, főhadiszállásra, fegyverszünetre, fegyverszünetet,
© 2013 TVN.HU Kft.