Belépés
Koronavírus - Országszerte fertőtlenítenek és védőmaszkokat osztanak az önkormányzatok
... felmutatniuk.
A mintegy 2400 lakosú Jánoshidán minden lakos és ott dolgozó ingyen kapott maszkot, valamint a Jászberényi Szent Erzsébet Kórháznak, a jászboldogházi mentőknek, a háziorvosi ügyeleteknek is adtak térítésmentesen maszkokat - közölte Eszes Béla polgármester. A Jászság többi önkormányzatának is biztosított Jánoshida ingyenesen szájmaszkokat: az ötezer lakos alatti...
2020-04-02 16:13:06
Krónika 1. rész (napirend előtt, koronavírus)
... rendelkező eszközök adnak, amikből 129 ezer áll rendelkezésre, azonban ezekből az eszközökből a településeknek nem jut - mutatott rá.
Hangsúlyozta, a településeken kiemelt feladat a háziorvosi munka és az idősellátás, éppen ezért lenne fontos, hogy ezek résztvevői ne fertőzzék meg azokat, akikkel találkoznak.
Rétvári Bence, az Emmi államtitkára azt felelte, hogy az egész...
2020-03-24 10:32:47
Kásler: újabb pályázat nyílt meg háziorvosi praxisközösségeknek
...
Kásler Miklós elmondta: a Három generációval az egészségért elnevezésű program célja az egészségben eltöltött évek számának növelése, a szív- és érrendszeri, valamint a daganatos megbetegedések rizikófaktorainak és a gyermekek egészségi állapotát befolyásoló tényezőknek a felmérése.
A program most nyíló forrásaiból egy-egy praxisközösségre 50-80 millió forint vissza nem ...
2019-10-11 13:21:23
Horváth: prioritás a fenntartható kórházfinanszírozás
... intézményeknek van felelőssége. Egyetértettek abban is, hogy ezt a munkát csak csapatban, más szakemberekkel együtt lehet hatékonyan végezni.
Szabó János, az Egészségügyi Szakmai Kollégium Háziorvosi Tagozatának vezetője szerint nagyon rossz a magyar lakosság "egészségműveltsége", egészségértése.
Véleménye szerint az elektronikus egészségügyi szolgáltatási tér (eeszt) b...
2019-10-08 22:52:11
Önkormányzat 2019 - Nagy Gábor Tamás: a Fidesz-KDNP I. kerületi választási programja konkrét terveken alapul
... századi körülményeket biztosító idősek otthonát.
Nagy Gábor Tamás elmondta, megújult a gyermekorvosi rendelő a Mikó utcában és felújítják a Markovits utcai rendelőt is. Ezek mellett a háziorvosi rendelőket is rendbe teszik.
A polgármester megjegyezte azt is, hogy a kerületi önkormányzat nagyon jól tud együttműködni a fővárossal és a kormánnyal. A 2010 előtti időszakban s...
2019-09-12 16:41:42
Horváth Ildikó: Magyarországon nagyon fontos a családok és a gyermekek egészségének védelme
... a dohányosok a nemdohányzókat.
Elmondta, hogy a népegészségügyi feladatok ellátására kiírt, Három generációval az egészségért elnevezésű pályázat összege 5,4 milliárd forint; 81 háziorvosi praxisközösség nyert.
A pályázat égisze alatt a nyár folyamán induló munka célja a szív- és érrendszeri betegségek megelőzése, az egészségtudatosság erősítése, az onkológiai szűréseken...
2019-05-31 14:56:25
Felújított orvosi rendelőt adtak át Kaposszekcsőn
... dombóvári választókerület fideszes országgyűlési képviselője azt mondta: a kormány az elmúlt években kiemelt figyelmet fordított az oktatási és egészségügyi intézményekre, kórházakra, háziorvosi, fogorvosi rendelőkre egyaránt.
A választókerület számos településén újultak meg háziorvosi, védőnői szobák, fogorvosi rendelők, Kaposszekcsőn emellett a községházát, az iskolát, az ó...
2018-06-23 13:01:43
A háziorvos nem csak receptet írhat
A háziorvos nem csak receptet írhat
háziorvosháziorvosi ellátásháziorvosi konzultáció


Szerző:HáziPatika.comLétrehozva: 2018. április 26. 13:00Módosítva: 2018. április 27. 15:39
Fejfájás, alvászavar, húgyúti fertőzés, csontritkulás, reumatológiai bántalom, bőrgyógyászati problémák? Sokszor eszünkbe sem jutna, hogy ne beutalót kérjünk, hanem a háziorvosunk ...
2018-04-28 06:48:36
Hogyan

HOGYAN "LOPTA MEG" AZ ORBÁN KORMÁNY 2010 Ó...
2018-03-10 17:00:46
Érted Lajos? - most még senki nem kerget végig vasvillával
... nagyon beszélt, hogy az uniós átlaghoz képest nagyon sokan halnak meg Magyarországon, ezért is fogy a népesség.

Valahogy arról sem, hogy egyre több az állandó orvos nélküli háziorvosi praxisok száma, és hogy egyre többen pusztulnak bele Orbán őrült rendszerébe, valamelyik sürgősségi osztály folyosóján, kínok közt fetrengve, ellátatlanul.

De arról sem, hogy mí...
2018-02-03 18:41:45
1 2 3 4 5 6 7 8 
Címkék: Nagy Gábor Tamás, Fidesz-KDNP, Horváth Ildikó, Érted Lajos, Jászberényi Szent Erzsébet Kórháznak, Eszes Béla, Rétvári Bence, Kásler Miklós, Szabó János, Egészségügyi Szakmai Kollégium Háziorvosi Tagozatának, LOPTA MEG, ORBÁN KORMÁNY, gyermekek egészségének, mintegy 2400, jászboldogházi mentőknek, háziorvosi ügyeleteknek, ötezer lakos, településeken kiemelt, háziorvosi munka, egészségért elnevezésű, egészségben eltöltött, daganatos megbetegedések, gyermekek egészségi, program most, munkát csak, magyar lakosság, elektronikus egészségügyi, gyermekorvosi rendelő, háziorvosi rendelőket, polgármester megjegyezte, kerületi önkormányzat, 2010 előtti, népegészségügyi feladatok, pályázat égisze, nyár folyamán, onkológiai szűréseken, elmúlt években, választókerület számos, uniós átlaghoz, állandó orvos, önkormányzatának, praxisközösségre, választókerület, térítésmentesen, népegészségügyi, fertőtlenítenek, egészségértése, bőrgyógyászati, magyarországon, intézményeknek, önkormányzatok, megbetegedések,
© 2013 TVN.HU Kft.