Belépés
Indul a Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár online
... irodalmi műsorral. A fesztivál zárónapján, június 7-én a Trip hajó Karanténszínháza tart ősbemutatót: Tóth Krisztina egyfelvonásos felolvasószínházi előadásával ér véget a fesztivál.
Hétvégén számos gyerekprogram várja a családokat: szombaton a Szívünk rajta programban környezettudatosságra nevelő versekkel ismerkedhetnek meg a legkisebbek, a Dödölle című könyv meséit hallgat...
2020-06-03 09:23:15
Illegális bevándorlás - Bakondi: erősödik a tömeges, jogellenes határátlépés, több katona és rendőr szolgál a h
...
Bakondi György arról, hogy a pünkösdi hosszú hétvégén több mint 430 migránst tartóztattak fel a magyar határnál, azt mondta: nincs olyan határszakasz, ahol ne próbálkoznának az illegális bevándorlók. Ezért több katona és rendőr teljesít szolgálatot a határoknál, ők komoly technikai háttérrel, kamerarendszerrel, éjjellátó készülékekkel, hőkamerákkal őrzik Magyarországot.
...
2020-06-03 09:21:21
Séta a temetőben
Rokonaim nagy része a máriakálnoki temetőben nyugszik.
A hétvégén elvoltunk a sírokat rendezni s tettünk egy sétát
a szépen felújított és rendezett temető sétányain.
Egy családi síremlék vezetékneve megállásra késztetett.
1956-os vonatkozású a család felsorolt tagjainak egyike.

Egy gyors fotó, itthon pedig néhány könyv, újság, fénykép,
leírás m...
2020-06-03 09:18:05
Donald Trump: az országos republikánus konvenciót nem Észak-Karolinában tartják a kormányzó miatt
... egészségét és biztonságát".
Az észak-karolinai republikánus politikusok "szemforgatónak" nevezték a demokrata párti kormányzót, mondván, a tagállamban tartott tüntetések, amelyeken a hétvégén Cooper is részt vett, éppen hogy szembemennek a megkövetelt egészségügyi és biztonsági óvintézkedésekkel. Tim Wigginton, Észak-Karolina Republikánus Pártjának szóvivője közleményében ha...
2020-06-03 07:05:26
Koronavírus - Operatív törzs: fontos az önkéntes jogkövetés
...
Lakatos Tibor rendőr ezredes hozzátette: az elmúlt hétvégén pozitív tapasztalatokat szereztek a védelmi intézkedések betartásának ellenőrzése során, minimális számban kellett intézkedniük a rendőröknek.
A hatósági házi karantén elektronikus ellenőrzési rendszerére már 1979-en regisztráltak, jelenleg 852 felhasználója van. Az elmúlt 24 órában 53-an szegték meg a karantén ...
2020-06-02 15:46:33
Magyar Nagydíj - Július 19-én lesz a verseny a Hungaroringen
... Bull Ringen két versenyt is rendeznek, majd a csapatok Magyarországra utaznak.
A mogyoródi futam után két héttel Nagy-Britannia következik, Silverstone-ban szintén két egymást követő hétvégén versenyez a mezőny, amely aztán Spanyolországba, Belgiumba és Olaszországba látogat el szeptember elejéig.
A közleményben hangsúlyozták, az elmúlt két hónapban a Forma-1 vezetése a ...
2020-06-02 15:38:42
Koronavírus - Hollandiában újranyitottak az éttermek, bárok és kávézók
... Az újonnan azonosított fertőzések száma 288.
A sajtójelentések szerint ez a szám a napokban erősen emelkedni fog, mivel az országban széles körben kiterjesztették a tesztelést. A hétvégén Hugo de Jonge egészségügyi miniszter sajtónyilatkozatban kérte fel az állampolgárokat, hogy forduljanak orvoshoz kivizsgálásra akár a legenyhébb panaszok esetén is.
A szomszédos Belgi...
2020-06-01 16:56:57
Koronavírus - MTÜ: újraindult a belföldi turizmus a pünkösdi hosszú hétvégén
... belül tervezik nyári pihenésüket, jelenleg kétharmados ez az arány.
A korlátozások enyhítése óta napról napra emelkedik a foglalások száma - emelte ki. Az első nagy hullám a pünkösdi hétvégén volt, a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központban azt látni, hogy naponta 2000-2500 új foglalás érkezik, többségében júliusra és augusztusra.
A Balaton mellett valamennyi élő...
2020-06-01 13:26:05
Illegális bevándorlás - Több mint kétszáz határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 117, szombaton 70, vasárnap 50 olyan külföldit tartóztattak fel, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, akik jogellenesen tartózkodtak az ország területén. A román határszakaszon hét migránst fogtak el.
Az elmúlt héten az ország területén összesen 598 migránst tartóztattak fel. A megelőző héten - m...
2020-06-01 07:20:49
Afroamerikai polgármesterek az erőszak helyett építő jellegű lépéseket sürgetnek Floyd halála után
... Bowser elmondta, hogy "őrjítő pusztítás és rendzavarás" volt a városban, de a rendfenntartó erők teljes vértezetben próbálják biztosítani a nyugalmat.
Donald Trump amerikai elnök a hétvégén több Twitter-bejegyzésében is sürgette az amerikai városok polgármestereit, hogy állítsák helyre a rendet. A Nemzeti Gárda katonáit 15 tagállamban mozgósították, az elnök az egyik mikrobl...
2020-06-01 07:04:22
1 2 3 .................862 863 .........1293 1294 .........1723 1724 1725 
Címkék: Margó Irodalmi Fesztivál, Donald Trump, Magyar Nagydíj, Tóth Krisztina, Bakondi György, Észak-Karolina Republikánus Pártjának, Lakatos Tibor, Bull Ringen, Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központban, Nemzeti Gárda, országos republikánus, kormányzó miatt, önkéntes jogkövetés, belföldi turizmus, pünkösdi hosszú, erőszak helyett, fesztivál zárónapján, magyar határnál, illegális bevándorlók, máriakálnoki temetőben, hétvégén elvoltunk, sírokat rendezni, szépen felújított, családi síremlék, család felsorolt, gyors fotó, észak-karolinai republikánus, demokrata párti, tagállamban tartott, hétvégén Cooper, megkövetelt egészségügyi, elmúlt hétvégén, védelmi intézkedések, hatósági házi, csapatok Magyarországra, mogyoródi futam, közleményben hangsúlyozták, újonnan azonosított, sajtójelentések szerint, napokban erősen, országban széles, hétvégén Hugo, legenyhébb panaszok, szomszédos Belgi, korlátozások enyhítése, foglalások száma, első nagy, pünkösdi hétvégén, rendőrség honlapján, ideiglenes biztonsági,
© 2013 TVN.HU Kft.