Belépés
Egy hétig Törökországban edzőtáborozik a női kézilabda-válogatott
...
A magyar szövetség honlapjának csütörtöki beszámolója szerint Kim Rasmussen szövetségi kapitány ezúttal 23 játékost hívott be az utazó keretbe. A névsorból hiányzik a Siófokra igazolt Tomori Zsuzsanna, a Debrecen jobbátlövője Kovács Anna, valamint az Achilles-ín-műtét után gyógyuló Planéta Szimonetta is.
A csapat az ősszel kezdődő Európa-bajnoki selejtezősorozatra, valam...
2019-07-18 18:21:56
Tizenöt év fegyházbüntetést kapott egy férfi, aki agyonverte féltestvérét
... kezdtek.
A sértett férfi a bántalmazás során ütésből eredő fejsérülést, valamint rúgásból és megtaposásból eredő mellkasi és hasi sérüléseket szenvedett. A vádlott annak ellenére nem hívott orvosi segítséget, hogy látta a sértett sérüléseit. A vérző, nyöszörgő féltestvérét ágyba fektette és betakarta.
A vádlott és édesapja a hajnali órákban észlelték, hogy a sértett me...
2019-07-18 15:24:55
Kigördült az első KISS emeletes motorvonat a Dunakeszi Járműjavító gyártócsarnokából
... Stadler Bussnang AG vasúti járműjavítóval 2017 áprilisában 40 darab KISS motorvonat szállítására. A MÁV-Start az első ütemben 2018-ban először 11 darabot, majd 2018 végén további 8 darabot hívott le, a fennmaradó 21 lehívásának előkészítése folyamatban van.
Az első körben lehívott 11 darab KISS motorvonat 2020 februárjától állhat forgalomba a váci és a ceglédi elővárosi vasút...
2019-07-16 13:42:02
Nyomoznak a bozótvágó késsel rendőrre támadó férfi ügyében
...
Keresztes Imre főügyész közleményében felidézte: július 14-én a késő délutáni órákban egy Abdán élő nő mentőt hívott a felnőtt fiához, akit a lakáshoz kiérkező mentősök a férfi agresszív magatartása miatt nem tudtak megvizsgálni, ezért rendőri segítséget kértek.
A helyszínre kiérkező rendőrpáros bement a lakásba, ahol a férfi egy körülbelül 40 centiméter élhosszúságú, k...
2019-07-16 10:45:10
Az észak-macedón elnök reméli, hogy országa még az idén csatlakozik a NATO-hoz
... Ennek előfeltétele a Görögországgal majdnem három évtizedig fennálló névvita rendezése volt, amelyre tavaly került sor a két ország között. A megállapodás értelmében a korábban Macedóniának hívott országot februártól Észak-Macedóniának hívják.
Ezek után az Európai Bizottság is közölte, hogy hamarosan hivatalosan is megkezdődhetnek a csatlakozási tárgyalások Szkopje és Brüssz...
2019-07-15 16:52:07
Aranyosi Ervin: Legyél boldog!
... tesz, s előnyödre válhat,
és úgy adj magadból, mást is felemelve,
hogy már kezedben van életed értelme!
Addig keress, kutass választ a kérdésre,
hogy teremtő atyád miért hívott létre?
Ha már kezedben van, legyél tőle boldog,
s gond nélkül, hálával végezd el a dolgod!

...
2019-07-14 15:29:31
Szent Benedek apát, Európa fő védőszentje 07.10
... között ezt írta: ,,Övezzük fel derekunkat a hittel és a jó cselekedetek gyakorlásával, és az evangélium vezetésével járjuk az Úr útjait, hogy méltók legyünk meglátni azt, aki országába hívott minket."
Jogosan érezzük, hogy ez a felhívás nem kifejezetten a szerzetesi életre vállalkozókra vonatkozik, hanem minden keresztény emberre. Amire itt Szent Benedek felszólít...
2019-07-11 08:59:03
Nemzetközi színházi kurzust tartanak négy nemzet képviselőivel Kaposváron
... közlemény szerint a Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója, a Kaposvári Egyetem művészeti rektorhelyettese és Viktor Rizsakov, a Moszkvai Művész Színház rendezője által életre hívott, idén nyolcadik alkalommal megrendezett kurzusnaka helyi Rippl-Rónai művészeti kar tanulói mellett orosz, spanyol és első alkalommal tatár résztvevői is vannak.
A szaktanárok délelőttön...
2019-07-10 21:02:51
Saját gyermekének okozott súlyos sérülést egy férfi
... közelébe került. A gép kardántengelyébe beakadt a gyermek kabátjának alja, a berendezés a fűrészgép belseje felé csavarta. A férfi a gyermekek kiabálását hallva állította le a gépet, és mentőt hívott.
A gyermek bal lábát térd felett amputálni kellett.
A vádirat szerint a vádlott a tőle elvárható figyelmet, körültekintést elmulasztotta akkor, amikor nem akadályozta meg, h...
2019-07-09 08:51:06
Az amerikai külügyminisztérium emberi jogokkal foglalkozó bizottságot hívott életre
...
Az Elidegeníthetetlen Jogok Bizottsága tanácsadó munkát végez majd a külügyminisztérium és a kormányzat számára emberi jogi kérdésekben, s annak részletesebb megvilágításában, hogy milyen szerepet kell játszaniuk az emberi jogoknak az amerikai külpolitikában.
Pompeo reményét fejezte ki, hogy a bizottság megkönnyíti majd "az elidegeníthetetlen jogoknak az 1948-ban közzét...
2019-07-08 18:51:48
1 2 3 .............506 507 .......760 761 .......1012 1013 1014 
Címkék: Dunakeszi Járműjavító, Aranyosi Ervin, Szent Benedek, Tomori Zsuzsanna, Kovács Anna, Planéta Szimonetta, Stadler Bussnang AG, Keresztes Imre, Európai Bizottság, Vidnyánszky Attila, Nemzeti Színház, Kaposvári Egyetem, Viktor Rizsakov, Moszkvai Művész Színház, Elidegeníthetetlen Jogok Bizottsága, hétig Törökországban, első KISS, bozótvágó késsel, észak-macedón elnök, idén csatlakozik, magyar szövetség, utazó keretbe, névsorból hiányzik, ősszel kezdődő, sértett férfi, bántalmazás során, vádlott annak, sértett sérüléseit, hajnali órákban, első ütemben, első körben, ceglédi elővárosi, késő délutáni, felnőtt fiához, lakáshoz kiérkező, férfi agresszív, helyszínre kiérkező, megállapodás értelmében, korábban Macedóniának, csatlakozási tárgyalások, evangélium vezetésével, szerzetesi életre, szaktanárok délelőttön, gyermek kabátjának, fűrészgép belseje, gyermekek kiabálását, vádirat szerint, tőle elvárható, kormányzat számára, emberi jogoknak, amerikai külpolitikában, bizottság megkönnyíti, 1948-ban közzét,
© 2013 TVN.HU Kft.