Belépés
Önkormányzat 2019 - Fidesz: az ellenzéki polgármesterek betelepítenék a bevándorlókat
... lakosok nyugalmával és biztonságával.
A bevándorláspárti ellenzék polgármesterjelöltjei is ezt tennék Magyarországon: a fővárosban Karácsony Gergely, Szegeden Botka László, Hódmezővásárhelyen Márki-Zay Péter, továbbá Szombathely, Pécs, Salgótarján és a többi város ellenzéki polgármesterjelöltjei is betelepítenék a migránsokat - mondta Halász János, hangsúlyozva: "október 13-á...
2019-09-20 12:11:26
Visszautasítja a HVSZ Zrt. Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester állításait
...
A Közbeszerzési Döntőbizottság (KDB) két szabálytalan informatikai szerződés miatt marasztalta el a hódmezővásárhelyi önkormányzatot. A döntések szerint a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatal a Cyber Services Zrt.-vel és a VIAT Vállalati Informatika, Auditálás és Tanácsadás Kft.-vel kötött szerződéseknél jogtalanul mellőzte a közbeszerzési eljárást, a hatóság ezért összese...
2019-09-17 12:21:50
Szarmata település nyomait találták meg a régészek Hódmezővásárhely központjában
...
A hódmezővásárhelyi Bethlen Gábor Református Gimnázium bővítésének megkezdése előtt az Alföldi Galéria udvarában 250 négyzetméteres területen végeztek próbafeltárást - közölte a Tornyai János Múzeum a munkát irányító régésze, Csányi Viktor.
A korábbi építkezések által nem bolygatott rétegek vizsgálatával a régészek tíz szarmata településobjektum maradványait találták meg...
2019-09-16 14:22:31
Politikai célzatúnak tartja a hódmezővásárhelyi önkormányzatot elmarasztaló közbeszerzési döntőbizottsági dönté
...
A döntések szerint a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatal a Cyber Services Zrt.-vel és a VIAT Vállalati Informatika, Auditálás és Tanácsadás Kft.-vel kötött szerződéseknél jogtalanul mellőzte a közbeszerzési eljárást, a hatóság ezért összesen 13 millió forint bírságot szabott ki, és semmissé tette az érintett megállapodásokat.
Márki-Zay Péter az MTI-hez vasárnap eljut...
2019-09-15 15:59:11
Két informatikai szerződés miatt is elmarasztalták a hódmezővásárhelyi önkormányzatot
...
A döntések szerint a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatal a Cyber Services Zrt-vel és a VIAT Vállalati Informatika, Auditálás és Tanácsadás Kft-vel kötött szerződéseknél jogtalanul mellőzte a közbeszerzési eljárást, a hatóság ezért összesen 13 millió forint bírságot szabott ki, és semmissé tette az érintett megállapodásokat.
A szerződések miatt a Fidesz helyi szervez...
2019-09-14 12:11:25
Önkormányzat 2019 - Kósa: elégtelenre vizsgázott az ellenzék jelöltállításból
... ellenzék célja, hogy minden helyen egy jelöltet állítsanak a kormánypártokkal szemben, nem valósult meg, Budapesten csupán hat kerület lesz ilyen, a 23 megyei jogú város közül kettő, Hódmezővásárhely és Nyíregyháza, a megyei közgyűlési listáknál pedig kizárólag Komárom-Esztergom megye - emelte ki.
Kérdésre válaszolva arról, hogy előző nap Tarlós István nem zárta ki, hogy rés...
2019-09-11 16:24:27
Vihar - Több vasútvonalon vannak fennakadások Szeged térségében
... órával hosszabb eljutási idővel kell számolni - várhatóan késő estig. Az InterCity vonatok Cegléd és Szeged között felármentesen vehetőek igénybe.
A Szeged-Békéscsaba vonalon Hódmezővásárhely és Kútvölgy között fa dőlt a vasúti pályára, ezért a tervezetten Szeged és Hódmezővásárhely között közlekedő pótlóbuszok meghosszabbított útvonalon, Kútvölgyig járnak.
A Szentes-Oro...
2019-09-09 18:12:10
HM: hétfőn ismét katonai konvoj közlekedik forgalmas útszakaszokon
... menetoszlop közlekedésére kell számítani a Hajdúhadház, Vay Ádám Kiképző Bázis 2. telephely - 4 sz. főút - 354 sz. főút - M35 autópálya - 47 sz. főút - Berettyóújfalu - Szeghalom - Hódmezővásárhely - M43 - Sándorfalvi út - Sándorfalva - Atkai holtág útvonalon.
A Magyar Honvédség kéri a járművezetőket, hogy az említett útvonalakon a közlekedési szabályok betartásával és kellő ...
2019-09-08 18:12:12
Önkormányzat 2019 - Elektromosroller-flottát alakítana ki Hódmezővásárhelyen Grezsa István polgármesterjelölt
...
A politikus pénteken az alföldi településen tartott sajtótájékoztatóján - melyre maga is egy elektromos rollerrel érkezett - azt mondta, Hódmezővásárhely óriási város, csaknem 50 ezer hektár a közigazgatási területe, ezért nehéz megszervezni a közlekedést.
Jelentős változást hoz majd a tram-train elkészülte - a tervek szerint 2021 szeptemberére - amely félórás villamosút...
2019-09-06 17:22:08
Hatvanöt program, több száz fellépő a Szekszárdi Szüreti Napokon
... Kálmánnal, valamint ünnepi koncertet ad az idén 50 éves Bogyiszlói zenekar. A fesztivál társrendezvénye lesz az Örökség országos gyermektáncfesztivál, amelyen szekszárdi, óbecsei, hódmezővásárhelyi, rákospalotai, szennai tánccsoprtok mellett szlovák néptáncegyüttes is színpadra lép.
A könnyűzenei kínálatban Ákos mellett szerepel többek között Charlie és zenekara, a Follow The...
2019-09-06 11:31:24
1 2 3 ......................137 138 ...........205 206 ...........273 274 275 
Címkék: HVSZ Zrt, Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhelyen Grezsa István, Szekszárdi Szüreti Napokon, Karácsony Gergely, Szegeden Botka László, Hódmezővásárhelyen Márki-Zay Péter, Halász János, Közbeszerzési Döntőbizottság, Cyber Services Zrt, VIAT Vállalati Informatika, Tanácsadás Kft, Bethlen Gábor Református Gimnázium, Alföldi Galéria, Tornyai János Múzeum, Csányi Viktor, Cyber Services Zrt-vel, Tanácsadás Kft-vel, Tarlós István, Ádám Kiképző Bázis, Magyar Honvédség, Follow The, ellenzéki polgármesterek, régészek Hódmezővásárhely, hódmezővásárhelyi önkormányzatot, ellenzék jelöltállításból, bevándorláspárti ellenzék, fővárosban Karácsony, többi város, döntések szerint, hódmezővásárhelyi polgármesteri, közbeszerzési eljárást, hatóság ezért, hódmezővásárhelyi Bethlen, munkát irányító, korábbi építkezések, érintett megállapodásokat, szerződések miatt, jelöltet állítsanak, kormánypártokkal szemben, megyei közgyűlési, vasúti pályára, tervezetten Szeged, említett útvonalakon, közlekedési szabályok,
© 2013 TVN.HU Kft.