Belépés
Kissé mérséklődik a hideg a hétvégén
... párás, helyenként tartósan ködös idő várható. A magasabban fekvő helyek mellett nagyobb eséllyel a déli megyékben szakadozhat fel a felhőzet és lehet némi napsütés. Néhol előfordulhat hószállingózás, esetleg ónos szitálás. A leghidegebb órákban mínusz 8 és mínusz 2, napközben mínusz 4 és plusz 1 fok között alakul a hőmérséklet, de ahol szakadozottabb lesz a felhőzet, ott plusz 2 é...
2019-12-05 14:12:10
Az ország nagy részén sűrű ködre figyelmeztetnek
... Észak-Alföldön, Észak-Magyarországon, majd éjszaka az ország más részein is több helyen sűrű, zúzmarás köd képződhet. A ködből, alacsony szintű rétegfelhőzetből néhol előfordulhat hószállingózás, ónos szitálás. Kiemelten az északkeleti és a középső országrészben maradhatnak szerdán tartósan rosszak a látási viszonyok.
Budapestre, Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Borsod-Abaú...
2019-12-03 19:32:03
A jövő héten is többször várható csapadék
... között alakul a hőmérséklet.
Február elsején, péntek reggel párás, foltokban zúzmarás idő várható, majd feloszlik a köd és változóan felhős lesz az ég. Reggel a ködös tájakon hószállingózás, ónos szitálás előfordulhat, este nyugaton lehet eső, záporeső. A szél többfelé megerősödik. A minimumhőmérséklet mínusz 6 és 0, a maximumhőmérséklet plusz 1 és 6 fok között alakul.
S...
2019-01-27 15:04:38
Időjárás-jelentés
... eső. A hajnali óráktól nyugat, délnyugat felől fokozatosan vékonyodik, szakadozik a felhőzet, de keleten, északkeleten erősen felhős marad az ég, és ott továbbra is előfordulhat hószállingózás, gyenge havazás. Másutt csapadék már nem valószínű. Szombaton a délnyugati, vasárnap a délkeleti szél megélénkül, vasárnap néhol erős lökések is kísérhetik.
A legalacsonyabb hőmérséklet...
2019-01-26 20:45:16
Ónos esőre figyelmeztet a meteorológiai szolgálat
... északkeleten továbbra is hó, míg attól nyugatra vegyes halmazállapotú csapadék, ese...
2019-01-26 20:42:59
Meteorológiai
... északkeleten továbbra is hó, míg attól nyugatra vegyes halmazállapotú csapadék, esetleg eső. Vasárnap napközben már inkább csak az ország keleti felén fordulhat elő további kisebb havazás, hószállingózás, legtovább a keleti, északkeleti határ mentén - közölte a meteorológiai szolgálat.

(MTI)
http://www.blikk.hu/aktualis/belfold /onos-esore-figyelmeztet-meteoro...
2019-01-26 16:45:57
A hétvégén is többször várható csapadék
...
Pénteken kezdetben még szórványosan hószállingózás, gyenge havazás előfordulhat, majd egy kisebb szünet után elsősorban a déli megyékben havazás, hószállingózás, délkeleten, keleten továbbra is vegyes halmazállapotú csapadék lesz a jellemző. Főként a Dunántúlon erős, viharos lesz a szél. A Bakonyban, majd később a délnyugati vidékeken a szél hordhatja a havat. A leghidegebb ó...
2019-01-24 17:02:31
Havazás - Lezártak egy utat hóátfúvás miatt, elzárt település nincs az országban
... 7-es és a 13-as kilométer között lezárták.
A Duna vonalától keletre, a Dél-Alföldön, valamint a keleti határ mentén változó halmazállapotú csapadék esik, elszórtan havazásra, hószállingózásra, havas esőre, esőre kell számítani.
A gyorsforgalmi utak burkolata többnyire, a főutaké szinte mindenütt sónedves, de a mellékutakon még mindig télies útviszonyokra kell számítani ...
2019-01-24 15:52:26
Több megyére figyelmeztetést adtak ki a havazás miatt
... Szolgálat az MTI-hez hétfőn eljuttatott veszélyjelzésében azt írta: a késő esti óráktól dél, délnyugat felől ismét csapadékzóna érkezik, amelyből a déli tájakon újfent előfordulhat hószállingózás, gyenge havazás. Kedd hajnalig nagyjából 2 centiméteres hóréteg alakulhat ki a Pécs-Békéscsaba vonaltól délre.
Kedden napközben tovább halad a csapadékzóna egyre inkább kelet, északk...
2019-01-21 19:02:12
A jövő héten is télies lesz az időjárás
...
Hétfőn a napsütés mellett néhol előfordulhat hószállingózás. A legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 6 és mínusz 1 fok között alakul, de ahol kiderül az ég és a táj hóval borított, mínusz 10 fokig is lehűlhet a levegő. A legmagasabb hőmérséklet mínusz 2 és plusz 3 fok között várható.
Kedden az ország nagyobb részén gyengén felhős, napos, száraz lesz az idő. Délen é...
2019-01-20 16:01:54
1 2 3 ...........38 39 ......57 58 .....76 77 78 
Címkék: ország nagy, jövő héten, meteorológiai szolgálat, utat hóátfúvás, havazás miatt, magasabban fekvő, déli megyékben, leghidegebb órákban, középső országrészben, látási viszonyok, ködös tájakon, szél többfelé, hajnali óráktól, délkeleti szél, legalacsonyabb hőmérséklet, ország keleti, kisebb szünet, délnyugati vidékeken, szél hordhatja, 13-as kilométer, keleti határ, gyorsforgalmi utak, főutaké szinte, késő esti, déli tájakon, csapadékzóna egyre, napsütés mellett, legmagasabb hőmérséklet, ország nagyobb, hószállingózásra, rétegfelhőzetből, figyelmeztetést, figyelmeztetnek, legalacsonyabb, halmazállapotú, hószállingózás, szakadozottabb, magyarországon, meteorológiai, útviszonyokra, gyorsforgalmi, országrészben, figyelmeztet, mellékutakon, előfordulhat, centiméteres, csapadékzóna, szórványosan, északkeleten, megerősödik, mérséklődik, hőmérséklet, eljuttatott, leghidegebb, legmagasabb, fokozatosan, északkeleti, szakadozhat, maradhatnak, szakadozik, békéscsaba, délnyugati, délkeleten, megélénkül, kísérhetik, dunántúlon,
© 2013 TVN.HU Kft.