Belépés
Heti útravaló Müller Pétertől - 218. rész
Heti útravaló Müller Pétertől - 218. rész

Müller Péter: "Aki önmagát legyőzte, azt nem lehet legyőzni"

Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is.

Müller Péter minden héten ilyen "lelki útravalót" ad. O...
2016-02-17 23:02:48
X. Anonimus Hajnal
...
2014-10-29 22:53:46
Zeneiné Gertitől a profilomra a B/H oldalon
Nagy Ilona: Pipacs

Vadvirág mely csábító,
skarlátvörös, lázító...
mégis gyengéd, mint a szél,
ő a színével beszél.

Künn a réten oly vidám,
ha arra jársz délután,
átölel a tengere...
élvezettel dőlsz bele.

Vigyázz rá...! hisz védtelen,
kisvirág egy tengeren,
kelyhe. mint a tiszta tó,
andalító... ringató....
2014-07-12 18:00:47
suliban mondták
...
1. Külső tulajdonságaimhoz tartozik, hogy erős vagyok ( osztálytársam a magáról írt fogalmazásban) By Sk8ergirl: )
2. Kidobok az ablakon egy krétát és egyóra múlva vissza fog repülni a keszembe, miután megkerülte a Földet. (fizikatanár)
3. Éhes magyartanár: Összefolyik a nyálamban a szám.
4. ..öngyilkoságot követett el. Majd 1év múlva kiadta újabb regényét/ m...
2009-01-04 15:35:54
"Szeretnélek újra átölelni....
..."Szeretnélek újra átölelni, Szeretnék újra a szemedbe nézni, Szeretnélek újra megnevettetni. Szeretnélek megcsókolni, Szeretném, ha a szemedbe szerelem égne, Szeretném ha a tűz értem élne, Szeretném ha vissza jönnél végre!"

"Fáradékony tengeren, hajózik a lélek, most messze van a sziget, hova mindig visszatérek, pedig a hideg kövek, s a csillagos éjszakák, emlékeimet fo...
2008-08-19 16:37:15
1 
Címkék: Müller Pétertől, Zeneiné Gertitől, Müller Péter, Nagy Ilona, tiéd lesz, színével beszél, szemedbe nézni, szemedbe szerelem, hideg kövek, csillagos éjszakák, gondolatmagocska, megtermékenyít, megnevettetni, öngyilkoságot, fogalmazásban, osztálytársam, skarlátvörös, szeretnélek, megcsókolni, összefolyik, fizikatanár, magyartanár, visszatérek, application, transparent, fáradékony, profilomra, megkerülte, pluginspag, megismered, emlékeimet, élvezettel, szeretném, önmagadat, nyálamban, shockwave, útravalót, szeretnék, csillagos, ekladata, andalító, kisvirág, tengeren, társadat, vadvirág, anonimus, gertitől, színével, életedet, védtelen, eklablog, keszembe, útravaló, átölelni, pétertől, szemedbe, tartozik, szerelem, éjszakák, legyőzni, legyőzte, regényét, követett, quality, hajózik, suliban, magáról, kidobok, mondták, ringató, zeneiné,
© 2013 TVN.HU Kft.