Belépés
Drága Télapó! Kedves, öreg Télapóm! Van számodra mondandóm!
... mondandóm! A szemed gyenge, az... eszed is kurta ... Az idén már engem nem csapsz be újra! Ebben az évben időben mondom, leírom neked, mi is az Én gondom! Nem kérek én Tőled se diót, se csokit, hagyjuk az új biciklit, és a szép kocsit! Ha tudnál hozni Nekem, és ne sajnáld Tőlem, kitárnám a szívem, hogy férjen bele bőven. Ha, már Nekem sok lesz, majd másoknak is adok, remélem, hogy...
2020-12-05 18:49:47
Ősi gyógymódok ITT ALL ŐS FA IM ERŐD
... marék, lehetőleg napos időben leszedett körömvirágot, ennek szárát, levelét és virágát összevágni, és beletenni kb 20-25 dkg disznózsírba, majd ezt pár percig sütni benne. Ezután 1 napig hagyjuk állni, majd szitán vagy egy gézen átszűrni, és kis üvegbe beleönteni. Hűtőben sokáig eláll, és bármikor felhasználható.

Nagyanyáink szinte mindenre használták az ecetet is, pl. ...
2020-12-04 13:48:18
Bőrelváltozások természetes kezelése
... módszerek is sokat segíthetnek:

Almaecet
Áztassunk egy vattapamacsot almaecetbe, majd csavarjuk ki, hogy a felesleget eltávolítsuk belőle. Fedjük le vele a bőrkinövést és hagyjuk rajta, ameddig csak lehetséges. Néhány nap múlva a bőrkinövés megfeketedik és magától leesik.

Teafa olaj
Áztassunk egy vattapamacsot vízbe, majd csepegtessünk rá teafa ol...
2020-12-03 22:08:34
3 hatékony zsírégető szokás
... akkor álljunk fel gyakrabban az íróasztal mellől és végezzünk néhány tornagyakorlatot, akár telefonálás közben is. A lift helyett használjuk a lépcsőt és ebédeljünk meg rövidebb idő alatt, hagyjuk ki a kávézást, helyette sétáljunk néhány percet a parkban. Már ezzel is tettünk valamit az egészségünkért és így este nyugodtabban fogunk elaludni.

Nem olyan könnyű megszokni,...
2020-12-03 21:11:43
“Az advent a várakozás, készülődés időszaka.
... egymásra figyelés, a közös beszélgetések öröme? Olvassunk, üljünk le este az asztalhoz, közösen beszélgetni, szakítsunk egymásra időt. Lassítsuk le a gondolatainkat, hallgassuk meg a másikat, hagyjuk, hogy a gyermekeink is elmondhassák az őket foglalkoztató kérdéseket. És amennyiben valódi odafigyelést tanúsítunk, újra érzékelhetjük a család fontosságát, erejét. A meglassulás, az ...
2020-12-03 08:28:58
A pitypang gyógyhatásai
... felforraljuk, leszűrjük, és ebből naponta legalább 3 csészével fogyasztunk.

Gyökérfőzet
2 evőkanál szárított gyökeret tegyünk 1/2 liter vízhez, majd 5 percig főzzük. Fedjük le, majd hagyjuk állni addig, amíg iható hőmérsékletűvé válik. Leszűrve fogyasszuk.

Levelek főzete
1-2 kiskanálnyi szárított levelet használjunk 1/2 liter vízhez. Hasonlóan kész...
2020-12-02 23:33:30
A tüdő egészségéért ( COPD, asztma stb is )
... vízzel. Merítsünk a keverékbe egy mellkasméretű lenvászon törülközőt, csöpögtessük le, és tegyük a mellkasra. Tekerjük be a mellkast meleg frottírtörülközővel. A borogatást 20-30 percig hagyjuk fent. Ötpercenként nézzük meg, kipirosodott-e alatta a bőr. Akkor távolítsuk el a pakolást, és kenjük be a bőrt orbáncfűolajjal.

Bevált házi szer a légutak munkájának serkentésé...
2020-11-29 23:31:01
A szamócalevél gyógyhatása
... egy részét és puhává váljanak. Azután a leveleket gyúrjuk puhára a tenyerünkben, amíg nedvesek, ragadósak nem lesznek. Így tegyük egy kartondobozba, felülről takarjuk be nedves ruhával és hagyjuk állni 7-9 órán át, majd rakjuk szét őket és szárítsuk meg.

A levél szárításakor ügyelni kell arra, hogy a fonnyadó levelekben káros anyagok keletkeznek, amely csak a száraz ...
2020-11-29 23:11:43
A lósóska gyógyhatásairól
... daganatellenes alkalmazásáról és hatásáról, amelyet újabb kutatások is megerősítettek.

Hogyan készítsünk lósóska teát?
Két evőkanál lósóska magot forrázzunk le 2 deci vízzel, hagyjuk állni 10 percig, majd szűrjük le.
Két-háromszor napjában igyunk meg egy ilyen adagot, a hasmenés súlyosságához igazodva.
Más eredetű bélhurutban (enterokolitiszben) is ajánl...
2020-11-29 23:04:38
Az adventi időszak tehát különösen alkalmas arra, hogy -
... Kérjünk erőt a szellemi világ fényképviselőitől - az angyaloktól és az arkangyaloktól - ahhoz, hogy meg tudjunk bocsátani önmagunknak és mindazoknak, akik valaha fájdalmat okoztak nekünk. Hagyjuk, hogy megszülessen szívünkben a remény, a szeretet és a boldogság. Csak kérnünk kell, és tapasztalni fogjuk, hogy rengeteg támogatást kapunk fentről. Egyre kevésbé érezzük magunkat kiszol...
2020-11-27 08:26:03
1 2 3 ..........2093 2094 .....3140 3141 .....4186 4187 4188 
Címkék: Drága Télapó, pitypang gyógyhatásai, tüdő egészségéért, szamócalevél gyógyhatása, lósóska gyógyhatásairól, adventi időszak, szemed gyenge, évben időben, szép kocsit, gézen átszűrni, vattapamacsot almaecetbe, felesleget eltávolítsuk, bőrkinövés megfeketedik, vattapamacsot vízbe, íróasztal mellől, lift helyett, közös beszélgetések, őket foglalkoztató, család fontosságát, mellkasméretű lenvászon, mellkast meleg, borogatást 20-30, bőrt orbáncfűolajjal, légutak munkájának, leveleket gyúrjuk, levél szárításakor, fonnyadó levelekben, ilyen adagot, hasmenés súlyosságához, szellemi világ, tornagyakorlatot, orbáncfűolajjal, bőrelváltozások, gyógyhatásairól, arkangyaloktól, hőmérsékletűvé, daganatellenes, alkalmazásáról, gondolatainkat, egészségünkért, megerősítettek, felhasználható, mellkasméretű, beszélgetések, csepegtessünk, kartondobozba, súlyosságához, vattapamacsot, foglalkoztató, érzékelhetjük, szárításakor, megszülessen, megfeketedik, szamócalevél, csöpögtessük, egészségéért, odafigyelést, körömvirágot,
© 2013 TVN.HU Kft.