Belépés
Zelk Zoltán: Őszi mese
... láthatod, milyen szomorú lett a sorsom.
Azelőtt reggelenként arany napsugárban fürödtem, és fecskesereg köszöntött vidám jó reggelt.
Most se napsugár, se fecskék. Hová lettek, miért hagytak el? Nézd az arcom, a nagy bánattól
egészen megöregedtem, már ráncos is, az esőcseppek naphosszat elülhetnek benne!
A szellő megsajnálta a falevelet. Megsimogatta, vígasztalt...
2018-11-08 16:08:58
Facebookon kaptam

...
2018-11-08 07:15:43
Nagy mennyiségű oltóanyag-szállítmányt adott át humanitárius segélyként Grezsa István Kárpátalján
... szükséges védőoltásoknak az ukrán központi finanszírozás hiányosságaiból adódó elégtelenségét. Bírálta az ukrán egészségügyi minisztériumot, amely gyakorlatilag inzulinkészítmények nélkül hagyta Kárpátalját, ahol 6-7 ezer állandó inzulinos kezelésre szoruló beteg került veszélybe, mert a megye költségvetésében nincs pénz a gyógyszerek beszerzésére. Szerinte a magyar kormány támoga...
2018-11-07 16:32:35
Szili Katalin szerint a magyar baloldal válságának kezdete a 2004-es kettős állampolgárságról szóló népszavazás
... miniszterelnöki megbízott, aki a rendszerváltástól 2010-ig politizált az MSZP színeiben, a Nézőpont Intézet a témában rendezett szerdai budapesti konferenciáján arról beszélt, hogy azért hagyta ott "a baloldalinak nevezett" szocialista pártot, mert az "nem tudott akkor sem baloldali lenni, amikor ezt kormányzó pártként megtehette volna".
A baloldalnak voltak strukturális prob...
2018-11-07 16:32:26
Az 1930-as Bajnokok Tornája-trófeát keresik az újpestiek
... svájci frankot ért. Megemlítette: bizakodásra ad okot, hogy az 1930. július 6-án lejátszott döntő Újpest-zászlója - amit a kezdés előtt az ellenfélnek adtak, de a vesztes rivális az öltözőben hagyta - kalandos úton néhány éve előkerült.
A trófea megtalálása érdekében levélben fordultak Őze István UTE klubigazgatóhoz, illetve a szurkolók segítségét is kérik.
A Bajnokok To...
2018-11-07 12:31:37
Hasogdzsi-ügy - Erdogan tanácsadója szerint az újságíró holttestét feldarabolták és feloldották
... azután, hogy bement országa isztambuli nagykövetségére, hogy a török menyasszonyával való házasságkötéséhez szükséges iratokat beszerezze.
Rijád először azt mondta, hogy az újságíró élve hagyta el a konzulátust, majd nyomásra beismerte, hogy "dulakodás közben" meghalt, később újabb, és egymásnak ellentmondó magyarázatokkal állt elő. Ezzel szemben a szaúdi főügyész a múlt héte...
2018-11-02 16:11:03
Ujhelyi történelemkönyvet küldött Junckernek a botrányt okozó kijelentése miatt
...
Közleményében Ujhelyi leszögezte: Juncker figyelmen kívül hagyta, hogy Erdély elcsatolása a magyarok számára nem ünnep, hanem "fájdalmas, be nem gyógyuló seb", még ha ebben az esetben valószínűleg nem is tudatos sértésről van szó, "sokkal inkább ismeret- vagy figyelemhiányból fakadó udvariatlanságról".
A képviselő ezért egy angol nyelvű történelemkönyvet küldött a bizott...
2018-10-31 20:42:59
Hasogdzsi-ügy - Török főügyészség: az újságírót megfojtották, mihelyt belépett a szaúdi főkonzulátusra
... azután, hogy bement országa isztambuli nagykövetségére, hogy a török menyasszonyával való házasságkötéséhez szükséges iratokat beszerezze.
Rijád először azt mondta, hogy az újságíró élve hagyta el a konzulátust, majd nyomásra beismerte, hogy "dulakodás közben" meghalt, majd újabb, egymásnak ellentmondó magyarázatokkal állt elő. A szaúdi főügyész a múlt héten jelentette ki elő...
2018-10-31 17:22:39
Jobbik: csatlakozni kell az európai ügyészséghez
... ügyészség felállítását propagálta.
Jelentősen változnak a Jobbik szakpolitikai elképzelései, már féléves időtávlatban is - hívta fel a figyelmet a politikus, aki a frakcióból kizárása után hagyta el a pártot.
Szerinte ők a szavazásnál a Jobbik akkori - azóta "liberális szövetségeseinek elvárásának megfelelően" módosított - álláspontját képviselték, amúgy pedig nem új uni...
2018-10-31 14:41:54
Tisza 100 - Történész: Tisza István nem ismerte a félelmet
...
A történész rámutatott arra, Tisza István kálvinista meggyőződése, az eleve elrendelésben való hite abban is nagy szerepet játszott, hogy a nehéz időkben sem hagyta el Budapestet.
Ez a kivételes akaraterő ugyanakkor ahhoz is vezetett, hogy nem volt képes módosítani, belátni dolgokat - tette hozzá.
Hatos Pál szerint Tisza István tragikus alak, aki tragikus hibákat i...
2018-10-31 11:11:32
1 2 3 ..........1041 1042 .....1561 1562 .....2081 2082 2083 
Címkék: Zelk Zoltán, Grezsa István Kárpátalján, Szili Katalin, Bajnokok Tornája-trófeát, Tisza István, Nézőpont Intézet, István UTE, Bajnokok To, Közleményében Ujhelyi, Hatos Pál, magyar baloldal, 2004-es kettős, 1930-as Bajnokok, újságíró holttestét, botrányt okozó, újságírót megfojtották, szaúdi főkonzulátusra, európai ügyészséghez, nagy bánattól, esőcseppek naphosszat, szellő megsajnálta, ukrán központi, ukrán egészségügyi, megye költségvetésében, gyógyszerek beszerzésére, magyar kormány, rendszerváltástól 2010-ig, témában rendezett, baloldalinak nevezett, baloldalnak voltak, kezdés előtt, ellenfélnek adtak, vesztes rivális, öltözőben hagyta, trófea megtalálása, szurkolók segítségét, török menyasszonyával, újságíró élve, szaúdi főügyész, múlt héte, magyarok számára, esetben valószínűleg, képviselő ezért, angol nyelvű, múlt héten, frakcióból kizárása, történész rámutatott, eleve elrendelésben, nehéz időkben, kivételes akaraterő, figyelemhiányból, költségvetésében, szövetségeseinek, klubigazgatóhoz,
© 2013 TVN.HU Kft.