Belépés
Befejezték a sztrájkot a horvát hajógyári dolgozók
... részvényeinek 46 százalékát a dolgozók birtokolják, az állam valamivel több mint 25 százalékos részesedéssel rendelkezik.
Horvátország még 2012-ben megállapodott az EB-vel a hajógyárak szanálásáról. Brüsszel azt várta el Horvátországtól, hogy hagyjon fel a hajógyártás versenytorzító hatású állami támogatásával. Zágráb a hajógyárak támogatására 30,6 milliárd kunát (1320 milliá...
2018-08-31 13:40:01
Sztrájkolnak a hajógyári dolgozók Horvátországban
... testület hozzájárulását várja a szanáláshoz és szerkezetátalakításhoz, a pénzügyi stabilitás fenntartása érdekében.
Horvátország még 2012-ben megállapodott az EB-vel a hajógyárak szanálásáról. Brüsszel azt várta el Horvátországtól, hogy hagyjon fel a hajógyártás versenytorzító hatású állami támogatásával.
Zágráb a horvát adófizetők pénzéből a hajógyárak támogatására 30,...
2018-08-22 10:21:17
Hónapok óta nem kaptak fizetést a hajógyári dolgozók Horvátországban
... hozzájárulását várja a szanáláshoz és szerkezetátalakításhoz, a pénzügyi stabilitás fenntartása érdekében - írta a lap.
Horvátország még 2012-ben megállapodott az EB-vel a hajógyárak szanálásáról. Brüsszel azt várta el Horvátországtól, hogy hagyjon fel a hajógyártás versenytorzító hatású állami támogatásával.
1990-től 2012-ig a horvát adófizetők pénzéből az állam a hajó...
2018-01-11 19:24:45
1 
Címkék: horvát hajógyári, hajógyári dolgozók, dolgozók birtokolják, állam valamivel, hajógyárak szanálásáról, hajógyártás versenytorzító, hajógyárak támogatására, pénzügyi stabilitás, horvát adófizetők, horvátországtól, horvátországban, versenytorzító, hozzájárulását, támogatásával, részesedéssel, megállapodott, részvényeinek, horvátország, szanálásáról, sztrájkolnak, támogatására, szanáláshoz, rendelkezik, hajógyártás, fenntartása, birtokolják, adófizetők, hajógyárak, százalékos, százalékát, stabilitás, befejezték, érdekében, hajógyári, sztrájkot, valamivel, fizetést, brüsszel, dolgozók, pénzéből, pénzügyi, testület, milliárd, hónapok, hagyjon, zágráb, horvát, kaptak, hatású, állami, milliá, várja, várta, állam, kunát,
© 2013 TVN.HU Kft.