Belépés
Recept
HETÉSI HAJDINAGOMBÓC­LEVES
Hozzávalók: (négy személyre) 1 fehérrépa, 2 sárgarépa, 1 fej vöröshagyma, diónyi margarin, l evőkanál liszt, petrezselyemzöld, csemegepaprika, tejföl

A feldarabolt zöldségeket margarinon megpároljuk, vízzel felengedjük. Amikor puhára főtt, átpasszírozzuk, pirospaprikával színesítjük, tejföllel habarjuk. A következő módon készített gombóco...
2010-11-09 20:23:08
1 
Címkék: HETÉSI HAJDINAGOMBÓC­LEVES, feldarabolt zöldségeket, következő módon, petrezselyemzöld, pirospaprikával, csemegepaprika, átpasszírozzuk, hajdinagombóc, felengedjük, feldarabolt, megpároljuk, zöldségeket, vöröshagyma, színesítjük, margarinon, hozzávalók, tejföllel, személyre, fehérrépa, sárgarépa, következő, készített, habarjuk, margarin, evőkanál, gombóco, puhára, amikor, tejföl, hetési, recept, vízzel, diónyi, leves, módon, liszt,
© 2013 TVN.HU Kft.