Belépés
Női kézilabda-vb - Fölényes szerb siker Kuba ellen
...
A kumamotói meccs már a legelején eldőlt, az európai csapat 8-0 után kapott először gólt, és hamarosan már tíz gólt volt a különbség. A karibi együttes a hajrában némileg csökkentette hátrányát, majd a második félidőt csak öttel veszítette el, de a súlyos vereséget nem kerülhette le.
A magyar élvonalban játszó szerb kézilabdázók közül a Siófok jobbátlövője, Andela Janjus...
2019-12-02 07:05:17
Férfi kézilabda BL - A Veszprém visszavágott a Kielcének
... percben vezetett először két góllal, a Kielce - Andreas Wolff kapus remeklése ellenére - némileg elbizonytalanodni látszott, és tíz percen keresztül nem talált a hálóba. A lengyel együttes a hajrában nyitott védekezésre váltott, ez 3-0-s sorozatot eredményezett számára, de az egyenlítésre nem volt esélye.
A mezőny legeredményesebb játékosa Karalek volt hat góllal, a veszprémi...
2019-11-23 19:21:50
Férfi kosárlabda BL - Szombathelyi vereség a Brindisi otthonában
... folytatásában még szoros volt az állás, ám a második felvonásban 33-6-os sorozatot produkáltak az olaszok.
A folytatásban a Falcónak sikerült némileg felzárkóznia, a...
2019-11-20 22:33:03
Birkózó-vb - Barka nyolcaddöntős, Németh kikapott
... volt nagy különbség a felek között. Az első menet egészen az utolsó fél percig kevés izgalmat hozott, Németh passzivitása és akcióképtelensége miatt Wiebe került egypontos előnybe. A "hajrában" viszont a magyart egy gánccsal levitte riválisa, aki ezzel 3-0-ra vezetett a szünetben.
A pihenő után két energikus támadással nyitott Németh Zsanett. Az első végén kivitte a kanadait ...
2019-09-18 08:30:52
Brit Nagydíj - Hamilton hatodszor nyert Silverstone-ban
... azonban ki kellett állnia orrkúp-cserére. A Ferrari pilótája tíz másodperces büntetést kapott, aminek semmi jelentősége nem volt, mivel amúgy is a mezőny végére csúszott vissza.
A hajrában Hamilton nem állt ki újabb kerékcserére, Bottas igen, végül mégis a címvédő brit pilóta futotta a leggyorsabb kört, amiért egy bónuszpontot kapott.
A világbajnokság két hét múlva Hocke...
2019-07-14 17:22:19
Férfi kézilabda BL - Súlyos szegedi vereség a negyeddöntő első meccsén
... különbséget, mivel a vendégek védekezése és kapusteljesítménye sem volt hatékony.
A Vardar szerb kapusa, Dejan Milosavljev kiválóan védett, ennek ellenére a magyar bajnokcsapat a hajrában egy 5-1-es sorozattal némileg csökkentette a hátrányát.
A második félidőben már Marin Sego védte a Szeged kapuját, de nem kapott megfelelő segítséget, mert a társai nem tűntek eléggé fe...
2019-04-25 21:59:34
A magyar női kézilabda-válogatott legyőzte Japánt
... alkotják. A japánok kétszer is 3-0-s sorozatot produkáltak, és 11 perc alatt csupán egy gólt kaptak, mert a magyarok számos lövést elhibáztak, illetve Kametani Szakura remekül védett. A hajrában a hazaiak jól védekeztek, sikerült némileg meglépniük, és a szünetben 12-8-ra vezettek.
A magyarok számára eleinte a második felvonásban is kellemetlen volt a japánok nyitott védekezé...
2019-03-24 16:53:19
Férfi kézilabda EHF Kupa - Újabb győzelmével negyeddöntős a Tatabánya
... horvátok időt kértek. A 14. percben már hét találat volt a különbség, ám ekkor némileg megtört a vendégek lendülete, és sorozatban három gólt kaptak. A Nexe 11-8-ra felzárkózott, de a hajrában ismét a Tatabánya kézilabdázott pontosabban és taktikusabban, így a szünetben megint öt góllal vezetett.
Székely Márton mindkét félidőben, Deményi Xavér pedig a második felvonás elején ...
2019-03-23 21:22:34
Férfi kézilabda MK - Elődöntős a címvédő Veszprém
... miatt nélkülöznie kellett vezetőedzőjét, Vladan Maticsot.
A hazaiak a hetedik percben voltak először eredményesek, majd a huszadik percben már három góllal vezettek a vendégek. A hajrában rossz cserék miatt hármas emberhátrányban játszott a Veszprém, de sikerült átvészelnie ezt az időszakot, és a szünetben már öt találat volt az előnye.
A második félidőben a Tatabánya eg...
2019-03-12 19:48:15
Női kézilabda BL - Meglepően simán nyert a Győri Audi ETO
... háromnegyedénél már tíz találat volt a különbség, de a győriek örömét beárnyékolta, hogy Fodor Csenge az ötödik gólja után kivált a játékból, mert a lába és a válla is megsérült.
A hajrában csupán a különbség volt a kérdés, és a gyorsabb kézilabdát játszó hazaiak végül kilenc találattal nyertek.
A CSM Bucuresti legeredményesebb játékosa a szerb Andrea Lekic volt, aki 15 ...
2019-01-26 21:16:31
1 2 3 4 5 6 7 
Címkék: Brit Nagydíj, Győri Audi ETO, Andela Janjus, Andreas Wolff, Németh Zsanett, Dejan Milosavljev, Marin Sego, Kametani Szakura, Székely Márton, Deményi Xavér, Vladan Maticsot, Fodor Csenge, Andrea Lekic, negyeddöntő első, címvédő Veszprém, kumamotói meccs, legelején eldőlt, európai csapat, karibi együttes, hajrában némileg, második félidőt, súlyos vereséget, magyar élvonalban, lengyel együttes, hajrában nyitott, mezőny legeredményesebb, második felvonásban, felek között, első menet, gánccsal levitte, pihenő után, első végén, mezőny végére, hajrában Hamilton, címvédő brit, leggyorsabb kört, bónuszpontot kapott, vendégek védekezése, magyar bajnokcsapat, 5-1-es sorozattal, második félidőben, japánok kétszer, gólt kaptak, magyarok számos, szünetben 12-8-ra, magyarok számára, japánok nyitott, vendégek lendülete, hajrában ismét, szünetben megint, második felvonás, hetedik percben, huszadik percben, hajrában rossz, győriek örömét, ötödik gólja, hajrában csupán, különbség volt, gyorsabb kézilabdát, szerb Andrea,
© 2013 TVN.HU Kft.