Belépés
Dr Hamer - a rák okairól
... Hamer bármely érzelmi konfliktus empirikus megoldására teszi a hangsúlyt, azonban hatásos lehet még a pszichoterápia, hipno - illetve regressziós terápia.

A ráktól vagy haláltól való félelem más konfliktusokat szülhet, a meglévők mellé. Fontos, hogy a beteg teljesen elutasítsa az ehhez hasonló gondolatokat a gyógyulás érdekében.

Egy egészséges ember, ak...
2021-01-15 22:04:30
1. évközi hét szerda 01.13
... Jézus is részt vállalt. Így akarta legyőzni halála által azt, aki a halálon uralkodott, tudniillik a sátánt; és így akarta felszabadítani azokat, akiket egész életükre rabszolgává tett a haláltól való félelem.
Hiszen Jézus nem az angyalokat karolta fel, hanem Ábrahám leszármazottak. Ezért minden tekintetben hasonlóvá kellett válnia testvéreihez, hogy irgalmas lehessen és Iste...
2021-01-13 11:39:50
Orth László versei III.
... szenvedjek,
Az hogy kínzó fájdalma legyen testemnek,
Akkor elhiszem, s elfogadom,
Úgy várom majd halálom.

Szökni nem tudunk, e kegyetlen fogságból,
Menekülésünk nincs a haláltól,
Érezzük, hogy vár minket, hívogat,
Közben biztos kacag nagyokat.

Várjuk, mikor kerül ránk a sor,
Mikor folyik vérünk, mint a vörös bor,
Mikor ...
2020-10-17 21:00:47
Orth László versei
... a szavak,
S a mélyből egyszer, talán előbújnak.

Értetek!

Nincs visszaút a pokol tornácáról,
Nem menekülhetsz a kínzó haláltól,
Van pokol, mi lent van a mélyben,
S van, mi rajt van a földi kérgen.
Ebben élünk egy életen át,
Ez tükrözi létünk fájdalmát.

Nézd meg a várost, balkáni állapo...
2020-10-16 22:15:28
Az új ember és az új világ
... világ

A Krisztus feltámadásának csodája alapvetően megváltoztatja a halál bálványozását, mi, emberek ugyanis gyakran e bálvány bűvkörébe kerülünk. Ott, ahol a halál jelenti a végsőt, a haláltól való félelem a daccal kapcsolódik össze. Ott, ahol a halál a végső, a földi élet minden vagy semmi. ... A földi életre mondott igen, illetve nem radikalitása tárja fel azt, hogy ...
2020-09-26 20:10:43
A törvény megtartása
... felhasználta a törvényadást, hogy elkészítse az útját annak, hogy Jézus Krisztust nekünk adja.
Akik elfogadták Jézus Krisztust, a valóságos szabadságot fogadták el. Nemcsak megszabadultunk a haláltól, hanem megtaníttatunk arra is, hogy miként kell élnünk. Nemcsak bocsánatot nyerünk rossz cselekedeteinkre, hanem megtaníttatunk arra is, hogy miként kell jót cselekedni.
És ...
2020-09-23 21:35:24
150 éves a győri zsinagóga
... ünnepségen:

1944 novemberében, itt ezen az úton, a zsinagóga előtt haladt el az a szekér ami a végsőkig elgyengült Radnóti Miklóst szállította az abdai ártérig. Talán egy órára sem volt a haláltól.
1944 januárjában, amikor a “Nem tudhatom" című versét, a magyar irodalom egyik legmegrázóbb költeményét írta, már tudta és látta a magyar zsidóság tragédiájá...
2020-09-23 06:30:57
fejlesztés alatt
... magukkal visznek egy TEK-est, annyira féltik az életüket. Egy globálisan halálos vírus viszont nem rémiszti meg az elitet, de nem ám!
13. Az emberek java fél a betegségektől és a haláltól, mégis önként felajánlkozva adatna be magának egy olyan oltást, amit a standard 5 éves tesztelés helyett pár hónap alatt piacra dobnak, mit sem sejtve a hosszútávú mellékhatásokról.
14....
2020-09-11 07:29:04
Szeptemberi áhítat és szerelmi háromszög
... én magát még egyszer meglátom az erkélyen szenvelegni, ha maga még egyszer csak egyetlen üzenetet, levelet, apróhirdetést, vagy csak jelt is ad, vagy jelet elfogad az én szerencsétlen haláltól és öregségtől -sajnos joggal -rettegő, gyönge jellemű uramtól, akkor én magát a nyilt utcán, a fia szeme láttára összeverem, mint egy haszontalan, rossz és ostoba dögöt, de az is lehet...
2020-09-02 17:13:26
Krisztus szeretete
... nem vonta kétségbe, hogy Jézus gyorsan elhárít majd minden akadályt, hogy megőrizze testvérüket a haláltól, Ő viszont ,,még két napig azon a helyen maradt, ahol volt".
Milyen döbbenetes helyzet: ,,még két napig"! Jézus nem azért maradt ott még két napig, mivel nem szer...
2020-08-12 07:48:37
1 2 3 .....................68 69 ...........102 103 ..........135 136 137 
Címkék: Orth László, Hiszen Jézus, Jézus Krisztust, Radnóti Miklóst, törvény megtartása, győri zsinagóga, ráktól vagy, meglévők mellé, beteg teljesen, ehhez hasonló, gyógyulás érdekében, egészséges ember, halálon uralkodott, haláltól való, angyalokat karolta, hogy kínzó, mélyből egyszer, pokol tornácáról, kínzó haláltól, földi kérgen, halál bálványozását, halál jelenti, daccal kapcsolódik, földi élet, földi életre, útját annak, valóságos szabadságot, zsinagóga előtt, végsőkig elgyengült, abdai ártérig, magyar irodalom, magyar zsidóság, globálisan halálos, emberek java, olyan oltást, hosszútávú mellékhatásokról, erkélyen szenvelegni, nyilt utcán, helyen maradt, cselekedeteinkre, mellékhatásokról, megszabadultunk, megtaníttatunk, felszabadítani, leszármazottak, megváltoztatja, feltámadásának, pszichoterápia, konfliktusokat, betegségektől, bálványozását, felajánlkozva, apróhirdetést, szerencsétlen, legmegrázóbb, radikalitása, menekülhetsz, testvéreihez, törvényadást, gondolatokat, novemberében, menekülésünk, felhasználta,
© 2013 TVN.HU Kft.