Belépés
Nagybaracskai halászlé
Nagybaracskai halászlé "Sobri" Jóska módra
Hozzávalók: 3 kg hal (ponty és lehetőleg más fajták is), 3 fej vöröshagyma (lúdtojásnyiak), 9-10 evőkanál fűszerpaprika, 1-2 db hüvelyes paprika, 1-3 db cseresznyepaprika, 1 db paradicsom, 1 gerezd fokhagyma, 1-2 db halászlékocka, tészta.
A kilós-másfél kilós friss pontyokat megtisztítjuk, felbontjuk, irdaljuk, daraboljuk. Vig...
2010-09-01 20:55:50
Körösi vegyes halászlé
... megrázzuk, hogy a haldarabok ne ragadjanak az edény aljára. Másik edénybe szedünk hallevet, ha forrni kezd, belerakjuk a belsőséget...
2010-09-01 19:58:14
Körösi halászlé
Hozzávalók:
3 kg vegyes hal (tisztított), 2 kg pontyfilé, 35 dkg hagyma, 4-5 db csípős zöldpaprika, 3 db közepes nagyságú paradicsom, 15-20 dkg őrölt paprika, 3-5 dkg erős csemegepaprika őrlemény, pirosarany, 4 gerezd fokhagyma, delikát ételízesítő, só
Elkészítése:
Alaplé: A tisztított halat, aprólékot, az összevágott fokhagymát és hagymát, zöldpaprikát és paradi...
2010-09-01 18:15:25
Halfesztivál......
... Szeged-környéki gasztronómiai hagyományokat ápolja. A Halfesztivál elengedhetetlen része a nyílt halfőző versenyt. A résztvevők két kategóriában versenyeznek, az egyikben a pontyból készült tiszai halászlét főznek, a másikban pedig minden más halételt készítenek szabad tűzön. A főzőversenynek nincs zsűrije, a közönség kóstolgat és pontozza az ételeket. A Halfesztivál kedvelt esemé...
2010-09-01 15:09:55
Halak a vasárnapi partira
...
...
2010-09-01 13:59:16
Antal Marikához utazom
... oldalon

Köszönőm a meghívást

Szeretnélek mg hívni hétvégére egy virtuális
Halászlé partira, mely vasárnap lesz itt a TVN oldalon[kep...
2010-09-01 12:58:26
Meruszning találkozó
... oldalon

Szeretnélek meg hívni hétvégére egy virtuális
Halászlé partira, mely vasárnap lesz itt a TVN oldalon
...
2010-09-01 09:15:59
Kalocsai halászlé
Elkészítése: Tésztával készül. 120 g. lisztből 1 tojással és sóval kemény tésztát gyúrunk, majd kinyújtva gyufaszálnyi metéltre vágjuk. A tésztát a sütőben zsír nélkül megszárítjuk, nem pirítjuk, s ha forró, akkor tesszük a halászlébe, amikor a hal már majdnem puha....
2010-09-01 06:03:50
Fajszi halászlé
Fajszi halászlé
Hozzávalók: Fél kg apróhal, fél kg nagyobb hal (ponty, harcsa, kecsege stb.), 5 dkg zsír, 3 nagy fej hagyma, 1 ek paprika, só, halászlétészta
Elkészítése: A bográcsban felhevítem a zsírt, a hagymát apróra vágom, és a zsírban megpirítom, meghintem a paprikával, és felengedem kb. 3 liternyi vízzel. Mikor forr, beleteszem az apróhalat és háromnegyed órán ...
2010-08-31 19:41:35
Maroka partyt szervez :)
... oldalon
Szeretnélek mg hívni hétvégére egy virtuális
Halászlé partira, mely vasárnap lesz itt a TVN oldalon
...
2010-08-31 19:07:09
1 2 3 .......................71 72 ............107 108 109 ..........142 143 144 
Címkék: Antal Marikához, vasárnapi partira, kilós-másfél kilós, edény aljára, tisztított halat, összevágott fokhagymát, nyílt halfőző, pontyból készült, másikban pedig, főzőversenynek nincs, közönség kóstolgat, sütőben zsír, bográcsban felhevítem, hagymát apróra, zsírban megpirítom, elengedhetetlen, főzőversenynek, csemegepaprika, halászlétészta, fűszerpaprika, nagybaracskai, lúdtojásnyiak, halászlékocka, gasztronómiai, megtisztítjuk, hagyományokat, versenyeznek, kategóriában, halfesztivál, zöldpaprikát, megszárítjuk, gyufaszálnyi, szeretnélek, összevágott, elkészítése, ételízesítő, zöldpaprika, vöröshagyma, háromnegyed, beleteszem, ragadjanak, belerakjuk, belsőséget, haldarabok, daraboljuk, felhevítem, paprikával, felbontjuk, hozzávalók, tisztított, résztvevők, halászlébe, felengedem, megpirítom, paradicsom, meruszning, fokhagymát, készítenek, bográcsban, pirosarany, virtuális, hétvégére, találkozó, tésztával, vasárnapi, marikához, lehetőleg, fokhagyma, meghintem, aprólékot, apróhalat,
© 2013 TVN.HU Kft.