Belépés
Atilla szent koronája...

Atilla szent koronája

A szakemberek között élénk vita folyik a Szentkoronánk történetéről. Ma már tudjuk, hogy nem két koronából rakták össze, amint a római egyház tanította, hanem egységesen készített, ötvösi remekmû, az ,,ATYA-ANYA-FIÚ" Szentháro...
2019-01-06 15:34:16
Közeledjünk Istenhez
... fél órája bolyongtam így összeszorult szívvel, amikor valahol messze parányi fényességet láttam felragyogni. Ez a kis fény jelentette akkor számomra az életet. Tudtam, ha abba az irányba haladok, előbb-utóbb odaérek, ha azonban szem elől tévesztem, végem.
A keleti bölcsek is úgy mentek a csillag után, mint akkor én, a fényre vigyázva. Mins nagyobbra és nagyobbra növekedett, a...
2018-12-26 17:07:23
Vona Erzsébet Cecília
... rendben.

MAGASLESEN


Szállnak a lepkék, zöldell a rét,
Fűben ugrándoznak az őzikék.
Előttem egy időverte, egyenes,
Fából ácsolt, hatalmas magasles.

Létra fokán lassan, tétován hal...
2018-12-10 20:00:48
Szijjártó: a magyar kormány nem hátrál
...
Nathalie Loiseau a L'Obs magazinnak adott interjújában azt mondta, történelmi harcot kell vívni a magyar kormány ellen, Magyarország ugyanis rossz úton halad és meg kell állítani az európai radikálisokat. Szerinte Magyarországon veszélyben van a jogállamiság: problémás a sajtópluralizmus kormányzati redukálása és fenyegetett helyzetben van a bírói rendszer is.
Szijjártó ...
2018-10-08 09:51:01
Japán Nagydíj - Hamilton rajt-cél győzelemmel karnyújtásnyira a vb-címtől
...
A 33 éves versenyzőnek ez az idei kilencedik, egyben pályafutása 71. futamgyőzelme, előnye az összetettben pedig négy futammal az idény vége előtt 67 pontra duzzadt a most hatodikként célba érő négyszeres vb-győztes Sebastian Vettellel, a Ferrari német pilótájával szemben.
Hamilton mögött vasárnap csapattársa, a finn Valtteri Bottas végzett, míg Max Verstappen, a Red Bul...
2018-10-07 09:10:50
Külföldi csapatok haladnak át konvojban az országon a hétvégén
...
Az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata a rendőrség honlapján megjelent közleményben azt írta: Szerbiában a NATO katasztrófavédelmi gyakorlatán 35 ország képviselteti magát, a külföldi csapatok zárt konvojban, rendőri felvezetéssel haladnak át Magyarország területén.

A csapatok szombat délelőtt a Záhony - M3-as autópálya - Budapest szakaszon, dél...
2018-10-06 07:04:53
Orosz Nagydíj - Hamilton 70. futamgyőzelme, közel az ötödik vb-cím
...
A 33 éves versenyzőnek ez volt az idei nyolcadik, egyben pályafutása 70. futamgyőzelme. Előnye az összetett élén 50 pontosra nőtt legfőbb riválisával, a szintén négyszeres vb-győztes, Szocsiban most harmadikként célba érő Sebastian Vettellel, a Ferrari német pilótájával szemben.
Az oroszországi futamot Hamilton csapattársa, a pole pozícióból startoló finn Valtteri Bottas...
2018-09-30 15:11:38
Szép írások
..."Különös dolog a tanulás; minél tovább haladok, annál több olyan dolgot látok, aminek eddig a létezéséről sem tudtam. Röviddel ezelőtt még ostobán azt gondoltam, hogy mindent meg tudok tanulni, a világ minden tudományát. Most csupán azt remélem, hogy tudomást vehetek a létezéséről, és felfoghatok egy szemernyit belőle. Van erre idő?"
(Daniel Keyes)


...
2018-09-27 21:02:41
Tarsoly Beke Tamás
Tarsoly Beke Tamás

Szívem útját követem

Szívem útját követem
mint egy hű szolga
haladok, haladok,
néha csak araszolva.

De útelágazások, zsákutcák
hiába jönnek szembe
nem tudnak félelmet ültetni
felvértezett szívembe.

Mert hajt ősi vérem
megállíthatatlanul
szeretlek, szeretlek
a földön innen és ...
2018-08-24 08:31:33
Hajdu Sára versei
... mert mások akarják megszabni miről írjak, hogy nézzek ki , vagy milyen képet mutassak magamról. Nem fogok behódolni soha ezeknek az elvárásoknak, mert akkor letérnék arról az útról amin haladok, amely elvezet önmagamhoz, és értelmet ad a sokszor értelmetlennek vélt dolgoknak.

- "Ez itt az Őrült nők ketrece, ahol mindenki az lehet aki ,vagy épp az, aki lenni akar. De mu...
2018-08-19 18:00:49
1 2 3 ..............................96 97 ...............145 146 ...............192 193 194 
Címkék: Közeledjünk Istenhez, Vona Erzsébet Cecília, Japán Nagydíj, Orosz Nagydíj, Tarsoly Beke Tamás, Hajdu Sára, Nathalie Loiseau, Szerinte Magyarországon, Sebastian Vettellel, Valtteri Bottas, Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata, Daniel Keyes, magyar kormány, ötödik vb-cím, szakemberek között, római egyház, irányba haladok, keleti bölcsek, csillag után, fényre vigyázva, európai radikálisokat, sajtópluralizmus kormányzati, bírói rendszer, idei kilencedik, összetettben pedig, idény vége, most hatodikként, finn Valtteri, rendőrség honlapján, külföldi csapatok, csapatok szombat, idei nyolcadik, összetett élén, szintén négyszeres, oroszországi futamot, pole pozícióból, világ minden, szemernyit belőle, földön innen, útról amin, sokszor értelmetlennek, sajtópluralizmus, karnyújtásnyira, értelmetlennek, magyarországon, felvezetéssel, radikálisokat, szentkoronánk, futamgyőzelme, főkapitányság, kommunikációs, harmadikként, versenyzőnek, elvárásoknak, oroszországi, összetettben, közleményben,
© 2013 TVN.HU Kft.