Belépés
Egyem-ne egyem?
... allergiát okoz
.
E161g Kantaxantin ??
Természetes anyagként a rákokban fordul elő. Narancsszínű élelmiszerfesték-változatát szintetikus úton állítják elő. Az E161g bár a haleledelben tiltott, a pisztrángok "átszínezéséhez" mégis ezt használják. Kiegészítő anyagként bekeverik a baromfitápszerbe is (a tojássárgája "természetes" színének beállításához ill. a csirke bőr...
2023-03-04 11:12:22
E számok
Klári Bartal.............................. .................................... ...................2012-06-13 , 16:08

E- számok

Figyelj a veszélyes élelmiszer adalékokra!

A Düsseldorfi Orvosi Egyetem gyermekklinikának megállapításai

1.Semlegesek:
E 100,101,103,104,105,111,121,122,126...
2012-06-13 16:18:15
Tvn konyha A titokzatos E-betű
A titokzatos E-betűkről

kémiát már évszázadok óta használják az élelmiszeriparban. Az elsô próbálkozások természetesen még nem az adalékanyagok hozzáadásáról, a szín, az íz stb., megóvásáról szólak. Eleink az élelmiszerek eltarthatóságának idejét akarták növelni. Kezdetben aszalták, szárították a gyümölcsöket, a bogyókat. Azután megjelent a sóval való tartósítás, az er...
2011-08-09 19:19:43
E-Számok magyarázata
... allergiát okoz
.
E161g Kantaxantin ??
Természetes anyagként a rákokban fordul elő. Narancsszínű élelmiszerfesték-változatát szintetikus úton állítják elő. Az E161g bár a haleledelben tiltott, a pisztrángok "átszínezéséhez" mégis ezt használják. Kiegészítő anyagként bekeverik a baromfitápszerbe is (a tojássárgája "természetes" színének beállításához ill. a csirke bő...
2011-03-07 08:47:55
E- Számok magyarázata!
... allergiát okoz
.
E161g Kantaxantin ??
Természetes anyagként a rákokban fordul elő. Narancsszínű élelmiszerfesték-változatát szintetikus úton állítják elő. Az E161g bár a haleledelben tiltott, a pisztrángok "átszínezéséhez" mégis ezt használják. Kiegészítő anyagként bekeverik a baromfitápszerbe is (a tojássárgája "természetes" színének beállításához ill. a csirke bő...
2011-02-17 17:30:38
E 100-as csoport a SZÍNEZÉKEK
... allergiát okoz.

E161g Kantaxantin ??
Természetes anyagként a rákokban fordul elő. Narancsszínű élelmiszerfesték-változatát szintetikus úton állítják elő. Az E161g bár a haleledelben tiltott, a pisztrángok "átszínezéséhez" mégis ezt használják. Kiegészítő anyagként bekeverik a baromfitápszerbe is (a tojássárgája "természetes" színének beállításához ill. a csirke bő...
2010-12-02 17:07:58
1 
Címkék: E161g Kantaxantin, Klári Bartal, Düsseldorfi Orvosi Egyetem, titokzatos E-betű, rákokban fordul, haleledelben tiltott, titokzatos E-betűkről, elsô próbálkozások, adalékanyagok hozzáadásáról, élelmiszerek eltarthatóságának, sóval való, élelmiszerfesték, baromfitápszerbe, átszínezéséhez, megállapításai, adalékanyagok, beállításához, természetesen, próbálkozások, hozzáadásáról, tojássárgája, gyümölcsöket, haleledelben, narancsszínű, élelmiszerek, magyarázata, természetes, kantaxantin, düsseldorfi, pisztrángok, szintetikus, szárították, megóvásáról, kiegészítő, használják, titokzatos, változatát, adalékokra, semlegesek, évszázadok, élelmiszer, tartósítás, színezékek, anyagként, bekeverik, megjelent, allergiát, kezdetben, veszélyes, rákokban, állítják, színének, aszalták, betűkről, bogyókat, csoport, tiltott, akarták, növelni, figyelj, egyetem, csirke, fordul, számok, kémiát, konyha, szólak, eleink, bartal, orvosi, azután,
© 2013 TVN.HU Kft.