Belépés
MLSZ: egyszerűsödik a jegyvásárlás
... strandlabdarúgás teljes működése kikerül az MLSZ versenyrendszeréből, így a sportág önálló szakmai, pénzügyi és szervezeti felépítés mellett folytathatja tevékenységét.
Az elnökség beszámolót hallgatott meg a 2020-as, részben hazai rendezésű Európa-bajnokság szervezésének előrehaladásáról. Az UEFA másfél év múlva történetének legnagyobb rendezvényét bonyolítja le a kontinens ...
2019-01-15 19:42:46
Tompa Mihály: A VILÁGLÁTÓ.
... kívül más ott,
Vén embertől soha nem kérnek tanácsot;
És ha Újmezőn a dolgokat tekintem:
Apám, mondhatom, hogy jól megy ottan minden!»

Az öreg figyelve hallgatott minden szót,
És se jót, se roszat a beszédre nem szólt;
Hanem később, midőn már évek folyának,
Felhozá a három községet fiának:

,Bizony én szivemnek teljesítnéd ...
2019-01-14 11:54:22
Ítélkezés
... ügy valamennyi tényezőjével megismerkedhetnénk, igazságtalanabbul cselekszünk, mint a világ jogrendszere, és érvényes ránk a Példabeszédek 18,13: ,,Aki arra felel, amit meg sem hallgatott, azt bolondnak tartják és megpirongatják."

Amikor Cibá azt közölte Dáviddal, hogy Méfibóset a trónjára tör, azt Dávid minden további nélkül elhitte, és Cibának adta Méfibóset mind...
2019-01-11 09:16:56
Meghalt Ámosz Oz világhírű izraeli író
... egyetemre iratkozott be. Anyja a cári birodalomban, az ukrajnai Rovnóban született, és mielőtt Palesztinába vándorolt volna ki az erősödő antiszemitizmus elől, a prágai Károly Egyetemen hallgatott filozófiát és történelmet.
A két európai értelmiségi identitású és kultúrájú fiatal a jeruzsálemi egyetemen szeretett egymásba, de beilleszkedésük a palesztinai életbe nem volt egys...
2018-12-28 16:50:30
Lövöldözés volt egy nagykanizsai áruháznál
...
Bán Kitti elmondta: csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság büntette miatt indítottak eljárást. A rendőrség egy 39 éves férfit gyanúsítottként hallgatott ki, majd őrizetbe vette.
A zaol.hu szerint két ember vitája úgy elfajult, hogy egyikük több lövést is leadott.
Az MTI más forrásból úgy tudja, hogy gázriasztófegyverrel lőtt a később elfogott elkövető....
2018-12-20 18:17:53
Elhunyt Grendel Lajos Kossuth-díjas szlovákiai magyar író
...
Grendel Lajos 1948. április 6-án született Léván, értelmiségi családban. A helyi magyar gimnáziumban érettségizett, 1966-tól a pozsonyi Komensky Egyetemen matematikát és fizikát hallgatott, majd szakot váltott, és 1973-ban magyar-angol szakon diplomázott.
Egyetemistaként a József Attila Ifjúsági Klub estjeit látogatta, első írása is a klub később betiltott lapjában, a Ha...
2018-12-19 08:51:03
Szárnytörött lélek
... kiáltott,
és görnyedve is - vittük
a súlyos hazugságot.

Tűz volt az ismételt szólam,
mint őserő ránk úgy hatott -
A lelkünk volt láncra verv...
2018-12-16 16:23:07
Érdekesség
... kapott, amikor nem sokkal később egy lány is szinte ugyanilyen okból halt meg. Állítólag nem vámpírok, hanem egy óriási mutáns pók okozta a két ember halálát. Az esetről az ukrán média hallgatott, de egy török újság megírta, és ők azt is megtudták, hogy férfiak lángszórókkal keresték a liftnél lakó hatalmas pókot, de azt nem tudjuk, hogy megtalálták-e.

...
2018-12-11 21:35:50
Krónika 3. rész (kérdések)
... Belügyminisztérium parlamenti államtitkára azt felelte: a nyomozás fokozott ügyészi felügyelet mellett zajlik, tömegszerencsétlenséget okozó gondatlan veszélyeztetés miatt. A nyomozóhatóság 105 tanút hallgatott ki, több bizonyítási kísérletet folytatott le, számos szakértőt kérdezett meg.
Közölte azt is: a Közlekedésbiztonsági Szervezet ajánlásokat fogalmazott meg a balesete...
2018-12-03 15:18:37
Újabb gyanúsítottat hallgattak ki az időskorúakat érintő ingatlancsalási ügyben
...
Üveges Andrea közleményében felidézte: a Budapesti Nyomozó Ügyészség mintegy két héttel ezelőtt összehangolt akcióban tíz embert - köztük négy ügyvédet - hallgatott ki gyanúsítottként időskorúak sérelmére elkövetett bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt. A nyomozó ügyészek a napokban egy újabb gyanúsítottat, egy 29 éves nőt is kihallgattak.
A rendelkezésre álló ada...
2018-12-01 11:01:48
1 2 3 ...............364 365 .......546 547 ........727 728 729 
Címkék: Tompa Mihály, Meghalt Ámosz Oz, Elhunyt Grendel Lajos Kossuth-díjas, Amikor Cibá, Károly Egyetemen, Grendel Lajos, Komensky Egyetemen, József Attila Ifjúsági Klub, Közlekedésbiztonsági Szervezet, Üveges Andrea, Budapesti Nyomozó Ügyészség, nagykanizsai áruháznál, időskorúakat érintő, sportág önálló, elnökség beszámolót, dolgokat tekintem, öreg figyelve, három községet, világ jogrendszere, cári birodalomban, ukrajnai Rovnóban, erősödő antiszemitizmus, prágai Károly, jeruzsálemi egyetemen, palesztinai életbe, később elfogott, helyi magyar, pozsonyi Komensky, klub később, súlyos hazugságot, ismételt szólam, lelkünk volt, óriási mutáns, ukrán média, török újság, liftnél lakó, nyomozás fokozott, nyomozó ügyészek, újabb gyanúsítottat, rendelkezésre álló, előrehaladásáról, strandlabdarúgás, beilleszkedésük, felfegyverkezve, gyanúsítottként, ingatlancsalási, egyetemistaként, antiszemitizmus, bűncselekmények, megpirongatják, nyomozóhatóság, veszélyeztetés, rendelkezésre, egyszerűsödik, lángszórókkal,
© 2013 TVN.HU Kft.