Belépés
Keresztes Szent János áldozópap és egyháztanító
... világ fejedelmei közül ezt senki sem értette meg, mert ha megértették volna, nem feszítették volna keresztre a dicsőség Urát. Így érvényre jut az írás szava:
Szem nem látta, fül nem hallotta, emberi szív fel nem fogta, amit Isten azoknak készített, akik szeretik őt.
Nekünk azonban Szentlelke által kinyilatkoztatta ezt Isten, mert a Lélek mindent ismer, még Isten mélysége...
2018-12-14 08:18:00
Az én életem ma - AZ ÖRÖKÖSÖK
... megőrizte az igazságot. Az üdvözültek láthatják Isten Paradicsomát, Ádám otthonát, eredeti szépségében. Meghallják a hangot, amely gyönyörűségesebb minden zenénél, melyet halandó fül valaha is hallott: Küzdelmetek véget ért! ,,Jöjjetek, Atyámnak áldottai, örököljétek az országot, amely számotokra készíttetett a világ megalapítása óta."

Most teljesedik be Meg...
2018-12-13 17:50:25
Fővárosi Közgyűlés - A képviselők támogatták az e-jegyrendszer projektjének átalakítását
... és az igazgatóság elnöke a főpolgármester főtanácsadója - mondta, megjegyezve azt is: a BKK korábbi vezetője szerint szakmailag megalapozott szerződést kötöttek, és ennek cáfolatát nem hallotta.
Gál József (LMP) azt mondta: ez a projekt lesz "a Fidesz Alstom-ügye" a fővárosban, és ha nem szavazzák meg a vizsgálóbizottság felállítását, akkor az beér egy beismeréssel.
V. N...
2018-12-12 18:22:49
2. adventi hét szerda 11.12.
... miatt el nem marad egy sem. Miért mondod ezt, Jákob, miért beszélsz így, Izrael: »Sorsom el van rejtve az Úr elől, és igazságom elkerüli Istenem figyelmét«? Hát nem tudod és nem hallottad még, hogy örökkévaló Isten az Úr? Ő teremtette a föld határait. Nem lankad el és nem fárad el, és bölcsessége kifürkészhetetlen. Erőt ad a fáradtaknak, és gyámolítja a kimerültét. Még a...
2018-12-12 10:22:55
Az engedelmesség és a mások hatalmának elviselése
... szívesen másokét.
Ha a te véleményed helyes, de azt Istenért elhagyva mást követsz, az nagyobb előmeneteledre szolgál.
Gyakran hallottam, hogy biztonságosabb hallgatni valakire, tanácsot elfogadni, mint adni.
Megeshetik, hogy ha mégoly helyes is valakinek a véleménye, az, hogy a máséba nem
nyugszik bele, bár ú...
2018-12-12 07:54:08
Presser Gábor: Ugye mi jó barátok vagyunk?
... R2.

4. Én a pénzemet adtam neked,
De a pénzemért nem kaptam semmit,
És mi együtt néztük a kirakatot.

R1.

5. Én a fülemet adtam neked,
De te hallottál valamit rólam,
És mi nem beszélgettünk éveken át.

R1.

R1. : Ugye, mi jó, ugye, mi jó,
Ugye, mi jó barátok vagyunk? :
R1'., R1'.

...
2018-12-12 03:45:19
Kérdések-válaszok
... hit, és nem holt hit. Az élő hit alakul, fejlődik, változik. És ne lenne jó a műfenyő? A műfenyő műanyag. Előbb utóbb kidobódik, és a műanyag nem bomlik, szennyezi a környezetet, és nem hallottam még, hogy a műfenyőkre külön szakosodna valaki az újra gyűjtésükre, és újra feldolgozásukra. Különben is tele vannak káros festékanyaggal. Ezzel szemben az élő fenyővel munkát adsz sok te...
2018-12-11 15:28:50
Szent I. Damazusz pápa ünnepe 12.11.
... vagytok, ha megteszitek, amit parancsolok nektek.
Nem mondalak titeket többé szolgának, mert a szolga nem tudja, mit tesz az ura. Barátaimnak mondalak benneteket, mert mindazt, amit hallottam Atyámtól, tudtul adtam nektek.
Nem ti választottatok engem, hanem én választottalak titeket; és arra rendeltelek, hogy elmenjetek és gyümölcsöt hozzatok: maradandó gyümölcsöt. Bármi...
2018-12-11 12:19:42
Szép napot mindenkinek!
... Marcellel:

,,Nem mindegy! És a világ szempontjából egyáltalában nem mindegy, hogyan él
Magyarország és milyen helyet foglal el az európai népek között. Azelőtt keveset hallottam Magyarország felöl és csak Tuszkay Ödön dr. főorvos barátomnak köszönhetem, hogy figyelmem ráirányult erre az értékes országra.


SZOMAHÁZY István, Steiner Arnold
...
2018-12-11 09:26:11
Szabó Gita: A hegyi boszorkány
... hegyet.

Kisebb nagyobb csoportok is mentek előttem, de nem akartam egyikhez sem csatlakozni.
Kinéztem egy turistajelzési útvonalat, és azon elindultam.
Egyre távolabbról hallottam az emberek hangját, de élveztem az egyedüllétet.
Az út elég meredek volt.
Már több mint 2 órája mentem felfelé, mikor erős hascsikarás jött rám.
Ennek a fele sem tréfa...
2018-12-11 07:33:16
1 2 3 ............2442 2443 ......3663 3664 ......4883 4884 4885 
Címkék: Keresztes Szent János, Fővárosi Közgyűlés, Presser Gábor, Szent, Szabó Gita, Isten Paradicsomát, Fidesz Alstom-ügye, Tuszkay Ödön, SZOMAHÁZY István, Steiner Arnold, képviselők támogatták, e-jegyrendszer projektjének, mások hatalmának, hegyi boszorkány, dicsőség Urát, írás szava, üdvözültek láthatják, világ megalapítása, igazgatóság elnöke, főpolgármester főtanácsadója, projekt lesz, vizsgálóbizottság felállítását, föld határait, nagyobb előmeneteledre, pénzemet adtam, fülemet adtam, műfenyő műanyag, műfenyőkre külön, újra gyűjtésükre, világ szempontjából, európai népek, értékes országra, turistajelzési útvonalat, emberek hangját, kinyilatkoztatta, gyönyörűségesebb, feldolgozásukra, biztonságosabb, festékanyaggal, választottatok, választottalak, turistajelzési, főpolgármester, előmeneteledre, szempontjából, engedelmesség, beszélgettünk, főtanácsadója, egyáltalában, magyarország, megalapozott, egyháztanító, átalakítását, projektjének, paradicsomát, beismeréssel, felállítását, jegyrendszer, megalapítása,
© 2013 TVN.HU Kft.