Belépés
x
... evőkanál méz, 1 dl vörösbor, 5-6 szem szegfűszeg, egy csapott mokkáskanálnyi őrölt fahéj, 1 evőkanál keményítő, 3 dkg vaj, 3-4 dkg mazsola.
A mazsolát 1-2 órával a főzés előtt beáztatom a borba.
Fölforralok 1 - 1,2 l vizet és beleteszem a meggyet, egy csipetnyi sót, majd 2-3 perc múlva a lereszelt citromhéjat, szegfűszeget, fahéjat, mézet és citromfüvet. Simára keverem...
2011-03-20 08:45:28
1 
Címkék: csapott mokkáskanálnyi, főzés előtt, lereszelt citromhéjat, mokkáskanálnyi, szegfűszeget, fölforralok, citromhéjat, citromfüvet, beleteszem, szegfűszeg, keményítő, lereszelt, csipetnyi, beáztatom, mazsolát, evőkanál, vörösbor, meggyet, fahéjat, mazsola, keverem, csapott, órával, simára, őrölt, mézet, borba, múlva, vizet, előtt, fahéj, főzés,
© 2013 TVN.HU Kft.