TVN.HU
Receptbázis
Képtár
Blog
Tudjátok?
Továbbiak »
Szótár
Fecsegj
Jó Forrás
KiNeHagyd!
Belépés
Szegedi halászlé
* 3,5 kg ponty
* 3,5 kg harcsa
* 5 nagy fej vöröshagyma
* só
* erős paprika
* szegedi őrölt paprika
* 2 halászlé kocka
elkészítés
1. A megtisztított hal fejét, illetve farok részét levágjuk, úgy hogy némi hús mara...
2010-07-16 16:35:32
1
Címkék:
megtisztított
,
vöröshagyma
,
elkészítés
,
halászlé
,
levágjuk
,
paprika
,
illetve
,
szegedi
,
nosalty
,
recept
,
harcsa
,
részét
,
őrölt
,
ponty
,
farok
,
files
,
kocka
,
kepek
,
fejét
,
© 2013 TVN.HU Kft.