Belépés
Varga Judit: bevándorláspárti bosszúhadjárat volt a brüsszeli meghallgatás
... lehetne zárni - mondta Varga Judit.
Magyarország évszázadok óta védi Európát, védi a keresztény kultúrát, az európai identitást, az európai életmódot. Egy ilyen tagállamot nem támadni, hanem támogatni kellene - tette hozzá az igazságügyi miniszter.
Az Európai Parlament 2018 szeptemberében állásfoglalást fogadott el, amelyben azt javasolta, hogy a tanács az Európai Unióró...
2019-09-16 22:53:11
A szőlőtermelés és a sajtolás művészete
... számítják magukat a szőlőtermelő népek, mint a bortalanok, például a kimmeriaiak, ami igazán figyelemre méltó. Mert azt jelenti, hogy a civilizáció nem értelem és szépen tagolt józanság kérdése, hanem ellenkezőleg, a lelkesedéshez van köze, a mámorhoz és az üdített érzéshez."
(Thomas Mann)
...
2019-09-16 22:23:32
Hidvéghi: a magyar kormány élenjár az erdőtelepítésekben
... az az alázat és gondolkodásmód, amivel az erdészek bírnak. Miközben ők gondozzák a faji sokféleség fenntartásának egyik zálogát jelentő erdőinket, a világ többségével ellentétben nem 1-2, hanem 20-30 év távlatában gondolkoznak".
Hozzászólásában Hidvéghi Balázs rámutatott: Magyarország területének több mint egyötöde erdő, illetve az erdősítési program keretében idén tavasszal ...
2019-09-16 21:42:50
Fürjes Balázs: A világpremier után Budapestet rendezhetné a második World Urban Games-t is
... lebontani az akadályokat, a sportot behozni a városba és közel vinni az emberekhez, szabaddá tenni a belépést, egész napos családi élményt kínálni, miközben a nézők nem puszta szemlélők, hanem résztvevők, akik minden sportot ki is próbálhatnak, és a sportesemény kulturális és zenei fesztivál is egyben" - emelte ki Fürjes Balázs, a szervezőbizottság elnöke.
Fürjes Balázs hangs...
2019-09-16 21:02:51
Donald Trump energetikai segítséget ígért Washington szövetségeseinek
... segítünk majd a szövetségeseinknek" - írta az amerikai elnök a Twitteren hétfőn.
Mikroblog-bejegyzésében Trump hangsúlyozta, hogy az Egyesült Államok - "neki köszönhetően" - ma nem behoz, hanem exportál energiát, és mára a világ első számú energiatermelője lett.
Az amerikai energiaügyi minisztérium adatai szerint az Egyesült Államok 2018-ban napi 18 millió hordó nyersol...
2019-09-16 19:42:47
Süli János: A magyar kormány felelősen döntött, hogy a megújuló energiaforrások mellett hosszú távon épít az at
... folyamatosan rendelkezésre álló és biztonságos villamos energia álljon rendelkezésre, ennek a garanciája a két új paksi blokk....
2019-09-16 19:32:46
Harmónia......
... kenyered, figyelj azokra, akiknek nem jutott. Adj a magadéból, és akkor a szűkebb időkben neked is jutni fog. Becsüld meg a kenyeret!
Kóstold meg ma a búzát, ne csak kenyér formájában, hanem önálló alakjában is. Egyél búzacsírát, tört búzát vagy búzás édességet. Csíráztass. A grízes étel is búzadara alapú.
A búzaszem csak sokadmagával képez igazi értéket - s egymaga képe...
2019-09-16 18:20:45
Önkormányzat 2019 - Az NVB elutasította a fellebbezést Berki Krisztián nyilvántartásba vétele ügyében
... ajánlások eredetének megkérdőjelezhető tisztasága miatt. A beadvány szerint a Berki Krisztián által összegyűjtött több mint tízezer aláírás nem k...
2019-09-16 16:52:35
Mese a sündisznóról
...
Milyen türelmetlen voltam, és milyen értetlen gondolta. Megbuktam
szeretetből. És újra könnyek gördültek végig az arcán. De ezek már nem a
sértettség, hanem a megbánás tisztító könnyei voltak.
,,Te voltál az egyetlen, aki. Az egyetlen!"

Egy pillanatig még erőt gyűjtött, aztán letörölte könnyeit, és...
2019-09-16 16:34:30
Zelenszkij bízik abban, hogy Franciaország és Németország támogatni fogja Ukrajnát a normandiai találkozón
... hangsúlyozta, hogy a választásokig Oroszországnak minden csapatát ki kell vonnia a Donyec-medencéből.
Hangsúlyozta továbbá, hogy az ukrán fél nem pusztán felvetni akarja az említett kérdéseket, hanem megoldani azokat. Szavai szerint a normandiai négyek szeptember 2-i tanácsadói szintű találkozóján már egyeztették ezeket a kérdéseket.
A leginkább vitatott kérdés Kijev és ...
2019-09-16 16:32:25
1 2 3 .........14299 14300 .....21449 21450 .....28598 28599 28600 
Címkék: Varga Judit, Fürjes Balázs, World Urban Games-t, Donald Trump, Süli János, Berki Krisztián, Európai Parlament, Európai Unióró, Thomas Mann, Hozzászólásában Hidvéghi Balázs, Mikroblog-bejegyzésében Trump, Egyesült Államok, brüsszeli meghallgatás, sajtolás művészete, magyar kormány, világpremier után, második World, megújuló energiaforrások, fellebbezést Berki, normandiai találkozón, keresztény kultúrát, európai identitást, európai életmódot, ilyen tagállamot, igazságügyi miniszter, szőlőtermelő népek, üdített érzéshez, erdészek bírnak, faji sokféleség, világ többségével, erdősítési program, sportot behozni, sportesemény kulturális, szervezőbizottság elnöke, amerikai elnök, világ első, amerikai energiaügyi, szűkebb időkben, grízes étel, búzaszem csak, beadvány szerint, megbánás tisztító, választásokig Oroszországnak, említett kérdéseket, normandiai négyek, leginkább vitatott, szövetségeseinek, energiatermelője, bevándorláspárti, nyilvántartásba, hozzászólásában, energiaforrások, bosszúhadjárat,
© 2013 TVN.HU Kft.