Belépés
Koronavírus - Huszonnéggyel nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon
... a rendőrséget. Ha valaki az országba visszatérve mentesülni szeretne a karantén alól, azt negatív PCR-teszt esetén teheti meg, amelyet a saját költségén kell elvégeztetnie.
Hangsúlyozták: az elmúlt napokban diagnosztizált új fertőzések arra figyelmeztetnek, a megelőzés legfontosabb módja most az, hogy akinek tünetei vannak, ne menjen közösségbe.
Az utóbbi időben az új ...
2020-08-15 10:31:19
Hitelminősítés - Elemző: várható volt a hitelminősítők döntése
...
Molnár Dániel kiemelte: az utóbbi évek során a hitelminősítők mindig azt hangsúlyozták, hogy a hosszú távú folyamatokat vizsgálják, az eltérés ettől a gyakorlattól nagy meglepetést okozott volna.
Az elemző szerint a hitelminősítés fenntartása mellett szólt, hogy a magyar gazdaság erős fundamentumokkal lépett be a válságba. A 2008-as válság óta eltelt időszakban jelentős...
2020-08-15 09:31:27
Felmérés: majdnem minden második hajléktalan közterületen húzza meg magát
... "súlyosan nem igaz". Jelentős részük egyáltalán nem fogyaszt alkoholt, vagy csak nagyon kicsi mennyiségben - írták, hozzátéve, hogy nem is telne rá nekik.
A felmérését végzők hangsúlyozták: a február 3-ai adatfelvétel önkéntes, és nem célja a hajléktalanok számának a mérése. Ugyanakkor a felmérés alapján megállapítható, hogy idén február 3-án is legalább 2100 ember aludt "fed...
2020-08-14 14:53:07
Koronavírus - Negyvennel nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon
... kérte a rendőrséget. Ha valaki az országba visszatérve mentesülni szeretne a karantén alól, ezt negatív PCR-teszt esetén teheti meg, amelyet a saját költségén kell elvégeztetnie.
Hangsúlyozták: az elmúlt napokban diagnosztizált új fertőzések arra figyelmeztetnek, a megelőzés legfontosabb módja most az, hogy akinek tünetei vannak, az ne menjen közösségbe.
Az utóbbi időbe...
2020-08-14 09:41:45
MNB: félre akarta vezetni a befektetőket a SET GROUP stratégiai igazgatója
... hogy felkeltse az MNB figyelmét annak érdekében, hogy a hatóság a kérdéses napon végrehajtott tranzakciók vizsgálatára piacfelügyeleti eljárást folytasson le.
A közleményben hangsúlyozták, az ügyfél a megbízásaival tiltott piaci manipulációt valósított meg. Ilyennek minősül minden olyan tranzakció vagy egyéb magatartás, amely többek között a pénzügyi eszközök keresleti-kínála...
2020-08-14 09:21:22
Koronavírus - Leszállíthatják a BKK járatairól a maszk nélkül utazókat
... figyelmet a szabály betartására.
Aki ezt figyelmen kívül hagyja, ezzel utastársai egészségét veszélyezteti, az az utazási feltételek szerint ki is zárható a szolgáltatásból - hangsúlyozták.
Fontos tudni, hogy az ellenőröknek is kötelező a maszkviselet; ha valaki közülük bizonyíthatóan nem tartja be az egészségvédelmi előírásokat, azzal szemben a BKK "munkajogi következ...
2020-08-14 09:11:40
A Graphisoft Park SE 2,14 millió euró nettó nyereséget ért el az első fél évben
... vállalat, irodaparkjuk kihasználtsága az elmúlt egy évhez hasonlóan az első fél év végén is 97 százalékos volt, és csak 2-3 százalékos csökkenést várnak az év hátralevő részében.
Hangsúlyozták: a kihasználtság tartós visszaesésével nem számolnak, a bérlői visszajelzések alapján úgy látják, hogy a kijárási korlátozás alatt elterjedtté vált "home office" mellett hosszabb távon...
2020-08-13 20:52:57
Békemegállapodást kötött Izrael és az Egyesült Arab Emírségek
... közel-keleti térségben, és bizonyítéka a merész diplomáciának, a három vezető víziójának és az Egyesült Arab Emírségek és Izrael bátorságának" - szögezték le a közös nyilatkozat aláírói. Hangsúlyozták azt is, hogy "mindhárom ország közös kihívásokkal néz szembe, és a mai történelmi eredmény mindhármójuk javára válik majd".
A Fehér Ház Ovális Irodájában tartott tájékoztatón a...
2020-08-13 18:42:39
Fidesz: ha a baloldalon múlna, akkor se ingyenes tankönyv, se családi adókedvezmény, se családtámogatások nem l
... devizahitelekbe, "eladósodásba taszította őket". Duplájára emelték a munkanélküliséget, és hagyták, hogy "a piaci szereplők a családok kárára a tankönyvek árán is nyerészkedjenek".
Hangsúlyozták: a Fidesz-KDNP kormányzása óta egyre bővülnek a családtámogatások.
"A járvány okozta válság ellenére is növeljük a gyermekesek támogatását, és hagyták, hogy "a piaci szereplők a ...
2020-08-13 17:22:33
Közös turnéra indul a Müller Péter Sziámi AndFriends és a Romano Drom
... amelyen Borsod megye romák lakta településein és városrészein augusztus 15. és 23. között számos művészeti programot tartanak, és amelyen a két együttes augusztus 21-én lép fel. Mint hangsúlyozták, a fesztivált szervező Utcaszínházi Alkotóközösség országos látogatottságú rendezvény létrehozásán dolgozik, amely színvonalas kulturális kínálatot juttat el mélyszegény településekre, v...
2020-08-13 13:22:03
1 2 3 ......................271 272 ...........407 408 ............542 543 
Címkék: Graphisoft Park SE, Egyesült Arab Emírségek, Müller Péter Sziámi AndFriends, Romano Drom, Molnár Dániel, Fehér Ház Ovális Irodájában, Utcaszínházi Alkotóközösség, fertőzöttek száma, hitelminősítők döntése, maszk nélkül, baloldalon múlna, országba visszatérve, karantén alól, saját költségén, elmúlt napokban, megelőzés legfontosabb, utóbbi időben, utóbbi évek, hitelminősítők mindig, hosszú távú, eltérés ettől, gyakorlattól nagy, elemző szerint, hitelminősítés fenntartása, magyar gazdaság, 2008-as válság, felmérését végzők, február 3-ai, hajléktalanok számának, felmérés alapján, utóbbi időbe, kérdéses napon, közleményben hangsúlyozták, megbízásaival tiltott, pénzügyi eszközök, szabály betartására, egészségvédelmi előírásokat, évhez hasonlóan, kihasználtság tartós, bérlői visszajelzések, kijárási korlátozás, merész diplomáciának, három vezető, közös nyilatkozat, piaci szereplők, családok kárára, tankönyvek árán, járvány okozta, gyermekesek támogatását, fesztivált szervező, fundamentumokkal,
© 2013 TVN.HU Kft.