Belépés
A geránium (rózsa muskátli) a leghatásosabb harmóniateremtő


A geránium illóolaj fontos szerepet tölt be a lelki egészség megőrzésében, harmonizál, elősegíti a nyugalmi állapot helyreállását. Az idegrendszeri fáradtság, levertség, és a félelem hatékony kezelője.

A gerániumot (más néven rózsamuskátlit) leginkább csere...
2020-12-29 13:42:47
Milyen hatással vannak a színek az életedre?
... fájdalmas folyamatokat. De a zöldhöz kapcsolódik a zöldség és egészséges táplálkozás igen széles területe is.

Legtöbbünknek a zöld színről a természet ugrik be. E szín harmóniateremtő erejét megfigyelhetjük magunkon könnyedén, amikor sok zöld növény társaságában - parkban, erőben, réten - sétálunk. A tavasz egyik szimbóluma, ehhez kapcsolódik a megújulás, a ...
2016-03-06 21:33:38
Színterápia
... feltámadás színe. Az iszlám hagyományban a Prófétára és a Paradicsom ígéretére utal. Hatása a szervezetre: kiegyensúlyoz, feloldja a feszültéséget, megnyugtat.
Mire jó?
Harmóniateremtő hatású.
Javasolt szívbetegségek, megfázások, fejfájások, szembetegségek, fekélyek, érrendszeri megbetegedések esetén, valamint az idegrendszer harmonizálására ajánlott.

[b...
2015-10-04 15:30:30
Színek gyógyító hatása:
... folyamatokat irányítja
erősíti a gyomrot, de túlzott alkalmazása hányingert okozhat
a májra
az idegrendszerre
a bőrre is kedvezően hat

Zöld:
harmóniateremtő és roboráló hatású
szívbetegségek
megfázások fejfájások
szembetegségek
fekélyek
érrendszeri megbetegedések esetén
valamint az idegrendszer harmonizálására javal...
2014-09-12 02:31:13
közérzet
... a színt használják). Kimerültség ellen is jó hatású.

A zöld a természet, növekedés és az általános regenerálódás színe. Ennélfogva a zöld szín gyógyhatása elsősorban harmóniateremtő és roboráló erejében rejlik. Szemünk a természeti zöld színek ezernyi árnyalatát érzékeli; mindenki átélte már egy erdei séta jótékony hatását.

Csökkenti a kimerültséget és a fára...
2014-08-18 14:08:10
A szinekről
... színe. a növekedésé, a harmóniáé, a rokonszenvé. Megújulás, béke, remény, elégedettség, gyógyulás, vegetáció. A természet, a növekedés és az általános regenerálódás színe.
Harmóniateremtő, csökkenti a kimerültséget, a fáradtságot.

Diszharmonikusan: Közönséges, ordenáré, bénult, merev, buta.KÉK
Harmonikusan: Befelé fordulás, passzív,...
2013-06-15 21:28:48
A színek jelentése és gyógyító hatásuk
... megújulás, határozottság, önbizalom igényét mutatja.
A kölcsönös bizalmon és szereteten alapuló kapcsolat vágyát fejezi ki.

Színterápiában:

Zöld

harmóniateremtő és roboráló hatású
szívbetegségek,
megfázások
fejfájások,
szembetegségek,
fekélyek,
érrendszeri megbetegedések esetén,
valamint az idegrendszer harm...
2012-03-28 12:00:46
Heti horoszkóp 2012. március 19-25.
... tevékenységével hosszabb távon jutalmat is nyerhet, de önnek igazából már az is elég, ha felszabadultan mosolyogni látja eddig egymással acsarkodó ismerőseit. Istenadta adottsága a harmóniateremtő képesség, használja ki. Rendezze a párkapcsolatát: ne sebeket gyűjtsön, hanem álljon elő konstruktív megoldásokkal. Ne hagyja el az álmait, de mutasson utat a kedvesének a megvalósítást ...
2012-03-20 22:30:34
Utazz velünk - hipnózissal a
Utazz velünk - hipnózissal a gyerekkorba!
2011. 09. 28., 13:22Kassai Tini
Címkék:hipnózis, lélek, önismeret

A hipnózis az egyik legtitokzatosabb módszere saját lelkünk megismerésének. Különös út, különös utazás, ha hipnózis segítségével befelé és időben mélyre merülünk. Kezdetben a gyerekkorig, ahonnan magunkkal hoztuk, hozhattuk felnőttkorunk hangsúlyos problé...
2011-09-29 00:20:09
A Szentkorona állameszme
... alkotmány megtartásáért folyó küzdelmek edzették a magyarságot és alakították ki a korona által ,,uralt" államot: a Szent Korona Országainak szövetségét!

Mint harmóniateremtő:
Itt a Kárpát-medencében, utoljára a Szent Korona volt képes egységet teremteni, pl. a politikai nemzeten belül.
Nem volt jelentős széthúzás sem a vallási, sem a nemzetiségi...
2011-03-15 10:42:48
1 2 3 4 
Címkék: Szent Korona Országainak, Szent Korona, leghatásosabb harmóniateremtő, színek jelentése, geránium illóolaj, lelki egészség, nyugalmi állapot, idegrendszeri fáradtság, félelem hatékony, zöldhöz kapcsolódik, zöld színről, természet ugrik, tavasz egyik, iszlám hagyományban, idegrendszer harmonizálására, színt használják, általános regenerálódás, zöld szín, természeti zöld, erdei séta, kölcsönös bizalmon, idegrendszer harm, harmóniateremtő képesség, egyik legtitokzatosabb, korona által, politikai nemzeten, legtitokzatosabb, diszharmonikusan, harmóniateremtő, tevékenységével, harmonizálására, megfigyelhetjük, szívbetegségek, szembetegségek, felszabadultan, megismerésének, megbetegedések, idegrendszerre, párkapcsolatát, színterápiában, rózsamuskátlit, megtartásáért, legtöbbünknek, kimerültséget, idegrendszeri, leghatásosabb, helyreállását, regenerálódás, határozottság, megoldásokkal, megvalósítást, feszültéséget, felnőttkorunk, kiegyensúlyoz, folyamatokat, megőrzésében, harmonikusan, hagyományban, idegrendszer,
© 2013 TVN.HU Kft.