Belépés
Összhangban lenni Istennel
Csak akkor tudjuk életünket összhangban tartani Istennel, ha Ő áll az első, a második és a harmadik helyen is, és más nem is számít többé.

Chambers...
2020-07-13 20:28:46
Antiszemita jellegű gyilkosság miatt rendelt el pert a párizsi ügyészség egy nagy visszhangot kiváltó ügyben
... utóbb két súlyosbító körülménnyel egészítette ki a vádiratot: a megölt nő különösen veszélyeztetett volt, és a bűncselekményt egyértelműen az áldozat vallása miatt követték el.
Egy harmadik személynek, Yacine Mihoub anyjának is az esküdtszék elé kell állnia. Ellene az a vád, hogy egy, a bűncselekményt érintő tárgyat eltüntetett, és ezzel hátráltatta a nyomozást. A rendőrök a ...
2020-07-13 16:41:59
Babis mozgalma tartja vezető pozícióját Csehországban
... választásokat tartottak volna Csehországban, az ANO mozgalomra szavazott volna a megkérdezettek 32 százaléka. A második helyen az ellenzéki Cseh Kalózpárt végzett volna 18 százalékkal, míg a harmadik helyen a szintén ellenzéki Polgári Demokratikus Párt 13 százalékos támogatottsággal - derült ki abból az országos felmérésből, amelyet a Kantar CZ ügynökség készített a közszolgálati ...
2020-07-12 18:32:16
Stájer Nagydíj - Hamilton rajt-cél győzelmet aratott
... futamgyőzelme.
Hamilton mögött csapattársa, az egy héttel ezelőtti Osztrák Nagydíjon győztes finn Valtteri Bottas végzett a második, míg Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője a harmadik helyen.
A rajtnál Hamilton magabiztosan tartotta meg a vezető pozíciót, mögötte Verstappen és Carlos Sainz (McLaren) küzdött a második helyért, miközben a két Ferrari a második k...
2020-07-12 17:02:07
Kékszalag - Új hajóval vág neki az 52. Kékszalagnak Kaiser Kristóf
... hasonló hajó is elindul majd a Kékszalagon. A korábbi években erős szélre optimalizált hajókkal versenyeztek, de minden versenyen gyenge szél fújt, ennek ellenére az elmúlt négy évben harmadik és második helyezést is szereztek. Most azonban egy olyan hajóval indulnak, ami mindig hoz egy jó átlagsebességet. Hozzátette: a két héttel ezelőtti Fehérszalagon második helyen végeztek, és...
2020-07-12 12:31:33
Fenyő a király
... Hungária együttes Csókkirály című slágere vezeti a Csavard fel a szőnyeget előtt, így a dobogó első és második helye is Fenyő Miklóshoz köthető, ugyanis mindkét nótát ő írta.

Harmadik helyre Máté Péter és S. Nagy István Azért vannak a jó barátok című örökzöldje került.

S bár a dobogóról lemaradt, de egyedüli 2000 utáni slágerként így is negyedik a sorban a M...
2020-07-11 22:00:50
Kirándulásom a várban 2020.07.11
... elég),
A fogadalmi emlék építése (Comuni studio exsurgit - Közös munkával emelkedik). A domborművek között három kartus látható, bennük Magyarország, illetve Buda címere.
A harmadik kartusban elhelyezett osztrák császári címert elpusztították, helyén ma a szobor egyik felújítására emlékeztető szöveg áll.
Az emlékmű törzse körül három csoportban hat angyal és kile...
2020-07-11 19:22:04
Brüsszeli felmérés: a lakosság szerint az EU-tagországok igazságügyi rendszerei hatékonyabbak lettek
... csupán a 32 százaléka véli bíróságait függetlennek.
Magyarországot illetően a megkérdezett állampolgárok a huszonhét EU-tagország között a tizenhetedik helyre tették, míg a cégek a harmadik legrosszabbra értékelték a bíróságok függetlenségét. Egyik sem változott a tavalyi jelentésben szereplő helyezéshez képest.
Az elsőfokú ítéletek meghozatalához szükséges idő tekintet...
2020-07-10 19:02:34
Bent Dahl: a Siófok KC lesz ismét a kihívó
... szövetség (EHF) döntése, amely szerint a klub nem indulhat a BL-ben, de aztán hamar túltették magukat ezen.
"Motiváltak vagyunk az új helyzetben, továbbra is mi vagyunk Magyarország harmadik csapata, a kihívók, a magyar bajnokságban és az EHF Kupában szeretnénk a legjobb eredményt elérni" - fogalmazott.
A szakember elmondta: a keret tagjai a fizikai tesztek eredményei al...
2020-07-08 19:22:41
Illegális bevándorlás - Németország fogadta be a legtöbb menedékkérőt az EU-Törökország megállapodás keretében
... statisztika szerint Németország fogadta be messze a legtöbb embert, például több mint kétszer annyit, mint a 4571 fővel a második helyen álló Franciaország, és csaknem kétszer annyit, mint a harmadik helyen álló Finnország (1964), a negyedik Svédország (1940) és az utánuk következő Spanyolország (766) együttvéve.
Egy sor EU-tagország - köztük Ausztria, Horvátország és Portug...
2020-07-08 15:43:19
1 2 3 ..................683 684 ..........1025 1026 .........1366 1367 1368 
Címkék: Stájer Nagydíj, Kékszalagnak Kaiser Kristóf, Bent Dahl, Siófok KC, Yacine Mihoub, Cseh Kalózpárt, Polgári Demokratikus Párt, Kantar CZ, Osztrák Nagydíjon, Valtteri Bottas, Carlos Sainz, Fenyő Miklóshoz, Máté Péter, Nagy István Azért, párizsi ügyészség, nagy visszhangot, várban 2020, lakosság szerint, legtöbb menedékkérőt, harmadik helyen, bűncselekményt egyértelműen, áldozat vallása, harmadik személynek, bűncselekményt érintő, második helyen, ellenzéki Cseh, szintén ellenzéki, országos felmérésből, rajtnál Hamilton, vezető pozíciót, második helyért, korábbi években, elmúlt négy, olyan hajóval, szőnyeget előtt, dobogó első, dobogóról lemaradt, fogadalmi emlék, domborművek között, harmadik kartusban, szobor egyik, emlékmű törzse, megkérdezett állampolgárok, huszonhét EU-tagország, tizenhetedik helyre, harmadik legrosszabbra, bíróságok függetlenségét, tavalyi jelentésben, elsőfokú ítéletek, magyar bajnokságban, legjobb eredményt, szakember elmondta, keret tagjai, fizikai tesztek, legtöbb embert,
© 2013 TVN.HU Kft.