Belépés
Birkózó-vb - Sastin és Muszukajev is elődöntőbe jutott és olimpiai kvótát szerzett
... küzdenie a moldáv Mariana Cherdivara Esanuval.
Az első menetben kemény állóharc folyt, amelyben Sastin volt a kezdeményezőbb, ám igazán neki sem sikerült megingatnia riválisát. Egészen a harmadik perc elejéig, amikor az intésben birkózó moldávot gyönyörűen vitte ki a szőnyegről (1-0).
A pihenő után nem sokkal visszaintették Sastint, fél perccel később pedig már a moldova...
2019-09-19 13:41:49
Birkózó-vb - Dénes Mercédesz nyolcaddöntős, Torba Erik kiesett
... mögé kerüléssel, miközben ellenfele egy kiléptetéssel szerzett egy pontot a meccsen (6-1).
A nyolcaddöntőben Dénes a fehérorosz Vanesza Kaladzinszkaj...
2019-09-17 08:10:57
Sztrájkkal tiltakoznak pénteken a párizsi közösségi közlekedés dolgozói a francia kormány nyugdíjreformja ellen
... kategóriába tartoznak a közszolgálatban dolgozók (katonák, rendőrök, tanárok), egy másikba az állami vállalatok alkalmazottai, mint például a vasutasok vagy a tömegközeledési dolgozók, míg a harmadikba minden egyéb különrendszer, amelyek előnye, hogy figyelembe veszik egy-egy adott munkával járó fizikai nehézségeket.
A tömegközlekedési dolgozóknál például az éjszakai munkát ...
2019-09-12 19:21:50
Novák: eddig több mint ötezer család vette igénybe a diákhitelhez kötődő családtámogatásokat
...
Novák Katalin emlékeztetett: a gyermeket vállaló édesanyák diákhitel-törlesztését az első várandósság harmadik hónapjától három évre felfüggesztik, a második gyermeknél nemcsak felfüggesztik, hanem el is engedik a tartozás felét, a harmadiknál pedig a teljes összeget.
Egy embernek átlagosan egymillió forintot engednek el, de az összeg akár a tízmilliót is meghaladhatja -...
2019-09-11 16:02:20
Mark Sanford személyében újabb republikánus politikus indul az amerikai elnökjelöltségért
... befolyásolására irányuló orosz kampányban aktívan részt vevő és ezért idén tavasszal 18 hónap börtönbüntetésre ítélt orosz Marija Butyinához fűződő viszonyáról nem szólt.
Az 59 éves Sanford a harmadik republikánus, aki bejelentette indulását a republikánusok elnökjelöltségéért. Korábban Joe Walsh volt illinois-i képviselő, őt megelőzően pedig Bill Weld volt massachusettsi ko...
2019-09-08 17:51:48
NFL - Antonio Brownt elküldte az Oakland Raiders
... játékos posztjának egyik legeredményesebbje volt az elkapások, yardok és touchdownok tekintetében az elmúlt években, kapcsolata azonban megromlott a Pittsburgh Steelersszel, ezért a klub egy harmadik és egy ötödik körös draftjogért elcserélte őt, így került a kaliforniaiakhoz.
Rövid oaklandi pályafutása alatt gyakorlatilag az egész holtszezon Brownról, és az őt övező botrányo...
2019-09-07 19:02:13
Asztalitenisz csapat Eb - Elődöntős és nyolc év után érmes a magyar női válogatott
...
Legutóbb 2011-ben, Gdanskban sikerült a gárdának Eb-dobogóra állnia, akkor harmadik lett. A szombati elődöntőben - 13 órától - a honosított kínai játékosokkal felálló portugálok lesznek az ellenfelek.
Bátorfi Zoltán szövetségi kapitány együttese júniusban, a minszki Európa Játékokon simán, 3-0-ra megverte az ukránokat, s bár akkor más volt a lebonyolítás - páros meccset ...
2019-09-06 22:32:52
Amerikai szenátoroktól tagadta meg Moszkva a vízumot
... volna a jövő héten Oroszországba. Hétfőn a küldöttség egy másik tagja, Ron Johnson, wisconsini republikánus szenátor jelentette be, hogy megtagadták tőle az orosz vízumot.

Egy harmadik szenátor, a republikánus Mike Lee Utah államból szintén azt tervezi, hogy a delegációval Moszkvába látogat kedden közölte: bár elutasító döntésről még nem kapott információt, de nincs még...
2019-08-28 00:02:08
Cselgáncs-vb - Csernoviczki is befejezte
... rivális legyőzése után, a 16 között a 2017-ben Budapesten világbajnok, tavaly Bakuban pedig vb-második japán Tonaki Funával csapott össze, akit legyőzött eddigi két találkozójukon.
A harmadik meccsen a 32 éves tatabányai dzsúdós egy perc elteltével ápolást kért a kezére, majd a súlycsoportban világranglista-vezető Funa földharcot kezdeményezett, és a kétszeres Európa-bajnok m...
2019-08-25 08:01:06
Palacsinta
PALACSINTA


Kalkuttai Szent Teréz. Közismertebb nevén: Teréz Anya, a szegények, a kitaszítottak, bénák, vakok oltalmazója. A Szeretet Misszionáriusa. Szent volt. Boldoggá avatták.
Ma is vannak Teréz Anyák! Itt élnek közöttünk. Nem fogják őket boldoggá avatni. Nem is...
2019-07-29 10:00:26
1 2 3 .............................179 180 ...............268 269 ...............357 358 359 
Címkék: Dénes Mercédesz, Torba Erik, Mark Sanford, Antonio Brownt, Oakland Raiders, Mariana Cherdivara Esanuval, Vanesza Kaladzinszkaj, Novák Katalin, Marija Butyinához, Korábban Joe Walsh, Bill Weld, Pittsburgh Steelersszel, Bátorfi Zoltán, Európa Játékokon, Mike Lee Utah, Tonaki Funával, Kalkuttai Szent Teréz, Teréz Anya, Szeretet Misszionáriusa, Teréz Anyák, párizsi közösségi, francia kormány, diákhitelhez kötődő, amerikai elnökjelöltségért, moldáv Mariana, első menetben, harmadik perc, intésben birkózó, pihenő után, kiléptetéssel szerzett, nyolcaddöntőben Dénes, fehérorosz Vanesza, közszolgálatban dolgozók, állami vállalatok, vasutasok vagy, tömegközeledési dolgozók, harmadikba minden, tömegközlekedési dolgozóknál, éjszakai munkát, gyermeket vállaló, első várandósság, második gyermeknél, tartozás felét, harmadiknál pedig, teljes összeget, embernek átlagosan, összeg akár, harmadik republikánus, elmúlt években, ötödik körös, egész holtszezon, gárdának Eb-dobogóra, szombati elődöntőben, honosított kínai,
© 2013 TVN.HU Kft.