Belépés
Harmincmillót csaltak ki egy férfitől, aki ukrán cigarettát akart venni
... tavaly augusztusban kibéreltek egy kistehergépkocsit, és belerakták az előzőleg földdel elkevert szalmával megtöltött dobozokat. Egyikük ezután egy parkolóban átvett az áldozattól harmincmillió forintot, és közölte vele, hogy fél óra múlva, miután a pénzt odaadta az ukrán eladóknak, a közelben megkapja az árut.
A megbeszélt helyen aztán a sértett azt a jelenetet látta, hogy ...
2020-08-14 10:11:37
MNB: maradhat a 15 ezer forintos értékhatár a bankkártyás érintős fizetéseknél
... ujjlenyomat kell majd az online tranzakcióhoz, vagy egy kódot kell megadni.
Az azonnali átutalások első három hónapos tapasztalatairól szólva elmondta, hogy ezen időszakban közel harmincmillió tranzakció teljesült két másodperc alatt. A szabályok szerint legfeljebb öt másodperc van az átutalás eljuttatására, de a tapasztalatok szerint a tranzakciók 94 százaléka két másodperc...
2020-07-10 10:01:32
Koronavírus - Önjáró robot segíti a vírus elleni védekezést a Semmelweis Egyetemen
... Klinikájának tereit és vizsgálóhelyiségeit fertőtleníti folyamatosan, emellett részt vesz a teljes külső klinikai tömb tisztán tartásában is.
Mint írták, a Dániából beszerzett, csaknem harmincmillió forintba kerülő fertőtlenítő robot a napokban állt munkába. A legkorszerűbb fejlesztések eredményeként létrehozott műszer jelenleg a fertőtlenítés egyik leghatékonyabb eszköze és ...
2020-05-20 09:56:42
Újabb pályázatok nyíltak meg a Magyar falu programban
... az önkormányzati tulajdonban lévő utak és hidak építésére, felújítására kilencmilliárd, a járdák építésére, felújítására egymilliárd forintot biztosít a kormány. Előbbire maximum harmincmillió forintot, utóbbira ötmillió forintot lehet igényelni.
A támogatás bel- és külterületi utak felújítására, építésére egyaránt felhasználható. A már meglévő aszfaltburkolatok felújítására...
2020-04-09 09:42:25
Koronavírus - Az amerikai gyógyszerfelügyelet engedélyezte maláriaellenes szerek Covid-19 elleni alkalmazását
... felelős szövetségi minisztérium az Alex Azar miniszter által aláírt közleményben tudatta, hogy a németországi székhelyű Sandoz gyógyszergyár - amelynek anyavállalata a svájci Novartis - harmincmillió adag, a német Bayer pedig egymillió adag hidroxiklorokint szándékozik átadni az amerikai stratégiai gyógyszerkészletnek.
Az amerikai minisztérium ezen kívül finanszírozza még ké...
2020-03-30 19:53:53
Koronavírus - Csehországban kötelező az orr és a száj eltakarása a köztereken
... országban. Jan Hamácek belügyminiszter még szerda reggel is azt nyilatkozta, hogy a védőmaszkok használatát csak azután teszik kötelezővé, hogy vasárnap Kínából Prágába érkezik egy harmincmilliós szállítmány.
Andrej Babis miniszterelnök szerint a probléma hamarosan megoldódik, mert Kína mellett Prágának Vietnamban is sikerült vennie tízmillió maszkot.
"Amennyiben nem le...
2020-03-18 14:11:51
Befejezték a nyomozást a sikkasztó pécsi valutaváltó ügyében
...
Tavaly októberben indult nyomozás jelentős értékre elkövetett sikkasztás miatt a negyvenéves pécsi férfi ellen, aki pénztárosként dolgozott egy valutaváltóban és onnan több mint harmincmillió forintot vitt magával 2019 márciusában.
A férfi több mint fél évig bujkált a hatóságok elől, a pénzt elköltötte, majd tavaly októberben tettét beismerve feladta magát.
A rendő...
2020-01-12 11:11:17
Szerencsejáték Zrt.: háromezren milliomosok, hatan milliárdosok lettek tavaly
... hatos lottó, kettőt az ötös lottó, egyet az Eurojackpot játékosai nyertek. Utóbbi az év abszolút rekord összegű nyereménye, hiszen minden idők legnagyobb hazai lottónyertese bruttó harmincmillió eurót, azaz több mint tízmilliárd forintot nyert - írták a közleményben.
Az ötös lottón a játék történetének harmadik legnagyobb nyereményét, 4,194 milliárd forintot vihetett haza egy...
2020-01-02 10:20:47
Potápi Árpád János: A diaszpóra magyarságának megtartása, identitásának erősítése fontos feladat
... gyermekek néptánc oktatásához és nyári táborának megszervezéséhez 1,5 millió forint támogatásban részesült az Innsbrucki Magyar Diákotthon és Kultúrcentrum; vagyis 2017 óta közel harmincmillió forintot kapott az a Nemzetpolitikai Államtitkárságtól.
A nemzetpolitikáért felelős államtitkár arra emlékeztetett: az intézmény fontos szerepet tölt be a magyar történelemben; 1956 utá...
2019-12-05 20:03:39
Újra látogatható a pécsi Barbakán-bástya
... korlátok felújításra szorulnak.
Mint mondta, még az előző városvezetés döntött a most befejeződött rekonstrukció elindításáról. Ennek keretében az elmúlt hónapokban mintegy harmincmillió forintból, hatvan köbméternyi fa beépítésével teljes körűen felújította az önkormányzat a fából készült lépcsőket, a gyilokjárót, a bástyához vezető hidakat, s a korábbi fa tartószerkezeteke...
2019-12-05 15:52:09
1 2 3 ...14 ..21 ..27 28 
Címkék: Semmelweis Egyetemen, Szerencsejáték Zrt, Potápi Árpád János, Alex Azar, Kínából Prágába, Andrej Babis, Prágának Vietnamban, Innsbrucki Magyar Diákotthon, Nemzetpolitikai Államtitkárságtól, bankkártyás érintős, vírus elleni, száj eltakarása, sikkasztó pécsi, diaszpóra magyarságának, pécsi Barbakán-bástya, előzőleg földdel, parkolóban átvett, áldozattól harmincmillió, pénzt odaadta, ukrán eladóknak, közelben megkapja, megbeszélt helyen, jelenetet látta, online tranzakcióhoz, kódot kell, azonnali átutalások, szabályok szerint, átutalás eljuttatására, tapasztalatok szerint, teljes külső, napokban állt, legkorszerűbb fejlesztések, fertőtlenítés egyik, önkormányzati tulajdonban, járdák építésére, támogatás bel-, németországi székhelyű, svájci Novartis, német Bayer, amerikai stratégiai, amerikai minisztérium, védőmaszkok használatát, harmincmilliós szállítmány, probléma hamarosan, negyvenéves pécsi, férfi több, hatóságok elől, pénzt elköltötte, ötös lottó, ötös lottón, játék történetének,
© 2013 TVN.HU Kft.