Belépés
ooOoo
... energiáink egy részével is "életre" tud kelni, sokszor újra és újra. A karakter viselkedése sem kitaláció, én a vírushoz hasonlítanám, de valószínűleg ha úgy fogalmaznám meg hogy nem használom a "hasonlítás" szót, gyakorlatilag vírusként is értelmezhető. A lentibb szövegben az "ismeretlen" szót csak poénból írtam részben, azért mert azzal szerettem volna utalni arra, hogy ha akaro...
2018-10-26 23:45:08
Ritka segítség, vagy természetes?
... és muszáj takarítanom.

Nem segítek a feleségemnek a főzésben, mert én is akarok enni, ezért főznöm is kell.

Nem segítek a feleségemnek a mosogatásban, mert én is használom azokat a tányérokat, amikből eszünk.

Nem segítek a feleségemnek a gyerekek körüli teendőkben, mert ők az én gyerekeim is, és az a feladatom, hogy az apjuk legyek.

Nem ...
2018-10-22 17:11:51
Fűszerkeverékek/házilag
... mindhárom fűszer keveréket jól lehet használni csirkéből készült bármilyen étel ízesítésére!Az adagolás természetesen függ a felhasználandó mennyiségtől. Ha nem pácnak , csak ételízesítésre használom több alkalomra elég ez a mennyiség!
( A fűszer keveréket régebben interneten találtam!)
*****
5. Hal sütéséhez fűszer keverék: Bazsalikom,
tárkony,
pirospapri...
2018-09-30 17:05:56
Alkothatunk új szavakat?
Kedves Gaspaz!
Én nem sokat tudok erről az egészről, mert amelyik email-címemmel nagy nehezen sikerült regisztrálni, azt már régen nem használom. Bár néhány embert - köztük Téged és Évát is - nagyon megkedveltem, az oldal annyira nem nőtt a szívemhez, hogy fizessek érte.
Katalint azért nem említem, mert bár őt is nagyon szeretem, de vele a facebookon kapcsolatban vagyok....
2018-09-10 16:58:46
Egy "Kérdezz-felelek!" játék
... vagy sem?
Figyeld meg, én nem mondtam neki, hogy ő vétkes. Ő maga ismerte be a vétkeket. Így nem kerülök abba a helyzetbe, hogy az embereket megsértsem, amikor a Tízparancsolatot használom a bizonyságtételnél. A hitetlenek csak azt mondják ki, amit a szívük mélyén már régen tudnak.
- Vétkes lennék - válaszolta a lány.
- Eszerint ön hova kerülne? A mennybe vagy...
2018-08-23 17:58:19
27 olyan konyhai tanács, hogy eldobod az agyad!
...

A petrezselyem és zellerlevelet szárítás után összekeverem, így teszem zárható üvegbe. Ezt a keveréket minden töltelék húshoz használom (fasírozott, töltött paprika, töltött csirke), valamint a zsemlyegombóc galuskájába is szórok.
A krumplifőzelék akkor lesz igazán finom, ha a rántásba reszelt vöröshagymát teszünk.

Ha a szárazbabhoz főzésközben fél zöldp...
2018-08-23 10:39:02
Alkothatunk új szavakat?
... éhen maradtunk ....

Igy aztán anyukám kitalálta, hogy bogrács nélkül is meg lehet csinálni, vasf...
2018-08-22 22:21:24
Szerda....jó lesz ?
... vezetés közben , és én valljuk be, rengeteget utazom kocsival, kell a szemüveg. Szeretem ezt a Guess szemüveget, csak mivel folyamatosan ezt hordom, kezd kilazulni és én hajpánt helyett is használom!
nincs szükségem 100 szemüvegre, de mindig szükségem van egy jó szemüvegre :-) Igaz?
Ma is szép időnk lesz, és kell egy kicsit dolgoznom is még. ÍGy elköszönök! Reméljem mos...
2018-08-22 09:36:43
Mi a megfejtés nr. 69 ?
... Mindegy, ha nem jó, úgyis megtalálod a hibát benne. És lehet, hogy én is.
Szóval a beszámozás fölösleges volt, inkább a könnyű-nehéz megjelölésre van szükség. Én is a K-N-J jelölést használom ezek után.
Arra gondoltam, hogy a K korongokat osztom szét a két serpenyőben, és melléjük teszek egyet-egyet az N-ekből. Vagyis KKN, mindkét oldalon.
Ugye lehet egyenlőség, akk...
2018-08-18 05:22:59
Alkothatunk új szavakat?
...szikvíz- vízállás

szikáradat

a szíverőt én elég gyakran használom, nem tudtam, hogy van ilyen teakeverék, erre gondoltam, gratulálok!...
2018-08-13 13:14:07
1 2 3 ......................144 145 ...........217 218 ...........288 289 290 
Címkék: Kedves Gaspaz, Vagyis KKN, karakter viselkedése, vírushoz hasonlítanám, lentibb szövegben, gyerekek körüli, apjuk legyek, adagolás természetesen, felhasználandó mennyiségtől, fűszer keveréket, oldal annyira, facebookon kapcsolatban, embereket megsértsem, hitetlenek csak, szívük mélyén, mennybe vagy, keveréket minden, zsemlyegombóc galuskájába, krumplifőzelék akkor, rántásba reszelt, szárazbabhoz főzésközben, kicsit dolgoznom, hibát benne, beszámozás fölösleges, könnyű-nehéz megjelölésre, tízparancsolatot, fűszerkeverékek, felhasználandó, krumplifőzelék, ételízesítésre, természetesen, gyakorlatilag, zellerlevelet, zsemlyegombóc, feleségemnek, vöröshagymát, szárazbabhoz, megkedveltem, folyamatosan, hasonlítanám, valószínűleg, mennyiségtől, regisztrálni, mosogatásban, kapcsolatban, összekeverem, petrezselyem, értelmezhető, megjelölésre, természetes, alkothatunk, serpenyőben, viselkedése, takarítanom, főzésközben, ízesítésére, galuskájába, fogalmaznám, teendőkben, szemüveget, szemüvegre, hasonlítás, korongokat,
© 2013 TVN.HU Kft.