Belépés
Az ezeroldalú szegfűszeg


A szegfűszeget mindenki ismeri. A konyhában már évszázadok óta nagy hasznát veszik az emberek, de az egészségügyi előnyei is kiemelkedőek, hiszen javítja az emésztést, csökkenti a fog fájdalmát, a gyulladást és csillapítja a fejfájást.

A szegfűszeg a középko...
2021-07-25 20:57:49
Ásványi anyagok, vitaminok, kiegészítők a meleg időszakban
... Azonban nemcsak télen van szükségünk vitaminokra, ásványi anyagokra és különféle immunrendszert is támogató kiegészítőkre, tápanyagokra, hanem bizony nyáron a melegebb időszakban is nagy hasznát vesszük ezeknek a tápanyagoknak. A cikkben néhány remek kiegészítőt mutatunk be.

Ásványi anyagok közül ki kell emelni a magnéziumot, amely több mint 300 biokémiai reakcióban ves...
2021-07-21 23:10:17
A csalánleves előnyeiről
... segítségünkre lehet a vér megtisztításában és méregtelenítésében. Emellett gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik, nyugtatja a fájó ízületeket, de asztma és allergia esetén is nagy hasznát vehetjük.

Már az ókori rómaiak is hittek a csalán erejében. Gyakran csapkodták magukat a leveleivel, abban bízva, hogy ezzel is serkentik a vér áramlását és enyhítik a szervezet g...
2021-07-17 21:09:04
Az illatos, mentolos eukaliptuszolaj
... vonatkoznak az illóolajokra. Öblögetésre esetleg használhatjuk, például a teafa-illóolajat, de semmiképpen sem szabad lenyelni.

Az eukaliptusz-illóolajnak nemcsak télen vehetjük hasznát, hanem nyáron is, hiszen a melegben is megfázhatunk és köhöghetünk. Az inhalálás felszakítja a letapadt nyálkát és segít megnyitni a légutakat. Nagyon hasznos lehet asztma, hörghurut, to...
2021-07-04 21:15:35
Hangyák ellen
... lakásba telepedjenek.

5 természetes megoldás a hangyák elűzésére

Mivel a hangyák kifejezetten irtóznak bizonyos szagoktól, illetve illatoktól, elűzésükben ezeknek hasznát veheted. Az egyik, amit nem kedvelnek, az ecetszag: tégy tömény ecetet egy vattapamacsra, és töröld át vele azt a területet, ahol a hangyákat láttad.

Hasonlóképpen beválhat a citr...
2021-07-03 22:08:15
A kamillaolaj megszabadít a fájdalomtól és segít ellazulni


A kamillának két típusa létezik: a római és a német kamilla. Ebből a gyógynövényből készül a híres kamillaolaj, amelynek nagy hasznát vehetjük. Mutatjuk is, milyen előnyei vannak a kamillaolajnak.

Már az ókori Egyiptomban és Rómában is használták ezt az olaj...
2021-07-01 23:00:46
Gyömbérillóolaj házilag
... érzet kialakulását, fokozza az étvágyat, tisztítja a légutakat, csökkenti a fájdalmat és a gyulladást is.

A gyömbérolaj nagyon sok aktív hatóanyagot tartalmaz, melyeknek nagy hasznát vehetjük, hiszen antioxidáns, gyulladáscsökkentő és nyugtató hatással is rendelkeznek.

Hogyan készítsük el a gyömbérolajat?

Hozzávalók:
1 csésze friss gyömbér...
2021-06-02 12:56:08
Mesetár - mesék, amikről lemaradtálMESETÁR - MESÉK, AMIKRŐL LEMARADTÁL


GYERMEKEKNEK - NEMCSAK GYERMEKNAPRA


Mesetár - legújabb esti mesék
...
2021-05-29 19:45:30
Csakrák kövei
... útjukat.

ACHÁT
Elsősorban a tüdőre hat. Füstmérgezés esetén segít, hogy szervezetünk visszanyerje természetes egyensúlyát. Ha valaki szeretne felhagyni a dohányzással, jó hasznát veheti ennek a kőnek.
Javítja a sejtek regenerációs képességét, és hatással van a vérképzésre is. Erősíti az ellenálló erőt, pozitív hatással van az idegekre h...
2021-05-23 17:02:27
Otthonra orvostechnikai eszközök
... 50. évünket és szeretnénk tudni, hogy minden rendben van a súlyunkkal, a vérnyomásunkkal és a vércukorszintünkkel.

A cikkben néhány olyan eszközt sorolunk fel, melyeknek nagy hasznát vehetjük, ha beszerezzük, és rendszeresen vizsgáljuk magunkat, hogy aztán megnyugodjunk, hogy minden a legnagyobb rendben van.

Az első ilyen eszköz, amire szükségünk lehet nem má...
2021-05-20 21:09:10
1 2 3 ...................242 243 ..........364 365 ..........484 485 486 
Címkék: AMIKRŐL LEMARADTÁL, NEMCSAK GYERMEKNAPRA, ezeroldalú szegfűszeg, meleg időszakban, csalánleves előnyeiről, kamillaolaj megszabadít, szegfűszeget mindenki, egészségügyi előnyei, melegebb időszakban, cikkben néhány, fájó ízületeket, ókori rómaiak, csalán erejében, inhalálás felszakítja, letapadt nyálkát, hangyák elűzésére, hangyák kifejezetten, hangyákat láttad, német kamilla, gyógynövényből készül, híres kamillaolaj, ókori Egyiptomban, gyömbérolaj nagyon, sejtek regenerációs, ellenálló erőt, legnagyobb rendben, első ilyen, megtisztításában, gyömbérillóolaj, vérnyomásunkkal, eukaliptuszolaj, kamillaolajnak, orvostechnikai, immunrendszert, gyógynövényből, megnyugodjunk, gyömbérolajat, vattapamacsra, használhatjuk, segítségünkre, hasonlóképpen, kiegészítőkre, tápanyagoknak, kiemelkedőek, visszanyerje, dohányzással, regenerációs, illóolajokra, kifejezetten, rendszeresen, tápanyagokra, kialakulását, megfázhatunk, gyermeknapra, egészségügyi, gyermekeknek, szervezetünk, rendelkeznek, telepedjenek, füstmérgezés,
© 2013 TVN.HU Kft.