Belépés
Február nyolcadikáig meghosszabbította...
... foglaltakkal:
Kihirdették az új korlátozások részleteit még éjfél előtt - Íme, a rendkívül szigorú szabályok, tiltások
Éjfél előtt alig több mint egy órával megjelentek a legújabb járványügyi korlátozó intézkedések részletei a Magyar közlönyben. Rengeteg apró részlet van, bezárnak még a játszóházak, de a vadasparkok is, nem lehet korcsolyázni a korcsolyapályán, nincs áll...
2020-11-18 11:38:50
Az elmaradó fesztivál helyett pótLAKE lesz augusztusban Tiszafüreden
... Augusztus 20-án délelőtt ünnepi megemlékezés lesz a Halas téren, és megtartják a mezőgazdasági gépek felvonulását is.
A közleményben kiemelték...
2020-08-12 14:51:49
Koronavírus - Gulyás: a cél a második hullám megelőzése (1. rész)
... második hullámot jelentené, jelenleg viszont 500 és 600 között stagnál az aktív esetek száma.
Gulyás Gergely kérdésre válaszolva megerősítette: szeptember 17-e után, illetve a járványügyi készültség elmúltával is megmarad az egyszerűsített receptkiváltásra vonatkozó szabályozás.
A külföldről, sárga, illetve vörös besorolású országokból visszatérők augusztus 1-je után tes...
2020-07-30 14:41:39
Koronavírus - Életbe léptek a beutazási korlátozások
...
A járványügyi készültségi időszak utazási korlátozásairól szóló, szerdától hatályos kormányrendelet a koronavírus-járvány súlyossága szempontjából három - vörös, sárga és zöld - kategóriába sorolja az államokat, és ennek megfelelően rendelkezik az onnan érkezők határátlépésének korlátozásáról.
A Miniszterelnökséget vezető miniszter az intézkedést vasárnapi tájékoztatóján...
2020-07-15 07:03:55
Így kell védekezni ezentúl
... kötelező lesz a maszkviselés az alkalmazottak számára zárt térben, zencés, táncos rendezvények csak 500 főig tarthatók meg.
Megjelent a Magyar Közlönyben a rendelet, amely a hatályos járványügyi szabályokat tartalmazza. A 285/2020 (VI.17.) számú kormányrendelet szerint ezentúl az alábbi szabályokat kell betartani:

továbbra is mindenkinek kötelező a tömegközlekedési...
2020-06-18 10:06:15
Koronavírus - Operatív törzs: megszűnt az ellenőrzés az osztrák és a szlovák határon
... Szólt arról is, hogy 426-ra emelkedett a járványüggyel összefüggésben elrendelt büntetőeljárások száma: 124-et rémhírterjesztés, 29-et közveszéllyel fenyegetés, 129-et csalás és 22-t járványügyi szabályszegés miatt indítottak, és összesen 80 gyanúsítottat hallgattak ki.
A falunapokra vonatkozó szabályok enyhítésével kapcsolatos kérdésre válaszolva az alezredes elmondta: a jár...
2020-06-08 12:31:27
Koronavírus - A Groupama Arénában tartja összbírói értekezletét a Fővárosi Törvényszék
... mintegy 800 bíró véleményt nyilváníthasson a törvényszék elnöki posztjára pályázók céljait és terveit részletesen bemutató pályaművekről.
Az összbírói értekezletet viszont csak a járványügyi intézkedések, a jelenlévők között legalább kétméteres távolság betartásával, lehetőleg szabad téren lehet megtartani, ezért azt nem az Országos Bírósági Hivatal aulájában, hanem a nyílt t...
2020-06-03 15:12:43
Koronavírus - Operatív törzs: a kormány szerdai ülésén is elemzi a járványügyi helyzetet
... tájékoztatást.
Eddig 418 esetben indult a járvánnyal összefüggő büntetőeljárás. Járvánnyal összefüggő rémhírterjesztés miatt 120, csalás miatt 128, közveszéllyel fenyegetés miatt 29, járványügyi szabályszegés miatt 21 eljárás indult, amelyekben eddig összesen 80 gyanúsítottat hallgattak meg - mondta.
Ismertetése szerint az elmúlt 24 órában 770 hatósági házi karantént ren...
2020-06-03 13:43:08
Koronavírus - Románia lehetővé teszi a nemzetközi személyszállítást, de továbbra is elkülönítőbe küldi a külföl
... magas rangú állami tisztségviselőknek, a fegyveres testületek tagjainak továbbra sem kell házikaranténba vonulniuk, amennyiben nincsenek a koronavírus-fertőzésre utaló tüneteik.
A járványügyi operatív törzs csütörtöki határozata szerint június elejétől Románia lehetővé teszi a nemzetközi vasúti, illetve közúti személyszállítást, tehát a fuvarozó cégek - az előírt egészségügyi...
2020-05-29 13:51:38
Koronavírus - Operatív törzs: nyilvánosak a hétfőtől érvényes védelmi intézkedések
... karantént. Megjegyezte: mentesül a hatósági házi karantén alól az, aki meggyógyult a fertőzésből és tünetmentes, valamint az, aki igazolja, hogy külföldön 14 napos vagy azt meghaladó járványügyi megfigyelés hatálya alatt állt. A hatósági házi karantén elrendelése alól különös méltányosságot lehet kérni még a beutazást megelőzően. Az ügyintézéshez szükséges kérvény a rendőrség honl...
2020-05-16 14:11:59
1 2 3 4 5 
Címkék: Groupama Arénában, Fővárosi Törvényszék, Gulyás Gergely, Magyar Közlönyben, Országos Bírósági Hivatal, elmaradó fesztivál, második hullám, beutazási korlátozások, szlovák határon, kormány szerdai, járványügyi helyzetet, nemzetközi személyszállítást, hétfőtől érvényes, rendkívül szigorú, órával megjelentek, legújabb járványügyi, mezőgazdasági gépek, közleményben kiemelték, aktív esetek, járványügyi készültség, egyszerűsített receptkiváltásra, járványügyi készültségi, onnan érkezők, intézkedést vasárnapi, alkalmazottak számára, hatályos járványügyi, alábbi szabályokat, járványüggyel összefüggésben, falunapokra vonatkozó, alezredes elmondta, törvényszék elnöki, összbírói értekezletet, járványügyi intézkedések, jelenlévők között, járvánnyal összefüggő, fegyveres testületek, járványügyi operatív, nemzetközi vasúti, fuvarozó cégek, előírt egészségügyi, hatósági házi, beutazást megelőzően, ügyintézéshez szükséges, rendőrség honl, büntetőeljárások, határátlépésének, tömegközlekedési,
© 2013 TVN.HU Kft.