Belépés
Gyopáros Alpár: megjelent a Magyar Falu Program két újabb pályázatának eredménye
... emelkednek.
Cél, hogy minél előbb forráshoz jussanak a nyertesek, a 100 százalékos támogatást élvező terveik megvalósításához - mondta, hangsúlyozva, hogy a vállalást, miszerint a beadási határidőtől számítva 60 napon belül eredményt hirdetnek, eddig tudták tartani.
"További jó hír, hogy a támogatói okiratok kiadását követően öt napon belül a nyertes pályázó számlájára k...
2019-07-20 15:41:46
Erdogan: Moszkva remélhetőleg a jövő hónapban szállítja le az orosz légvédelmi rendszert Ankarának
... szólította Törökországot, hogy mondja le az orosz rakétarendszer megvásárlását. Patrick Shanahan megbízott amerikai védelmi miniszter Hulusi Akar török védelmi miniszternek címzett levelében határidőt is szabott, és arról tájékoztatta, hogy amennyiben Ankara nem tesz eleget a kérésnek, a Pentagon július 31-vel véget vet a török pilóták kiképzésének, valamint az F-35-ös programmal ...
2019-06-12 21:49:53
Brexit - Távozási időpontjának tisztázását kéri Maytől a tory frakció szakpolitikai testülete
... keményvonalas Brexit-párti táborán belül.
A brit EU-tagság az eredeti menetrend alapján március 29-én szűnt volna meg. Theresa May kezdeményezésére azonban az Európai Unió ezt a határidőt eddig kétszer meghosszabbította, miután a londoni alsóház háromszor is elutasította a Brexit feltételrendszeréről novemberben elért megállapodást.
A két hete tartott soron kívüli EU-csú...
2019-04-24 21:10:45
Brexit - Elindította EP-választási kampányát az új Brexit-ellenes párt
... választásokat.
A brit EU-tagság az eredeti menetrend alapján március 29-én megszűnt volna.
Theresa May konzervatív párti miniszterelnök kezdeményezésére azonban az EU ezt a határidőt eddig kétszer meghosszabbította, miután a londoni alsóház háromszor is elutasította a Brexit feltételrendszeréről novemberben elért megállapodást.

A két hete tartott soron kívül...
2019-04-23 16:21:36
Brexit - Felmérés: a konzervatív helyhatósági tanácsnokok közül is sokan Farage pártjára szavaznának
... mindössze 15 százalékára számíthatna az EP-választásokon.
A brit EU-tagság az eredeti menetrend alapján március 29-én szűnt volna meg. Theresa May kezdeményezésére azonban az EU ezt a határidőt eddig kétszer meghosszabbította, miután a londoni alsóház háromszor is elutasította a Brexit feltételrendszeréről novemberben elért megállapodást.
A múlt héten tartott soron kívül...
2019-04-21 21:56:56
Brexit - Felmérés: a legtöbben Farage új Brexit Pártjára szavaznának, ha lesznek brit EP-választások
... Brexit-stratégiájával.
A brit EU-tagság az eredeti menetrend alapján március 29-én szűnt volna meg. Theresa May konzervatív párti miniszterelnök kezdeményezésére azonban az EU ezt a határidőt eddig kétszer meghosszabbította, miután a londoni alsóház háromszor is elutasította a Brexit feltételrendszeréről novemberben elért megállapodást.
A múlt héten tartott soron kívüli ...
2019-04-17 21:34:47
EP-választás - Április 23-áig jelenthetik be listájukat a pártok
... ezt eddig nem tették meg. Ez a határidő május 1-jén járt volna le, de az igazságügyi miniszter ebben az esetben is élt a határidő mozgatásával, és május 2-án 16 órában határozta meg a határidőt.
A külhoni választópolgároknak a választási iroda a szavazólap jogerőssé válását követően eljuttatja a szavazási levélcsomagot, aki nem levélben kérte, az május 11-étől veheti át a kül...
2019-03-01 17:42:47
DK: fizessenek a szállítócégek, ha késve viszik ki a csomagokat!
... nincs a szállítást végző cégekre nézve.
A késést büntető törvény a tisztességes vállalkozásoknak kedvezne, mert a kártérítés veszélye miatt senki nem vállalna olyan kiszállítási határidőt, amelyet nem tud betartani - jelentette ki.
Más témában feltett kérdésre azt felelte, hogy az irodájuk leégése után indított adománygyűjtés során eddig körülbelül 11,5 millió forintot k...
2018-12-01 11:11:33
Újabb gyanúsítottat keresnek a németországi Chemnitzben kezdődött tüntetéssorozatot kiváltó emberölés ügyében
... amelyek rossz minőségű hamisítványnak bizonyultak.
Horst Seehofer belügyminiszter elmondta, hogy az ügyben nem volt zökkenőmentes a hatóságok közötti kommunikáció, ezért lekésték azt a határidőt, amelyen belül a menedékkérőt visszajuttathatták volna Bulgáriába, hogy ott folytassák le menedékjogi eljárását.
A miniszter arról is szólt, hogy túl sokáig tartott a Yousif A. ...
2018-09-04 22:02:48
Támogatta Marjan Sarec miniszterelnöki jelöltségét a szlovén parlament
... szeptember 1-jéig be kell nyújtania kormánya névsorát a parlamentnek. Amennyiben ezt nem teszi meg, vagy a leendő koalíciós partnerekkel addig...
2018-08-18 11:39:17
1 2 3 ....18 19 ..28 29 ..36 37 38 
Címkék: Gyopáros Alpár, Magyar Falu Program, Elindította EP-választási, Brexit Pártjára, Támogatta Marjan Sarec, Patrick Shanahan, Hulusi Akar, Theresa May, Európai Unió, Horst Seehofer, Yousif, jövő hónapban, orosz légvédelmi, tory frakció, konzervatív helyhatósági, legtöbben Farage, németországi Chemnitzben, szlovén parlament, beadási határidőtől, támogatói okiratok, nyertes pályázó, orosz rakétarendszer, török pilóták, brit EU-tagság, eredeti menetrend, határidőt eddig, londoni alsóház, múlt héten, határidő május, igazságügyi miniszter, határidő mozgatásával, választási iroda, szavazólap jogerőssé, szavazási levélcsomagot, május 11-étől, szállítást végző, késést büntető, tisztességes vállalkozásoknak, kártérítés veszélye, irodájuk leégése, hatóságok közötti, miniszter arról, leendő koalíciós, megvalósításához, kezdeményezésére, vállalkozásoknak, miniszterelnöki, belügyminiszter, miniszterelnök, rakétarendszer, stratégiájával, hamisítványnak, adománygyűjtés, szakpolitikai, törökországot, gyanúsítottat,
© 2013 TVN.HU Kft.