Belépés
Koronavírus - Koszovóban lemondták vagy elhalasztották a nyári fesztiválokat
... betegség szövődményeibe, és ezzel 259-re nőtt a halálos áldozatok száma. Az egészségügyi miniszter szerint a közvetlen kapcsolatok és az átfertőződés sokkal nagyobb veszéllyel jár, mint a határnyitás, ezért támogatta a kormánynak azt a döntését, hogy péntektől nyissák meg az ország összes szárazföldi átkelőjét.
Bosznia-Hercegovinában az utóbbi 24 órában 3588-ról 3676-ra emel...
2020-06-25 10:31:11
Koronavírus - Szijjártó: megnyílik a magyar-horvát határ is péntektől
...
Szijjártó Péter videójában azt közölte, hogy a horvát és a magyar miniszterelnök kedden telefonbeszélgetést folytatott egyebek mellett a határnyitásról.
Elmondta: a számok azt jelzik, hogy a közép-európai országok jól védekeztek, sikerült kontroll alatt tartani a koronavírus terjedését, ami lehetőséget teremt az óvatos nyitásra.
"Márpedig számunkra a magyar emberek...
2020-06-10 08:31:33
Koronavírus - Stagnál az új fertőzöttek száma Horvátországban és Szlovéniában is
... osztályon.
Szlovénia Horvátország és Magyarország után csütörtök éjféltől megnyitotta határait az osztrák állampolgárok előtt is. A szlovén sajtó ugyanakkor azt közölte, hogy a határnyitás ellenére több osztrák állampolgárt fordítottak vissza péntek reggel a szlovén határőrök.
Jelko Kacin kormányszóvivő pénteki sajtótájékoztatóján elnézést kért emiatt, mint mondta, komm...
2020-06-05 16:12:37
Koronavírus - Péntek déltől szabad az utazás Csehország és Magyarországon között is
... között nem okozhat problémát, mert a két ország állampolgárai 48 órára már jelenleg is szabadon utazhatnak egymáshoz.
Andrej Babis kormányfő azt mondta, hogy a magyar fél a korábbi határnyitást szorgalmazta. Csehország és Szlovákia azonban a határnyitással is szerette volna megmutatni, hogy ez a két ország áll egymáshoz a legközelebb, ezért a cseh-szlovák határ korábban, már...
2020-06-05 11:12:01
Koronavírus - Kormányszóvivő: a járványveszély továbbra sem múlt el
... kerülniük. Hozzátette: a magyar-szlovén határon csütörtök óta nem korlátozzák a két ország állampolgárainak határátlépését.
Kiemelte: a kormány először azokkal az országokkal tervez határnyitást, melyekben a fertőzöttségi szint hasonló a magyarhoz, ezért az olaszokkal való nyitásra még várni kell.
Azt javasolta: érdemesebb belföldi utazásokban gondolkodni a biztonság m...
2020-05-30 21:13:13
Koronavírus - Korlátozás nélkül léphetik át a magyar-szerb határt a két ország állampolgárai
... helyzetet sikerült teremteni, hogy nyugodtan kimondhatta ezt a mondatot - hangsú...
2020-05-25 10:21:29
Koronavírus - Hamácek: Csehország május 26-tól újra szabadon átjárhatóvá teszi határait
... a koronavírus-teszt, illetve a külföldről való visszatérés után a kéthetes karantén.
"Május végén, június elején már nyilvánosságra kellene hoznunk a szomszédokkal való teljes határnyitás konkrét időpontjait és feltételeit" - mondta Petrícek újságíróknak a kormány ülése előtt. A csehek kiutazását jelenleg a szomszédos országok intézkedései akadályozzák.
A miniszter mege...
2020-05-18 19:22:20
Koronavírus - Olasz kormányfő: készen állunk a járvány utáni második fázisra Sárközy Júlia, az MTI tudósítója j
... közötti mozgását június 3-tól engedélyezik, és ugyanekkor Olaszország megnyitja külső határait is az EU-tagállamokból érkezők előtt, karantén kötelezettség nélkül. Hangsúlyozta, hogy a határnyitásra az olaszországi idegenforgalom talpraállítása miatt van szükség.
Giuseppe Conte most először nem interneten, hanem a római kormánypalota udvarán tartotta tájékoztatóját, újságíró...
2020-05-16 22:11:54
Koronavírus - Horvát miniszter: megnyílhat a határ a szlovén turisták előtt
... követően otthon két hétre, Szlovénia esetében egy hétre karanténba kell vonulnia, ez pedig nem hat ösztönzőleg az utazásra - tette hozzá az újság.
Szlovénia még bizonytalan a határnyitást illetően.
Jelko Kacin szlovén kormányszóvivő a válságkabinet szerdai sajtótájékoztatóján azt mondta: a koronavírus-járvány még tart, ezért összetett feladat a határok újranyitása, err...
2020-05-13 19:40:25
Illegális bevándorlás - Török belügyminiszter: Ankara ezer rohamrendőrt küld a görög határra
... torlódtak fel, miután Athén megerősítette a határ védelmét.
Soylu csütörtökön arról is beszámolt, hogy a török oldalon lévő pazarkulei átkelőnél négy-ötezres tömeg vár a görög határnyitásra.
A török belügyminiszter bírálta a görög biztonsági erőket és az Európai Unió határ- és partvédelmi ügynökségét (Frontex), amiért "erőszakos" fellépésük következtében szerinte már hár...
2020-03-05 13:51:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 
Címkék: Sárközy Júlia, Szijjártó Péter, Szlovénia Horvátország, Jelko Kacin, Andrej Babis, Giuseppe Conte, Európai Unió, nyári fesztiválokat, magyar-horvát határ, utazás Csehország, járványveszély továbbra, magyar-szerb határt, járvány utáni, szlovén turisták, görög határra, halálos áldozatok, egészségügyi miniszter, közvetlen kapcsolatok, átfertőződés sokkal, ország összes, magyar miniszterelnök, közép-európai országok, koronavírus terjedését, óvatos nyitásra, magyar emberek, osztrák állampolgárok, szlovén sajtó, határnyitás ellenére, szlovén határőrök, korábbi határnyitást, cseh-szlovák határ, magyar-szlovén határon, kormány először, országokkal tervez, fertőzöttségi szint, olaszokkal való, külföldről való, kéthetes karantén, szomszédokkal való, kormány ülése, csehek kiutazását, szomszédos országok, miniszter mege, olaszországi idegenforgalom, római kormánypalota, hétre karanténba, határnyitást illetően, válságkabinet szerdai, határok újranyitása, határ védelmét, török oldalon, görög határnyitásra,
© 2013 TVN.HU Kft.