Belépés
Illegális bevándorlás - Huszonnégy határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
... statisztika szerint pénteken tizenöt, szombaton nyolc jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. Az ukrán, a román és a horvát határszakaszon csupán egy embert fogtak el. Három gyanúsított ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.
Az elmúlt héten az ország területén össze...
2018-08-06 11:58:19
Illegális bevándorlás - Tizenkilenc határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
... szerint pénteken és vasárnap kilenc-kilenc, szombaton egy jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások.
A 2017. március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet idején a rendőr az ország területén feltartóztathatja és visszakísér...
2018-07-30 11:10:39
Illegális bevándorlás - Harminc határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
... statisztika szerint pénteken 18, szombaton hét, vasárnap három jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. A román határszakaszon kettő migránst fogtak el.
A 2017. március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet idején a rendő...
2018-07-23 07:05:01
Illegális bevándorlás - Nyolc határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
... statisztika szerint pénteken egy, szombaton kettő, vasárnap öt jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. Embercsempészés miatt négy gyanúsított ellen indult eljárás.
A 2017. március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet id...
2018-06-25 07:04:39
Illegális bevándorlás - Tizenkét határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
... olvasható statisztika szerint pénteken négy, szombaton hat jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A román, ukrán és horvát határszakaszon két határsértőt fogtak el.
Az elmúlt héten az ország területén összesen 28 határsértőt tartóztattak föl, és kísértek vissza a rendőrök. A m...
2018-06-18 07:04:53
Illegális bevándorlás - Tizenöt határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
... olvasható statisztika szerint szombaton és vasárnap hat-hat jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A román, ukrán és horvát határszakaszon három határsértőt fogtak el.
Az elmúlt héten az ország területén összesen 31 határsértőt tartóztattak föl és kísértek vissza a rendőrök. A...
2018-06-11 07:05:05
Illegális bevándorlás - Kilenc határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
... olvasható statisztika szerint szombaton négy, vasárnap öt jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. Embercsempészés miatt egy gyanúsított ellen indult büntetőeljárás.
A 2017. március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet i...
2018-06-04 07:05:11
Illegális bevándorlás - Tizenhat határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
... statisztika szerint pénteken öt, szombaton hat, vasárnap öt jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások.
A 2017. március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet idején a rendőr az ország területén feltartóztathatja és visszakís...
2018-05-21 07:05:07
Illegális bevándorlás - Ötvenkét határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
... statisztika szerint pénteken 15, szombaton 22, vasárnap 14 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A román határon egy embert fogtak el.
Az elmúlt héten az ország területén összesen 88 határsértőt tartóztattak föl, és kísértek vissza a rendőrök. A megelőző héten - április 30-át...
2018-05-14 11:56:07
Illegális bevándorlás - Tizenhét határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
... szerint pénteken nyolc, szombaton egy, vasárnap nyolc jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron.
Az elmúlt héten az ország területén összesen 80 határsértőt tartóztattak föl, és kísértek vissza a rendőrök. A megelőző héten - április 16-ától 22-éig - ez a szám 143 volt. A román és ...
2018-05-01 07:06:12
1 2 3 .9 10 .14 15 .18 19 20 
Címkék: ország területén, ideiglenes biztonsági, horvát határszakaszon, embert fogtak, elmúlt héten, tömeges bevándorlás, román határszakaszon, gyanúsított ellen, román határon, megelőző héten, embercsempészés, határszakaszon, büntetőeljárás, válsághelyzet, jogellenesen, tartóztattak, jogszabályok, egyenruhások, határsértőt, statisztika, bevándorlás, gyanúsított, tizenkilenc, visszakísér, tartózkodó, biztonsági, ideiglenes, állítottak, határzáron, huszonnégy, területén, külföldit, szombaton, illegális, olvasható, visszakís, rendőrök, megelőző, kísértek, összesen, hétvégén, vasárnap, hatályos, tizenkét, pénteken, tizenhét, ötvenkét, migránst, tizenhat, szerint, határon, alapján, tömeges, március, április, tizenöt, harminc, eljárás, ország, fogtak, embert, elmúlt, horvát, csupán, vissza, kilenc, indult, okozta, rendőr, idején, héten,
© 2013 TVN.HU Kft.