Belépés
Az immunrendszerünk hálás lesz, ha ezeket fogyasztjuk
... javulhat, hiszen ez a gyógynövény megakadályozza az artériák merevségét és keménységét, ami sok esetben oka lehet a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának. A fokhagyma immunerősítő hatását a benne található allicin nevű vegyületnek köszönheti.

A védelmi rendszerünk számára hasznos lehet az is, ha legalább a téli hónapokban kúraszerűen gyömbért is fogyasztunk. Én...
2021-02-27 23:32:10
A jó emésztésért
... enzimeket aktivizál a szervezetben, amelyek segítenek lebontani a zsírokat és a fehérjéket. A gyömbér elősegíti a gyomor gyorsabb kiürülését és csökkenti a gyulladást a szervezetben. Ezt a hatását a növényben található gingerol nevű vegyületnek köszönhetjük.

A kömény antioxidáns, antimikrobiális és rákellenes hatással rendelkezik, illetve a vércukorszint szabályozásban ...
2021-02-27 23:30:01
Védőoltások-amit ma tudni lehet róluk
... elsőhöz képest, mert az első oltásnál az immunrendszer esetleg érzékenyítődik a vírussal szemben, így a második oltáskor több vírust kell beadni, hogy az immunrendszernek ezt az érzékenyítő hatását felül tudjuk írni. Az oltás hatékonysága meghaladja a 70%-ot (kivéve a dél-afrikai mutánst). Alkalmazása 60 éves kor alatt javasolt.

4. Sputnik V vakcina (Gam-COVID-Vac)...
2021-02-26 20:58:08
A hülyeség ellen nincs orvosság
... voltam, hogy hogyan reagál, persze itthon nincs GPS, elkezdett imbolyogni. Odakaptam, hogy megfogom, hát nem kellett volna, az ujjamon egy hatalmas seb éktelenkedik. A...
2021-02-23 21:11:26
A muskátliolajról
... muskátliolaj antimikrobiális, antibakteriális és antiszeptikus hatással rendelkezik. A benne található fontos vegyület, a citronellol csökkenti a gyulladást, mely leginkább az agyban fejti ki a hatását, amivel az agysejtek rohamos pusztulását is megakadályozhatja. Egyes tanulmányok szerint éppen emiatt nagyon hatékony lehet az Alzheimer-kór és a szklerózis multiplex kiegészítő kez...
2021-02-21 21:24:02
Esszenciális olajok magas vérnyomásra
... készítésű testápolókhoz, szappanokhoz is adagolhatjuk.

Néhány tanulmány arról számol be, hogy a bergamott-illóolaj belélegzése segíthet csökkenteni a magas vérnyomást. Fokozhatjuk a hatását, ha más illóolajokkal keverve alkalmazzunk, jól illik hozzá az ilang-ilang vagy a levendula illóolaja.

A citronella illóolaját a szúnyogok egyáltalán nem kedvelik, de a ma...
2021-02-17 20:16:54
A shiitake gyógygombáról
... kutatókat, hogy részletesebben foglalkozzanak a shiitake gyógygombával. 1998-ban egy San Franciscoban elvégzett kutatás bizonyította a shiitake gyógygombában található lentinan (cukor) jótékony hatását AIDS betegeknél. A shiitake kivonatot egy megszokott gyógyszerrel kombinálták és így mutatott pozitív hatást.

A shiitake gyógygomba több mint 50 különböző enzimet tartalm...
2021-02-11 20:33:40
A COVID védőoltásról jó tudni
... elsőhöz képest, mert az első oltásnál az immunrendszer esetleg érzékenyítődik a vírussal szemben, így a második oltáskor több vírust kell beadni, hogy az immunrendszernek ezt az érzékenyítő hatását felül tudjuk írni. Az oltás hatékonysága meghaladja a 70%-ot (kivéve a dél-afrikai mutánst). Alkalmazása 60 éves kor alatt javasolt.

4. Sputnik V vakcina (Gam-COVID-Vac)...
2021-02-09 10:40:37
A máj egészségének javítása természetes praktikákkal
... alkoholt is képes kiszűrni, de erre a feladatra csakis akkor képes, ha mértékkel fogyasztunk alkoholt. A nagyobb mennyiséggel nem tud megbirkózni, így az alkohol könnyedén kifejtheti romboló hatását.

Ahhoz, hogy a májunk sokáig egészséges maradjon, némi kiegészítők fogyasztására is szükségünk lehet. Az egyik ilyen a szelén, amely megnöveli a máj képességét a glutation ú...
2021-02-08 21:23:46
A zöld tea jótékony hatásairól
... szerben használnak, mivel jótékony hatással van az egészségre. Sok orvosi és tudományos felmérést végeztek szerte a világon, hogy megállapítsák a zöldtea hosszú távú egészségre gyakorolt hatását, és az összegyűjtött adatokból arra a következtetésre juttottak ezidáig, hogy a zöldtea csökkenti a szívbetegségek és a rák kialakulásának kockázatát.
A zöldtea legfontosabb hatásai...
2021-02-03 21:42:42
1 2 3 ................804 805 .........1206 1207 ........1607 1608 1609 
Címkék: Sputnik, immunrendszerünk hálás, hülyeség ellen, shiitake gyógygombáról, gyógynövény megakadályozza, artériák merevségét, fokhagyma immunerősítő, benne található, védelmi rendszerünk, téli hónapokban, gyömbér elősegíti, gyomor gyorsabb, növényben található, kömény antioxidáns, vércukorszint szabályozásban, első oltásnál, immunrendszer esetleg, vírussal szemben, második oltáskor, érzékenyítő hatását, oltás hatékonysága, dél-afrikai mutánst, citronellol csökkenti, agyban fejti, agysejtek rohamos, szklerózis multiplex, magas vérnyomást, ilang-ilang vagy, levendula illóolaja, citronella illóolaját, szúnyogok egyáltalán, shiitake gyógygombával, shiitake gyógygombában, shiitake kivonatot, megszokott gyógyszerrel, shiitake gyógygomba, feladatra csakis, nagyobb mennyiséggel, alkohol könnyedén, májunk sokáig, egyik ilyen, zöldtea hosszú, összegyűjtött adatokból, következtetésre juttottak, zöldtea csökkenti, zöldtea legfontosabb, immunrendszernek, immunrendszerünk, muskátliolajról, antibakteriális,
© 2013 TVN.HU Kft.